ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Νέο άλμπουμ από τους ΠΥΞ ΛΑΞ με τη συμμετοχή φίλων -Νταλάρας, Ζουγανέλη και Μουζουράκης

Ο Γιώργος Νταλάρας, ο Θέμης Αδαμαντίδης, ο Γιάννης Κότσιρας, αλλά και ο Κώστας Τουρνάς, τραγουδούν λατρεμένες επιτυχίες των Πυξ Λαξ.

Ακούμε το «Τι είναι αυτό που μας ενώνει» με τη Νατάσα Θεοδωρίδου, τα «Μικρά Βεγγαλικά» με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και το «Να με θυμηθείς» με τον Χρήστο Μάστορα. 30 χρόνια πορείας στο τραγούδι τα γιορτάζουν με ένα νέο άλμπουμ «Μεσα από τις φωνές των φίλων» και πολλούς καλλιτέχνες, με διαφορετικές καταβολές, στο πλευρό τους.

Είναι γεγονός, οι Πυξ Λαξ, έχουν τη μεγαλύτερη απήχηση από οποιαδήποτε άλλο συγκρότημα στην ελληνική μουσική σκηνή, κάτι που προκύπτει όχι μόνο από τις πωλήσεις των albums τους, αλλά και από τη συνολική τους πορεία.

Ενα ιστορικό πλέον συγκρότημα το οποίο διέγραψε μία πορεία που στιγμάτισε το ελληνικό κοινό και δημιούργησε τη δική του σχολή, την οποία ακολουθούν πιστά πολλά συγκροτήματα του σήμερα.
30 χρόνια ΠΥΞ ΛΑΞ

Με αφορμή τα τριάντα χρόνια πορείας του συγκροτήματος, κυκλοφορεί ένα εξαιρετικό album «αφιέρωμα» που περιλαμβάνει συνολικά είκοσι τραγούδια.

Τρία νέα τραγούδια- ένα του Φίλιππου Πλιάτσικα, ένα του Μπάμπη Στόκα και ένα με τη φωνή του Στέλιου Διονυσίου, μια διαφορετική διασκευή του αγαπημένου τους ΑΚΟΥ ΒΡΕ ΦΙΛΕ αλλά και δεκαέξι μεγάλες και κλασσικές επιτυχίες τους με τη συμμετοχή σημαντικών φίλων καλλιτεχνών που δίνουν τη δική τους ψυχή στα τραγούδια των ΠΥΞ ΛΑΞ, τα «πειράζουν» και μας τα παρουσιάζουν αλλιώς, με άλλη ματιά, πιο φρέσκο και σημερινό ήχο και με εξαιρετικές και πολύ ενδιαφέρουσες ενορχηστρώσεις. Μια ηχητική επανατοποθέτηση που κοιτάει μπροστά, προς τα επόμενα χρόνια.
Συμμετοχές έκπληξη στο άλμπουμ των ΠΥΞ ΛΑΞ

Σε αυτό το album συμμετέχουν οι: Θέμης Αδαμαντίδης, Φωτεινή Βελεσιώτου, Στέλιος Διονυσίου, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Νατάσα Θεοδωρίδου, Γιάννης Κότσιρας, Χρήστος Μάστορας, Πάνος Μουζουράκης, Γιώργος Νταλάρας, Πίτσα Παπαδοπούλου, Μίλτος Πασχαλίδης, Μαρίζα Ρίζου, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Κώστας Τουρνάς, Joanna Drigo και BD FOXMOOR(ACTIVE MEMBER). Ακουστε το τραγούδι «Διάφανη αγάπη» παρέα με τον Αγγελο Διονυσίου

Πηγή: iefimerida.gr

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Χαλάει ο καιρός από την Παρασκευή 19 Απρίλιου, με την ΕΜΥ να έχει εκδώσει έκτακτο δελτίο επιδείνωσης και τους μετεωρολόγους, στηριζόμενοι στα μέχρι στιγμής προγνωστικά δεδομένα, να . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Είναι να απορεί κανείς με το νέο περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων με πρωταγωνιστή αυτή τη φορά ένα 7χρονο παιδί από την Πάτρα, μαθητής δευτέρας δημοτικού που ξυλοκόπησε έναν 8χρονο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνολικά (1230) μαθητές Γυμνασίων της Δυτικής Ελλάδας συμμετείχαν στο Θεματικό Πάρκο «Χτίζουμε τοίχο στη νεανική παραβατικότητα», πουλειτούργησε από από τις 27 Μαρτίου στην Πάτρα, . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Αναστάτωση το απόγευμα της Πέμπτης, όταν ΙΧ αυτοκίνητο κινούμενο πάνω στη γέφυρα Χαρίλαος Τρικούπης με κατεύθυνση προς Πάτρα, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, εξετράπη της πορείας . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνολικά (1230) μαθητές Γυμνασίων της Δυτικής Ελλάδας συμμετείχαν στο Θεματικό Πάρκο «Χτίζουμε τοίχο στη νεανική παραβατικότητα», πουλειτούργησε από από τις 27 Μαρτίου στην Πάτρα, στον Πύργο, στο Αγρί
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (9/2024) που εκδόθηκε από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, σήμερα Πέμπτη 18 Απριλίου 2024, πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού προβλέπεται στο μεγαλύτερο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κηδεύεται τηνΠαρασκευή ο 47χρονος Φίλιππος Δημητρακόπουλος, ο οποίος έφυγε από τη ζωή μετά από γενναία μάχη με τον καρκίνο Ηταν παντρεμένος με την πρώην παρουσιάστρια εκπομπών Ματίνα Μιχάλη με την οπ
Image
Image

Search