ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πατρινό Καρναβάλι 2021: Ετοιμαστείτε για το «ΜπαλκοΝΑΤΟ»!

Το σύνθημα για την έναρξη δόθηκε το βράδυ του Σαββάτου με το διαδικτυακό πάρτι και η καρναβαλική ομάδα «του χρόνου μπούλες» προχώρησε την Κυριακή στην πρώτη της δράση! Ανήμερα του Αγίου Αντωνίου, στις 17.01 ακριβώς ανακοινώθηκε το... ΜπαλκοΝΑΤΟ!

Και τι περιλαμβάνει αυτό; Οπως αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Σε όλη την Πάτρα την μεγάλη/ Κάθε μπαλκόνι θέα έχει αλλη/ Αρακάς, κουκιά, ρεβύθια στόλισε το με πλουμήδια/ Ανηθος, σπανάκι, ρύζι Καρναβάλι να θυμίζει!!!».

Ετσι μας καλούν να στολίσουμε καρναβαλικά τα μπαλκόνια μας, τα «τετραγωνικά ελευθερίας που μας έχει αφήσει η πραγματικότητα της ζωής».

Ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει ό,τι στοιχεία, χρώματα και υλικά φανταστεί. Και αφού είναι έτοιμος, στέλνει με μήνυμα την ακριβή διεύθυνση του μπαλκονιού μαζί με μια φωτογραφία του, στη σελίδα της ομάδας «του χρόνου μπούλες» και από όλα τα μπαλκόνια θα περάσει drone που θα τα απαθανατίσει και έτσι θα δημιουργηθεί ένα βίντεο όπου θα εμφανίζονται όλα, ένα βίντεο που μπορεί να είναι διαρκείας λίγων λεπτών ή πολλών ωρών, ανάλογα τις συμμετοχές.

Ετσι λοιπόν έως και την Τσικνοπέμπτη όσοι θέλουν μπορούν να αφήσουν την φαντασία τους ελεύθερη και να στολίσουν τα μπαλκόνια τους, ανεβάζοντας αν θέλουν τη φωτογραφία τους με το Καρναβαλικά στολισμένο μπαλκόνι τους σε facebook και instagram βάζοντας τα hashtags: #μπαλκονάτο #του_χρόνου_μπούλες #πατριΝΟ_καρναβαλι_2021.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι μετέβη σε υπεραγορά τροφίμων και αφαίρεσε από τις προθή . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Διακόσιοι είκοσι (220) νέοι μπλε κάδοι ανακύκλωσης τοποθετήθηκαν, από συνεργεία της Διεύθυνσης Καθαριότητας του Δήμου Πατρέων, στις θέσεις παλαιών, στο κέντρο, σε συνοικίες και σε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Ερώτηση προς τους Υπουργούς, Παιδείας και Θρησκευμάτων κα. Νίκη Κεραμέως και Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Κωστή Χατζηδάκη,  κατέθεσε η Βουλευτής Αχαΐας Χριστίνα Αλεξοπού . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Έσβησε στα 78 της χρόνια, γυναίκα, η οποία έπασχε από κορονοϊό. Η ηλικιωμένη, μεταφέρθηκε το βράδυ της Τετάρτης από χωριό της δυτικής Αχαΐας, στο κέντρο υγείας Κάτω Αχαΐας, όπου λί . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι μετέβη σε υπεραγορά τροφίμων και αφαίρεσε από τις προθήκες, προϊόντα αξίας
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Διακόσιοι είκοσι (220) νέοι μπλε κάδοι ανακύκλωσης τοποθετήθηκαν, από συνεργεία της Διεύθυνσης Καθαριότητας του Δήμου Πατρέων, στις θέσεις παλαιών, στο κέντρο, σε συνοικίες και σε δημοτικές κοινότητες
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Ερώτηση προς τους Υπουργούς, Παιδείας και Θρησκευμάτων κα. Νίκη Κεραμέως και Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Κωστή Χατζηδάκη,  κατέθεσε η Βουλευτής Αχαΐας Χριστίνα Αλεξοπούλου, για το στεγαστι
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search