ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πάτρα: Ερχεται η «Μαρία Πενταγιώτισσα»

Η κωμωδία του Μποστ Μαρία Πενταγιώτισσα ανεβαίνει για δεύτερη χρονιά στην σκηνή του Πολυχώρου Πολιτισμού Μηχανουργείο στις 6 Νοεμβρίου και ώρα 9.30 μ.μ. για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων.

Το έργο με αφορμή την θρυλική για την ομορφιά της Μαρίας Πενταγιώτισσας, σατιρίζει της παθογένειες της νεοελληνικής πραγματικότητας.

Η σκηνοθεσία είναι του Γεράσιμου Ντάβαρη, η μουσική του Βαγγέλη Μουρελάτου, τα σκηνικά, κοστούμια και η αφίσα του Αλέξη Φραγκούλη, ενώ παίζουν οι: Γεράσιμος Νταβαρης - Μαρία Πενταγιώτισσα, Σπύρος Κουβαρδάς - Γριά, Γιάννης Κολόμβος - Πατήρ Αμβρόσιος, Κριάρι, Δημήτρης Σπηλιωτόπουλος - Λάμπρος Αρχιτσέλιγκας, Τάσος, Σέργιος Σονικιάν- Τηλεπαρουσιαστής, Θανάσης (αδερφός Μαρίας), Γιάννης Γκοτσόπουλος - Ενοματάρχης, Νέος Εθικόφρων, Μωρό, Μπούμαν, Νίκη Λαβράνου - Ελένη, Καμεραμάν, Βρύση, Κριάρι.

Η παράσταση θα παρουσιάζεται έως τις 29 Νοεμβρίου κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 9.30 μ.μ. και κάθε Κυριακή στις 8.30 μ.μ. Τιμές εισιτηρίων: 10 ευρώ κανονικό, 8 ευρώ προπώληση, 8 ευρώ ανέργων- πολυτέκνων- ΑΜΕΑ- φοιτητικό. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6937492516.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ κ. Μαρινάκης περιφέρεται στον Νομό ως υπουργός και κάνει δηλώσεις. Μεταξύ αυτών σε συνάντηση με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών κ. Μπούρα, δήλωσε ότι η . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επιστολή προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκη Βορίδη συνυπέγραψαν και έστειλαν ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Σπύρος Μυλωνάς και ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Γιώργος Βεσκούκης . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Δήμαρχο Πατρέων Κωνσταντίνο Πελετίδη και τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριο Φαρμάκη. . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Το εμβόλιο του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης / AstraZeneca θα υποβληθεί σε μια νέα παγκόσμια δοκιμή καθώς επικριτές αμφισβήτησαν τον ισχυρισμό ότι θα μπορούσε να προστατεύσει έως και . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ κ. Μαρινάκης περιφέρεται στον Νομό ως υπουργός και κάνει δηλώσεις. Μεταξύ αυτών σε συνάντηση με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών κ. Μπούρα, δήλωσε ότι η κυβέρνηση «ξανασκέφ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επιστολή προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκη Βορίδη συνυπέγραψαν και έστειλαν ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Σπύρος Μυλωνάς και ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Γιώργος Βεσκούκης. Στην επιστολή θίγο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο δήμος δυτικής Αχαΐας ενημερώνει τα εξής: Επιτυχή κατάληξη είχε η κοινή επιστολή του Δήμαρχου Δυτικής Αχαΐας  κ. Σπύρου Μυλωνά και του Αντιπερεφερειάρχη κ. Χαράλαμπου Μπονάνου. Χθες ο ΕΟΔΥ επικοινώνη
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search