ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Αχαγιώτικο καρναβάλι ’21 μέσω του διαδικτύου»

 

Παρότι η απαγόρευση των συναθροίσεων λόγω πανδημίας πλήττει τις καρναβαλικές διαθέσεις, εν τούτοις ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας προγραμματίζει μια σειρά δράσεων που θα κρατήσουν ζωντανή την παράδοση του αχαγιώτικου καρναβαλιού.

Οι δράσεις αυτές περιλαμβάνουν τα εξής:

    • Διαγωνισμός Καρναβαλικής ζωγραφιάς για τους μαθητές των νηπιαγωγείων του Δήμου μας. Η επιτροπή που θα κρίνει τις ζωγραφιές αποτελείται από 3 ζωγράφους της περιοχής μας. Θα βραβευτούν με αναμνηστικό βραβείο οι 3 καλύτερες.

    • Διαδικτυακό παιχνίδι αναζήτησης στοιχείων για τους ενήλικες (αναβίωση παιχνιδιού που λάμβανε χώρα σε Αχαγιώτικα καρναβάλια προηγούμενων δεκαετιών).

    • «Δείξτε μας τη μπούλα σας», Διαδικτυακό δρώμενο με συμμετοχή των εκπολιτιστικών συλλόγων της περιοχής.

    • Ανάρτηση των στολισμένων βιτρινών μαγαζιών του Δήμου με ανάδειξη των 3 καλύτερων από τον κόσμο .

Όλα θα γίνουν διαδικτυακά και μέσα από τη σελίδα τη ιστοσελίδα «Αχαγιώτικο Καρναβάλι».

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Η συντονιστική επιτροπή της Ολομέλειας των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, σε σημερινή ανακοίνωσή της αναφέρει ότι την ερχόμενη Δευτέρα, 1η Μαρτίου 2021, στις 12:30 μ.μ. . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πριν 100 χρόνια ένα θεατρικό έργο γραμμένο από τον Τσέχο συγγραφέα Κάρελ Τσάπεκ εισήγαγε τον νέο όρο «ρομπότ» και τώρα ένα ρομπότ έγραψε το πρώτο στον κόσμο θεατρικό έργο, που έκαν . . .
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Τον δρόμο ώστε η τοπική αυτοδιοίκηση α’ και β’ Βαθμού, οι ΤΟΕΒ και ΓΟΕΒ καθώς και όποιος άλλος οργανισμός ή φορέας το επιθυμεί, να ενταχθεί σε μια μεγάλη «ενεργειακή συμμαχία» με π . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Κωταντούλα Άλκηστη Κ.Κορίνθου 10-12, Πάτρα, 26223, ΑΧΑΪΑΣ 2610426552 Κυριακή 28/2/2021 21:00-09:00 (Επόμενης) Λουκοπούλου Γεωργία Χ.Κορίνθου 418-420, Πάτρα, 26222, ΑΧΑΪΑΣ 261033 . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θετική στον κορωνοϊό βρέθηκε ασθενής της χειρουργικής κλινικής της Αμαλιάδας. Σύμφωνα με το  patrisnews.com η γυναίκα ετοιμαζόταν να μπει στο χειρουργείο και σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο υποβλ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Διαμαρτυρία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το πρωί έξω από το ΚΕΤΧ στην Πάτρα. Το πανό που κρατούσαν οι διαμαρτυρόμενοι είχε ως σύνθημα: “ΟΧΙ άλλες δολοφονίες – αυτοκτονίες. Κίνημα μέσα και έξω από τον
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Έναρξη λειτουργίας του Χιονοδροµικό Κέντρο Καλαβρύτων, για προπόνηση ενεργών αθλητών όλων των ηλικιών, από σήμερα Σάββατο 27 Φεβρουαρίου, µετά από συντονισµένες προσπάθειες και αρκετές διαβουλεύσεις π
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search