ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«ΘΕΑΤΡόPolice» : Αστυνομικοί πρωταγωνιστές σε... κωμωδία

To έργο «Ο φίλος μου ο Λευτεράκης» του Αλέκου Σακελάριου, συμπαραγωγή του Δη.Πε.Θε. Αγρινίου, της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας και της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών / Τοπική  Διοίκηση  Ακαρνανίας, θα φιλοξενηθεί τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου  2019 και ώρα  8.30 μ.μ. στο θέατρο «Royal» (Ακτή Δυμαίων 53, Πάτρα).

Η παράσταση θα δοθεί  ύστερα από πρόσκληση της Γενικής Περιφερειακής  Αστυνομικής  Διεύθυνσης  Δυτικής  Ελλάδος, σε συνεργασία με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας, την Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η θεατρική ομάδα «ΘΕΑΤΡόPolice», με την ίδια την παράσταση, θα συμμετάσχει στο  9ο  Πανελλήνιο Φεστιβάλ  Ερασιτεχνικού Θεάτρου  Ιεράπετρας που θα διεξαχθεί από τις 19 έως  26 Οκτωβρίου 2019. Η σκηνοθεσία είναι της  Γιούλης  Μαρούση.

Λίγα λόγια για την παράσταση :

Ο Θόδωρος έχει επινοήσει ένα φανταστικό φίλο από την Πάτρα, τον Λευτεράκη. Τον χρησιμοποιεί ως πρόσχημα για να ξεφεύγει από τη γυναίκα του Φωφώ. Μια μέρα, όμως, εμφανίζεται στην πόρτα του ο Λευτεράκης με σάρκα και οστά…

ΘΕΑΤΡόPolice

Σκηνοθεσία – Διασκευή : Γιούλη Μαρούση

 

Βοηθός Σκηνοθέτη: Ανδρέας Ζαφείρης

 

Σκηνικά : Νίκος Βελτσίστας

 

Χορογραφία : Νίκος Θάνος

 

Κουστούμια : ΘεατροPolice

 

Φωτισμοί: Δημήτρης Παπαδάκης

 

Επιμέλεια Αφίσας : Αλεξάνδρα Κοντούλη

 

Μουσική Επιμέλεια : Γιούλη Μαρούση

 

Μακιγιάζ: Μαρία Ταρκαζίκη

 

Κομμώσεις: Έφη Μιλιώνη

 

Παίζουν με σειρά εμφάνισης :

 

ΦΩΦΩ: Μάγδα Σαρλαμη

 

ΘΟΔΩΡΟΣ: Γιάννης Χριστογίαννης

 

ΚΑΤΙΝΑ : Μαρία Ντελή

 

ΘΑΝΑΣΗΣ: Βασίλης Σβίγγος

 

ΕΛΕΝΗ: Αγγελική Χαλιμούδρα

 

ΜΟΔΙΣΤΡΟΣ: Γιώργος Πιστίολας

 

ΛΕΥΤΕΡΑΚΗΣ: ΘύμιοςΠαπαγρίβας

 

ΜΙΧΑΛΗΣ/ΓΙΑΤΡΟΣ: Θοδωρής Ρεβύθης

 

Χορεύουν: Βασίλης Σβίγγος, Ανδρέας Ζαφείρης, Θύμιος Παπαγρίβας

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Συμφωνείτε να ψηφίζουν οι Έλληνες του εξωτερικού ;

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Οι προβλέψεις όλων των διεθνών οργανισμών, άλλες περισσότερο κι άλλες λιγότερο, δείχνουν μεγαλύτερη ανάπτυξη για το 2020 απ' ότι προέβλεπαν πριν. Σας λέω όμως ότι κι αυτοί θα πέσο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ Η Διοίκηση του Πανεπιστημίου Πατρών είναι στην ευχάριστη θέση να πληροφορήσει την ακαδημαϊκή κοινότητα ότι το Συμβούλιο της Αρχής Δι . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στην τελετή εγκαινίων του έργου «Προμήθεια, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία Συστήματος Παρακολούθησης, Τηλεελέγχου, Τηλεχειρισμού και Ανίχνευσης Διαρροών του υπάρχοντος εξωτερικ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Με απόφαση του Υπουργού Υγείας κ. Βασίλη Κικίλια επελέγησαν οι νέοι Διοικητές και αναπληρωτές Διοικητές των νοσοκομείων του Ε.Σ.Υ. , μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης των αιτήσεώ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ Η Διοίκηση του Πανεπιστημίου Πατρών είναι στην ευχάριστη θέση να πληροφορήσει την ακαδημαϊκή κοινότητα ότι το Συμβούλιο της Αρχής Διασφάλισης και Πιστοπ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στην τελετή εγκαινίων του έργου «Προμήθεια, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία Συστήματος Παρακολούθησης, Τηλεελέγχου, Τηλεχειρισμού και Ανίχνευσης Διαρροών του υπάρχοντος εξωτερικού και εσωτερικού δι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με πρωτοβουλία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών (25η Νοεμβρίου), διοργανώνεται κοι
Image
Image
© 2019 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search