ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σύλλογος Κωστή Παλαμα: Στήριξη του Ολυμπιακού Υμνου

Με ιδιαίτερη πολιτιστική ευαισθησία και ακαδημαϊκή αξιοπρέπεια ανταποκρίθηκε η Σύνοδος των Πρυτάνεων των Ελληνικών Πανεπιστημίων και στην 95η Σύνοδο των Πρυτάνεων, παρουσία της ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, ομόφωνα έκφρασε την απόφασή τους στο κάλεσμα της Ολυμπιακής Κίνησης του Συλλόγου-Ομίλου Καλών Τεχνών «Κωστής Παλαμάς» και την πρόταση του Πανεπιστημίου Πάτρας, για την στήριξη ανάδειξης του Διαχρονικού και Παγκόσμιου Συμβόλου του Ολυμπισμού του Ολυμπιακού ύμνου του Κωστή Παλαμά, ως Παγκόσμια Πολιτιστική Κληρονομιά.

Μια σημαντική πρωτοβουλία-απόφαση του Πανεπιστημίου Πάτρας που τιμά προσωπικά τον πρύτανη Χ. Μπούρα και συλλογικά την Πρυτανεία του Πανεπιστημίου που μαζί με την δυναμική απόφαση στήριξης της Συνόδου των Πρυτάνεων των Ελληνικών Πανεπιστημίων και τους Διεθνείς οργανισμούς θα αναδείξει το μέγεθος του επιμορφωτικού και εκπαιδευτικού κύρους που καλλιεργεί και προβάλλει ο Ολυμπιακός ύμνος του Κωστή Παλαμά για τις Νεολαίες όλου του Κόσμου.

Στις προγραμματισμένες συναντήσεις με τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών, παρευρέθηκαν τα μέλη της Ολυμπιακής Κίνησης του Συλλόγου και Ομίλου Καλών Τεχνών Πάτρας «Κωστής Παλαμάς» Θεόδωρος Μαλλιάς (πρόεδρος), Λουκάς Γεωργίου, Σοφία Μαλλιά, Γεωργία Γιάχου, Παναγιώτα Μπουζούκα.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εφοδος της Αστυνομίας στο δρόμο προς το παλιό Σανατόριο στην Ζάστοβα Πατρών αποκάλυψε κορονο-πάρτι που προγραμματιζόταν στο κτίριο Παρά το τσουχτερό κρύο, νεαρά άτομσ ετοιμάζονταν . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μία 44χρονη που νοσηλευόταν στην Παθολογική Κλινική του νοσοκομείου "Αγιος Ανδρέας" και είχε βρεθεί θετική στον κορονοϊό, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή. Πρόκειται για μία από τ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε σήμερα 237 νέα κρούσματα κορωνοϊού την τελευταία ημέρα στην Ελλάδα. Μεγάλη πτώση σημειώσουν τα ημερήσια περιστατικά στην Ελλάδα καθώς χθες καταγράφηκαν 510 μολύνσ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μετα τις έντονες χιονοπτώσεις που σημειώνονται στα Καλάβρυτα, με απόφαση του Δημάρχου Θανάση Παπαδόπουλου θα ισχύσει: H διακοπή των μαθημάτων, για τη Δευτέρα 18 και την Τρίτη 19 Ι . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εφοδος της Αστυνομίας στο δρόμο προς το παλιό Σανατόριο στην Ζάστοβα Πατρών αποκάλυψε κορονο-πάρτι που προγραμματιζόταν στο κτίριο Παρά το τσουχτερό κρύο, νεαρά άτομσ ετοιμάζονταν να συγκεντρωθούν στ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μία 44χρονη που νοσηλευόταν στην Παθολογική Κλινική του νοσοκομείου "Αγιος Ανδρέας" και είχε βρεθεί θετική στον κορονοϊό, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή. Πρόκειται για μία από τους ασθενείς που μολ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μετα τις έντονες χιονοπτώσεις που σημειώνονται στα Καλάβρυτα, με απόφαση του Δημάρχου Θανάση Παπαδόπουλου θα ισχύσει: H διακοπή των μαθημάτων, για τη Δευτέρα 18 και την Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021, σε ό
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search