ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πατρινοί καλλιτέχνες «ενώθηκαν» για ένα μοναδικό ατμοσφαιρικό βίντεο κλιπ!

Η Πάτρα διαθέτει ένα αξιόλογο καλλιτεχνικό δυναμικό, σε κάθε έκφανση.

Μια καλή απόδειξη πάνω στην παραπάνω άποψη αποτελεί το βίντεο κλιπ του single "Exposed" που συμπεριλαμβάνεται στο δίσκο «Little Black Rose» του μουσικού παραγωγού Βαγγέλη Μουρελάτου (a.k.a DarkMatters),

Γιατί το λέμε αυτό; Για να γίνει πραγματικότητα αυτό το βίντεο κλιπ χρειάστηκε η συνεργασία μιας πλειάδας Πατρινών καλλιτεχνών που προέρχονται από τον χώρο της σκηνοθεσίας, της χορογραφίας και της υποκριτικής.

Η συνεργασία αυτή έφερε ένα αποτέλεσμα που δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα από αντίστοιχες δουλειές που γίνονται στο εξωτερικό. Και το λέμε αυτό από πλευράς μουσικής παραγωγής, σκηνοθεσίας, ερμηνείας, χορογραφίας αλλά και σκηνικής παρουσίασης της όλης ιδέας.

Όλα βέβαια ξεκίνησαν μέσα από το τραγούδι και τη μουσική που έγραψε ο DarkMatters, που μιλάει για τον έρωτα, με έναν μυστηριώδη και ποιητικό τρόπο, τον έρωτα εκείνον που μας αφήνει εκτεθειμένους, γυμνούς και ακάλυπτους. 

Πατρινοί καλλιτέχνες «ενώθηκαν» για ένα μοναδικό ατμοσφαιρικό βίντεο κλιπ!   Πατρινοί καλλιτέχνες «ενώθηκαν» για ένα μοναδικό ατμοσφαιρικό βίντεο κλιπ!   Πατρινοί καλλιτέχνες «ενώθηκαν» για ένα μοναδικό ατμοσφαιρικό βίντεο κλιπ!  

Πάνω εκεί στηρίχτηκε η ιδέα της πλοκής του βιντεοκλίπ που σκηνοθετεί η Ζέτα Σπυράκη, μιας πλοκής που με την σειρά της βασίζεται σε μία ατμοσφαιρική χορογραφία.

Στη χορογραφία συμμετέχουν οι χορεύτριες και ηθοποιοί, Όλγα Σπυράκη, Ανναθάλια Καράμπελα, Πέπη Παπαδούλου, Κωνσταντίνα Ντιναπόγια, Νίκολα Μικέλη, Δώρα Τσάγκα και η Κατερίνα Σοφοτάσιου.

Όλες τους προερχόμενες από το ντόπιο καλλιτεχνικό δυναμικό με τη κάθε μία να διαγράφει τη δική της πορεία. Τη μουσική ντύνει με την υπέροχη φωνή της η Μαρία – Ειρήνη Μαμελετζή, μια τραγουδίστρια που ζει πλέον στο Άμστερνταμ (εκεί σπουδάζει), αλλά έχει φίλους και σχέσεις στην Πάτρα.

Επίσης το location scouter και η κάμερα β' είναι από την Ήρα Μαζαράκη, το 1st AD από τον Δημήτρη Καραγιάννης, ενώ η Βασιλική Κασπιρη έκανε τις μάσκες.

Το βίντεο κλιπ αξίζει να σημειωθεί ότι γυρίστηκε το περασμένο καλοκαίρι στις εγκαταστάσεις της πρώην Αμιαντίτ στο Δρέπανο και ανέβηκε στο διαδίκτυο στα τέλη Νοεμβρίου.

Απολαύστε το! 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΚΟΣΜΟΣ

Ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί καταδικάσθηκε σήμερα σε φυλάκιση τριών ετών, ένα από τα οποία χωρίς αναστολή, για διαφθορά. Το δικαστήριο έκρινε τον Νικολά Σαρκοζί ένοχ . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Η πολιτική κριτική είναι δεκτή και θεμιτή για το έργο και τις αποφάσεις μου στο υπουργείο Πολιτισμού. Έχω κάνει την αυτοκριτική μου για τους επικοινωνιακούς χειρισμούς μου. Ήταν α . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η έξοδος από την κρίση της πανδημίας είναι πια ορατή, αλλά το πόσο γρήγορα θα φτάσουμε εκεί, εξαρτάται από τα προσεκτικά βήματα τα οποία θα κάνουμε στην τελική ευθεία, γιατί έχουμε . . .
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Το ΔΣ της Π.Ε.Δ.Δ.Ε. στην τελευταία του συνεδρίαση συζήτησε και κατέληξε σε μια σειρά από επισημάνσεις που αφορούν την Κινητικότητα στους Ο.Τ.Α. Γνωρίζουμε όλοι ότι τα τελευταία χ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση Δια/Γ.Π. οικ. 12639/2021ΦΕΚ 793/Β/27-2-2021, οι Λαϊκές Αγορές οι οποίες ήταν σε αναστολή λειτουργίας για την ημέρα Σάββατο επαναλειτουργούν. Η Λαϊκή  Αγορά τ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Προγραμματισμένη συνάντηση στο Πανεπιστήμιο Πατρών, πραγματοποίησε ο Πρόεδρος του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Αιγιαλείας Λάμπης Παπαδόπουλος, με τον Πρύτανη κ. Χρήστο Μπούρα τη Δευτέρα 1η Μαρτί
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Με διάβημά τους οι βουλευτές Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μάρκου και Σια Αναγνωστοπούλου τονίζουν: Τα συνεχώς αυξανόμενα κρούσματα στα σωφρονιστικά καταστήματα ανά την χώρα αναδεικνύουν την κακή διαχείρ
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search