ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κυριακές με Καραγκιόζη! Δείτε την παράσταση με ένα κλικ

nline για διασκέδαση μικρών και μεγάλων με τον αγαπημένο ήρωα. Την παράσταση του Κώστα Σπυρόπουλου που περιόδευσε με μεγάλη επιτυχία σε όλη την Ελλάδα θα μπορέσουμε να απολαύσουμε στις οθόνες μας από το «Καραγκιόζης TV» για δύο Κυριακές στις 24 και 31 Ιανουαρίου.

Ο αγαπημένος καραγκιοζοπαίχτης των παιδιών και ένας απ’ τους πιο δημιουργικούς και αξιόλογους καλλιτέχνες του Θεάτρου Σκιών, ο Κώστας Σπυρόπουλος, όντας ο μοναδικός συνεχιστής της τέχνης του δάσκαλου και πατέρα του, Θανάση Σπυρόπουλου, δημιούργησε την ξεκαρδιστική παράσταση «Ο Καραγκιόζης στο survivor», εμπνευσμένος από το τηλεοπτικό survivor, μιας και ο Καραγκιόζης πάντα ήταν αυτός που με καυστικό τρόπο σχολίαζε την επικαιρότητα.

Ο Κώστας Σπυρόπουλος, γιος του σπουδαίου καραγκιοζοπαίχτη Θανάση Σπυρόπουλου, μεγάλωσε πίσω από τους μπερντέδες. Αρχισε να παίζει Καραγκιόζη από μικρό παιδί και αγαπημένος του ήρωας είναι το Κολλητήρι, ανεξάρτητο, φωνακλάδικο, καυτηριάζει όσα πρέπει να ακουστουν.

Στην παράσταση αυτή, στο Survivor, οι Έλληνες έρχονται αντιμέτωποι με τους Τούρκους. Ο Καραγκιόζης, ο Μορφονιός, ο Μπαρμπα-Γιώργος, ο Σταύρακας, ο Διονύσιος εναντίον του Πεπόνια, του Πασσά, του Ταχήρ, του Βεληγκέκα. Το έπαθλο; Ενα μεγάλο ταψί με κοτόπουλο και πατάτες στο φούρνο! Ημέρες & ώρες προβολής: Κυριακή 24 & Κυριακή 31 Ιανουαρίου, 11:30 & 17:30 / Εισιτήρια EΔΩ https://www.viva.gr/tickets/theater/streaming/o-karagiozis-paei-survivor/

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο κορονοϊός «χτύπησε» και την πόρτα του βουλευτή Β' Πειραιά της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρη Μαρκόπουλου. Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Μαρκόπουλος νοσηλεύεται από την περασμένη Πέμπτη, . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μια πολύ όμορφη έκπληξη μας επιφύλαξαν δύο Ζακυνθινόπουλα από το όρος «Σκοπός» της Ζακύνθου. Τα αδελφάκια Διονύσης Κόκλας και Ελένη Κόκλα στήθηκαν στο καλύτερο σημείο και με φόντο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με απόφαση του Δημάρχου Ερυμάνθου, Θεόδωρου Μπαρή ορίστηκε νέος χωρικός αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Τριταίας ο Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας, Ηλίας Παπαγιαννόπουλος, ο οποίος έχει . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ, μετά από πρόσκληση του Δικτύου Διαλόγου, Έρευνας  και Ανάλυσης για την Δημόσια Υγεία (ΔΙΔΕΑΔΥ), το οποίο απαρτίζεται από ακαδημα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μια πολύ όμορφη έκπληξη μας επιφύλαξαν δύο Ζακυνθινόπουλα από το όρος «Σκοπός» της Ζακύνθου. Τα αδελφάκια Διονύσης Κόκλας και Ελένη Κόκλα στήθηκαν στο καλύτερο σημείο και με φόντο την πόλη του νησιού,
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με απόφαση του Δημάρχου Ερυμάνθου, Θεόδωρου Μπαρή ορίστηκε νέος χωρικός αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Τριταίας ο Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας, Ηλίας Παπαγιαννόπουλος, ο οποίος έχει μακρά ενασχόληση με
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ, μετά από πρόσκληση του Δικτύου Διαλόγου, Έρευνας  και Ανάλυσης για την Δημόσια Υγεία (ΔΙΔΕΑΔΥ), το οποίο απαρτίζεται από ακαδημαϊκούς επιστήμονες δι
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search