ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Διαγωνισμός Αφίσας Πατρινού Καρναβαλιού 2021 - Όροι και διευκρινήσεις

Διευκρινήσεις για το Διαγωνισμό Αφίσας για το Πατρινό Καρναβάλι 2021 & το Καρναβάλι των μικρών έδωσε η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Πατρέων – Καρναβάλι Πάτρας.

Η ΚΕΔΗΠ – Καρναβάλι Πάτρας, κατόπιν ερωτημάτων σχετικά με τους όρους προκήρυξης του Διαγωνισμού Αφίσας για το Πατρινό Καρναβάλι 2021 και του Καρναβαλιού των Μικρών 2021, διευκρινίζει ότι στον διαγωνισμό δεν λαμβάνονται υπόψιν οι προτάσεις που κατατίθενται από ιδιωτικές εταιρείες. Όμως, αυτός ο όρος σε καμία περίπτωση δεν αποκλείει επαγγελματίες, ώστε να καταθέσουν την πρότασή τους ατομικά ως δημιουργοί, ανεξάρτητα από τον αν αποτελούν μέλη μιας επιχείρησης.

Αδιαμφισβήτητα, η πόλη μας έχει κορυφαίους επαγγελματίες και ανερχόμενους εργαζόμενους του κλάδου. Για τον λόγο αυτό, η ΚΕΔΗΠ – Καρναβάλι Πάτρας μέσω του Διαγωνισμού, δίνει τη δυνατότητα πανελλήνιας προβολής τους και ειδικά τη φετινή χρονιά, η οποία αποτελεί σημείο αναφοράς της ιστορίας του Πατρινού Καρναβαλιού.

Προδιαγραφές αφίσας

Διαστάσεις: Το εικαστικό θα πρέπει να σχεδιαστεί κατακόρυφα (portrait) και να παραδοθεί σε ψηφιακό αρχείο 50Χ70 cm για την αφίσα.

Format / Ανάλυση: Το εικαστικό θα πρέπει να έχει ανάλυση 300 dpi, color mode CMYK, format pdf ή tif και απαραίτητα να επισυνάπτεται και ένα αρχείο jpg για χρήση web.

Στην αφίσα υποχρεωτικά θα αναγράφεται ο τίτλος «Πατρινό Καρναβάλι 2021» για το Πατρινό Καρναβάλι και «Καρναβάλι των Μικρών 2021» για το Καρναβάλι των Μικρών, χωρίς ημερομηνίες διεξαγωγής τους.

Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να στείλει μία και μόνο συμμετοχή.

Στον διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος φυσικά πρόσωπα, απόφοιτοι και φοιτητές Σχολών Καλών Τεχνών, Σχολών Γραφιστικών Τεχνών, καλλιτέχνες.

Από τον διαγωνισμό αποκλείονται εταιρείες πάσης φύσεως.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να στείλουν τις προτάσεις τους στο email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. με θέμα: Αφίσα Πατρινό Καρναβάλι και Αφίσα Καρναβάλι Μικρών. Στην αποστολή τους οι ενδιαφερόμενοι δεν πρέπει να ξεχνούν το όνομά τους, το τηλέφωνό τους (κινητό και σταθερό) και το email τους.

Διάρκεια διαγωνισμού και υποβολής συμμετοχών: 21-12-2020 έως 01-02-2021 και ώρα 23:59.

  

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εφοδος της Αστυνομίας στο δρόμο προς το παλιό Σανατόριο στην Ζάστοβα Πατρών αποκάλυψε κορονο-πάρτι που προγραμματιζόταν στο κτίριο Παρά το τσουχτερό κρύο, νεαρά άτομσ ετοιμάζονταν . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μία 44χρονη που νοσηλευόταν στην Παθολογική Κλινική του νοσοκομείου "Αγιος Ανδρέας" και είχε βρεθεί θετική στον κορονοϊό, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή. Πρόκειται για μία από τ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε σήμερα 237 νέα κρούσματα κορωνοϊού την τελευταία ημέρα στην Ελλάδα. Μεγάλη πτώση σημειώσουν τα ημερήσια περιστατικά στην Ελλάδα καθώς χθες καταγράφηκαν 510 μολύνσ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μετα τις έντονες χιονοπτώσεις που σημειώνονται στα Καλάβρυτα, με απόφαση του Δημάρχου Θανάση Παπαδόπουλου θα ισχύσει: H διακοπή των μαθημάτων, για τη Δευτέρα 18 και την Τρίτη 19 Ι . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εφοδος της Αστυνομίας στο δρόμο προς το παλιό Σανατόριο στην Ζάστοβα Πατρών αποκάλυψε κορονο-πάρτι που προγραμματιζόταν στο κτίριο Παρά το τσουχτερό κρύο, νεαρά άτομσ ετοιμάζονταν να συγκεντρωθούν στ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μία 44χρονη που νοσηλευόταν στην Παθολογική Κλινική του νοσοκομείου "Αγιος Ανδρέας" και είχε βρεθεί θετική στον κορονοϊό, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή. Πρόκειται για μία από τους ασθενείς που μολ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μετα τις έντονες χιονοπτώσεις που σημειώνονται στα Καλάβρυτα, με απόφαση του Δημάρχου Θανάση Παπαδόπουλου θα ισχύσει: H διακοπή των μαθημάτων, για τη Δευτέρα 18 και την Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021, σε ό
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search