ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Δημοτικό Θέατρο Απόλλων: Πώς λειτουργεί ανάλογα με το επίπεδο κορωνοϊού

Με βάση την Α.Π.: ΥΠΠΟΑ/ΓΓΓΣΠ/566095/3243/13-10-2020, το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΠΟΛΛΩΝ  λειτουργεί με τον εξής αριθμό θεατών και τα ακόλουθα μέτρα:

Ø  Για το επίπεδο 1, πράσινο και το 65%, με 155 θεατές

Ø  Για το επίπεδο 2, κίτρινο και το 50%, με 119 θεατές

Ø  Για το επίπεδο 3, πορτοκαλί και το 30%, με 72 θεατές

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΘΕΑΤΡΟΥ

ü  Οι θεατές υποχρεούνται να τηρούν τις κατευθύνσεις ασφαλών θεαμάτων που έχουν θεσπιστεί και έχει ανακοινώσει και το θέατρο.

ü  Οι θεατές παίρνουν τη θέση τους με το ηλεκτρονικό εισιτήριο που εξασφαλίζουν από την ιστοσελίδα  https://www.ticketservices.gr   ηλεκτρονικά (μπορούν να πάρουν πληροφορίες από το ταμείο του θεάτρου τις καθορισμένες ώρες λειτουργίας, 10.00-13.00 και 18.00-21.00). Η επίδειξη της κράτησης σε έντυπο ή σε κινητό γίνεται ηλεκτρονικά στην είσοδο του θεάτρου. Δεν γίνεται εκτύπωση εισιτηρίων από το ταμείο.

ü  Κρατήσεις θέσεων δεν γίνονται. Θέσεις προσκεκλημένων δίνονται έγκαιρα στον ταμία.

ü  Επιστροφές εισιτηρίων δεν πραγματοποιούνται παρά μόνον σε περίπτωση που η παράσταση ακυρωθεί με ευθύνη του θεάτρου.

ΧΩΡΟΙ

ü  Η αναμονή έξω από το θέατρο γίνεται με τήρηση της απόστασης του 1,5 μέτρων. Το θέατρο διαθέτει προσωπικό για τον έλεγχο.

ü  Η προσέλευση των θεατών αρχίζει 45΄ πριν από την έναρξη για έλεγχο της ροής.

ü  Οι χώροι του θεάτρου είναι καθαρισμένοι και απολυμασμένοι σύμφωνα με τις οδηγίες και τα καθίσματα με απολυμαντικό σπρέι.

ü  Σε περίπτωση διπλής παράστασης την ίδια μέρα, θα υπάρχει διάστημα τουλάχιστον μιας ώρας από τη λήξη της πρώτης, κατά το οποίο θα γίνεται απολύμανση καθισμάτων, χειρολαβών κλπ.

ü  Η χρήση μη ιατρικής μάσκας είναι υποχρεωτική για όλους, (εργαζόμενους και θεατές) εκτός και εντός του θεάτρου και καθ’ όλη τη διάρκεια της παράστασης. Σχετική ανακοίνωση θα γίνεται τακτικά από τα μεγάφωνα του θεάτρου.

ü  Στην είσοδο στο Θεάτρου γίνεται θερμομέτρηση όλων των θεατών. Θεατής με θερμοκρασία άνω των 37,3ο C δεν επιτρέπεται να εισέρχεται. Αν υπάρχει μαζί του άλλο πρόσωπο, συστήνεται να αποχωρήσουν και οι δύο, έστω και αν ο δεύτερος έχει κανονική θερμοκρασία.

ü  Το ηλεκτρονικό εισιτήριο είναι αυστηρά ατομικό και ελέγχεται ηλεκτρονικά (με scanner) στην είσοδο, από υπάλληλο του θεάτρου.

ü  Με την είσοδο όλοι οι θεατές απολυμαίνουν τα χέρια τους με κατάλληλο διάλυμα που υπάρχει στον χώρο.

ü  Ταξιθέτες οδηγούν τους θεατές στην καθορισμένη θέση τους.

ü  Οι μετακινήσεις των θεατών σε άλλη θέση απαγορεύεται, καθώς και η μετακίνηση των καρεκλών στα θεωρεία.

ü  Άσκοπες μετακινήσεις στον χώρο δεν επιτρέπονται, εκτός από την τουαλέτα όπου ελέγχεται η ροή και εφαρμόζονται οι κανόνες καθαριότητάς τους.

ü  Διαλείμματα δεν γίνονται σε καμία παράσταση.

ü  Η αποχώρηση των θεατών γίνεται σταδιακά και σύμφωνα με σχέδιο που έχει εκπονηθεί και εφαρμόζουν οι ταξιθέτες και οι υπεύθυνοι του θεάτρου.

ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ Η ΘΕΑΜΑΤΟΣ

ü  Η απόσταση μεταξύ θεατών και συντελεστών επί σκηνής είναι τουλάχιστον 3 μέτρα.

ü  Οι καλλιτέχνες τηρούν στα καμαρίνια τις αποστάσεις. Ντύνονται μόνοι τους. Τα κοστούμια είναι αυστηρά προσωπικά, φυλάσσονται ατομικά, κλεισμένα και σε ξεχωριστά καλύμματα. Επιμελούνται μόνοι τους το μακιγιάζ με ατομικά είδη.

ü  Πριν από την είσοδο στη σκηνή γίνεται απαραίτητα απολύμανση των χεριών των συντελεστών.

ü  Συστήνεται απόσταση 1,5 μέτρων επί σκηνής μεταξύ των συντελεστών (σε χορωδία 2 μέτρα) και η ελάχιστη δυνατή σωματική επαφή μεταξύ τους.

ü  Αποφεύγεται το άγγιγμα του προσώπου άλλου συντελεστή.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Πέμπτης, χτυπημένος από τον καρκίνο, σε ηλικία μόλις 41 ετών o προπονητής Πέτρος Ακριβάκης. Από τη θέση του ομοσπονδιακού προπονητή συνεργάστηκε με το . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ κ. Μαρινάκης περιφέρεται στον Νομό ως υπουργός και κάνει δηλώσεις. Μεταξύ αυτών σε συνάντηση με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών κ. Μπούρα, δήλωσε ότι η . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επιστολή προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκη Βορίδη συνυπέγραψαν και έστειλαν ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Σπύρος Μυλωνάς και ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Γιώργος Βεσκούκης . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Δήμαρχο Πατρέων Κωνσταντίνο Πελετίδη και τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριο Φαρμάκη. . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ κ. Μαρινάκης περιφέρεται στον Νομό ως υπουργός και κάνει δηλώσεις. Μεταξύ αυτών σε συνάντηση με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών κ. Μπούρα, δήλωσε ότι η κυβέρνηση «ξανασκέφ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επιστολή προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκη Βορίδη συνυπέγραψαν και έστειλαν ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Σπύρος Μυλωνάς και ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Γιώργος Βεσκούκης. Στην επιστολή θίγο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο δήμος δυτικής Αχαΐας ενημερώνει τα εξής: Επιτυχή κατάληξη είχε η κοινή επιστολή του Δήμαρχου Δυτικής Αχαΐας  κ. Σπύρου Μυλωνά και του Αντιπερεφερειάρχη κ. Χαράλαμπου Μπονάνου. Χθες ο ΕΟΔΥ επικοινώνη
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search