ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Διαγωνισμός Αφίσας Πατρινού Καρναβαλιού 2021 - Όροι και διευκρινήσεις

Διευκρινήσεις για το Διαγωνισμό Αφίσας για το Πατρινό Καρναβάλι 2021 & το Καρναβάλι των μικρών έδωσε η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Πατρέων – Καρναβάλι Πάτρας.

Η ΚΕΔΗΠ – Καρναβάλι Πάτρας, κατόπιν ερωτημάτων σχετικά με τους όρους προκήρυξης του Διαγωνισμού Αφίσας για το Πατρινό Καρναβάλι 2021 και του Καρναβαλιού των Μικρών 2021, διευκρινίζει ότι στον διαγωνισμό δεν λαμβάνονται υπόψιν οι προτάσεις που κατατίθενται από ιδιωτικές εταιρείες. Όμως, αυτός ο όρος σε καμία περίπτωση δεν αποκλείει επαγγελματίες, ώστε να καταθέσουν την πρότασή τους ατομικά ως δημιουργοί, ανεξάρτητα από τον αν αποτελούν μέλη μιας επιχείρησης.

Αδιαμφισβήτητα, η πόλη μας έχει κορυφαίους επαγγελματίες και ανερχόμενους εργαζόμενους του κλάδου. Για τον λόγο αυτό, η ΚΕΔΗΠ – Καρναβάλι Πάτρας μέσω του Διαγωνισμού, δίνει τη δυνατότητα πανελλήνιας προβολής τους και ειδικά τη φετινή χρονιά, η οποία αποτελεί σημείο αναφοράς της ιστορίας του Πατρινού Καρναβαλιού.

Προδιαγραφές αφίσας

Διαστάσεις: Το εικαστικό θα πρέπει να σχεδιαστεί κατακόρυφα (portrait) και να παραδοθεί σε ψηφιακό αρχείο 50Χ70 cm για την αφίσα.

Format / Ανάλυση: Το εικαστικό θα πρέπει να έχει ανάλυση 300 dpi, color mode CMYK, format pdf ή tif και απαραίτητα να επισυνάπτεται και ένα αρχείο jpg για χρήση web.

Στην αφίσα υποχρεωτικά θα αναγράφεται ο τίτλος «Πατρινό Καρναβάλι 2021» για το Πατρινό Καρναβάλι και «Καρναβάλι των Μικρών 2021» για το Καρναβάλι των Μικρών, χωρίς ημερομηνίες διεξαγωγής τους.

Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να στείλει μία και μόνο συμμετοχή.

Στον διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος φυσικά πρόσωπα, απόφοιτοι και φοιτητές Σχολών Καλών Τεχνών, Σχολών Γραφιστικών Τεχνών, καλλιτέχνες.

Από τον διαγωνισμό αποκλείονται εταιρείες πάσης φύσεως.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να στείλουν τις προτάσεις τους στο email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. με θέμα: Αφίσα Πατρινό Καρναβάλι και Αφίσα Καρναβάλι Μικρών. Στην αποστολή τους οι ενδιαφερόμενοι δεν πρέπει να ξεχνούν το όνομά τους, το τηλέφωνό τους (κινητό και σταθερό) και το email τους.

Διάρκεια διαγωνισμού και υποβολής συμμετοχών: 21-12-2020 έως 01-02-2021 και ώρα 23:59.

  

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας,Ηλείας και Αιτωλίας συνελήφθησαν δυο άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικάπέντε δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικογενει . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Ένα αποτρόπαιο περιστατικό σημειώθηκε στη Νίκαια όταν ένας δημοτικός σύμβουλος γρονθοκόπησε τον αντιδήμαρχο. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Τζάνειο για τις πρώτες βοήθειες.  Όλα έγιναν . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Την τελευταίια του πνοή άφησε  ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου, ο οποίος νοσηλευόταν στο “Αττικόν”. Ο  βουλευτής της ΝΔ και γνωστός μετεωρολόγος είχε μιλήσει για την σοβαρότη . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο Δασύλλιο της Πάτρας το πρωί της Πέμπτης προκάλεσε μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στο τέρμα της οδού Καραϊσκάκη και πιθανό . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας,Ηλείας και Αιτωλίας συνελήφθησαν δυο άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικάπέντε δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας στη Δυτική
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο Δασύλλιο της Πάτρας το πρωί της Πέμπτης προκάλεσε μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στο τέρμα της οδού Καραϊσκάκη και πιθανότατα προκλήθηκε από
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο ατύχημα με εκτροπή οχήματος και τραυματισμό του οδογού, σημειώθηκε λίγο μετά τη 1 τα ξημερώμαατα στην Καλλιθέα, λίγο πριν το χωριό. Για άγνωστο λόγο ο οδηγός ενός ΙΧ έχασε τον έλεγχο και το ό
Image
Image

Search