ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Πολυφωνική Πατρών κόβει την πίτα της... ηλεκτρονικά!

‘’Μένουμε σπίτι...τηρούμε τα έθιμα’’. Με κεντρικό άξονα αυτό το σύνθημα, η «ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗ», ετοιμάζει το κόψιμο της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, που φέτος δεδομένων των υγειονομικών συνθηκών, μέτρων και διατάξεων, θα γίνει μέσω του διαδικτύου. Η διαδικασία, που είναι ανοιχτή σε όλη την τοπική και όχι μόνον κοινωνία, θα πραγματοποιηθεί την ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, στις 11 το πρωί. 

        Θα περιλαμβάνει την ευλογία και το κόψιμο της πίτας [ιερέας], τον Διοικητικό και τον Καλλιτεχνικό απολογισμό 2020 [Γιάννης Κόττορος, Πρόεδρος Δ.Σ. και Μο Σταύρος Σολωμός, Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Οργανισμού], ευχές διοικητικών και καλλιτεχνικών στελεχών -διαδικτυακά- αλλά και βίντεο με τις κυριότερες δραστηριότητες του έτους που πέρασε. 

        Το τυχερό τμήμα της χρονιάς θα αναδειχθεί με κλήρωση. 

        Το Διοικητικό Συμβούλιο και η Καλλιτεχνική Διεύθυνση της «ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ», προσκαλούν τα μέλη και τους φίλους του Οργανισμού, αλλά και τον κάθε συμπολίτη που θα επιθυμούσε, να παρακολουθήσουν την όλη διαδικασία του εθίμου της κοπής της πίτας (διαφορετικά από τις άλλες χρονιές), είτε από το youtube, είτε από το Facebook, χρησιμοποιώντας τους πιο κάτω συνδέσμους: 

YouTube  

https://youtu.be/1RWmsiO3ATE

Facebook

https://www.facebook.com/events/523950645176736/

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΑΠΟΨΕΙΣ

Ο Μηχανισμός Ανάπτυξης και Ανθεκτικότητας (Ταμείο Ανάπτυξης) με έναν συνολικό κουμπαρά 672,5 δις € (περίπου 30 δις € για την Ελλάδα) δύναται να αποτελέσει για την χώρα μας εκείνο τ . . .
ΥΓΕΙΑΣ ΘΕΜΑΤΑ

Ένας πολύ δημοφιλής και αγαπημένος σπόρος και το έλαιό του ενδεχομένως να αποτελέσουν ανάχωμα στην επιδείνωση της κινητικής λειτουργίας των ασθενών με νόσο Πάρκινσον και ίσως τελικ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Από τη Δευτέρα ξεκινά η κατάθεση ποσού ύψους 300.000 ευρώ σε κάθε δήμο που επλήγη από το σεισμό, ώστε να αρχίσει άμεσα και η καταβολή των χρημάτων στους πληγέντες πολίτες.Αυτό δήλω . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τους δύο βασικούς και σταθερούς πυλώνες της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής: Την αμετακίνητη προσήλωση στην εφαρμογή του Διεθνούς Δικαίου και του Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών και την πρ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η εκκίνηση της δεύτερης φάσης των δημοπρατήσεων της Δημόσιας Επιχείρησης Διανομής Φυσικού Αερίου (ΔΕΔΑ) είναι γεγονός και σε αυτή εντάσσονται οι διαγωνισμοί για δίκτυα Φυσικού Αερίου στην Περιφέρεια Δ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θρήνος στην Πάτρα για την 36χρονη Στέλλα Τσικουδάκη, μητέρας δύο παιδιών που “έφυγε” τα ξημερώματα νοσηλευόμενη στο Νοσοκομείο Ρίου.Εδώ και δύο χρόνια πάλευε με την ασθένειά της, δυστυχώς όμως νικήθηκ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση με πέτρες από αγνώστους σε περιπολικό της Αστυνομίας το βράδυ της Παρασκευής στην Πάτρα. Ένα 24ωρο μετά την το περιστατικό με τις μολότοφ , άγνωστοι οι οποίοι ήταν πιθανότατα κρυμμένοι στο Α ν
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search