ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πολυφωνική : Βραβεύτηκε η Νεανική Χορωδία του Οργανισμού στο Ναύπλιο

Συνεχίζοντας τις επιτυχίες της, η ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗ βραβεύτηκε αυτή τη φορά στο Ναύπλιο, με τη ΝΕΑΝΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ του Οργανισμού, στο πλαίσιο του 6 ου Διεθνούς Χορωδιακού Φεστιβάλ Ναυπλίου [Καλλιτεχνικός Διευθυντής, Θεοδόσης Αντωνιάδης], που οργάνωσε η ‘’Artiva Cultural Management & Advertising’’ υπό την αιγίδα του Δήμου Ναυπλιέων και του ΔΟΠΠΑΤ, από 7 έως 10 Νοεμβρίου. Η ΝΕΑΝΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ διαγωνίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην κατηγορία ‘’Χορωδίες Δωματίου’’, όπου συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία αυτής της κατηγορίας [βαθμοί 87,5] και βραβεύτηκε με αργυρό μετάλλιο από την κριτική Επιτροπή, την οποία απετέλεσαν οι καταξιωμένοι Έλληνες διευθυντές Χορωδιών- Ορχηστρών, Κωστής Κωνσταντάρας, Σταύρος Μπερής και Αναστάσιος Συμεωνίδης.

Το Φεστιβάλ περιείχε και ελεύθερες εκτός διαγωνισμού συμμετοχές, ενώ όλες οι συναυλίες του πραγματοποιήθηκαν στο ‘’Βουλευτικό’’, την πρώτη Βουλή του ελεύθερου Ελληνικού κράτους. Στο πλαίσιο του διαγωνισμού, η ΝΕΑΝΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ ερμήνευσε τα έργα: ‘’NIGRA SUM’’, PABLO CASALS, ‘’AVE MARIA’’, GYORGI ORBAN, ‘’DER WASSERMANN’’, ROBERT SCHUMANN και ‘’TUNDRA’’, OLA GJEILO. Τη χορωδία διηύθυνε η Δήμητρα Πίτσου- Διαμαντοπούλου, εκπαιδευτικός και Διευθύντρια του τμήματος, ενώ πιάνο έπαιξε η πιανίστα- καθηγήτρια του Ωδείου της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ, Μαρίνα Μυλωνά. Την αποστολή συνόδευσε ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Οργανισμού, Μο Σταύρος Σολωμός.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Αύξηση 8,6% σημείωσε τον Φεβρουάριο εφέτος ο τζίρος στις επιχειρήσεις στο λιανικό εμπόριο της χώρας, με υποχρέωση τήρησης διπλογραφικών βιβλίων και για τις οποίες υπάρχουν διαθέσιμ . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Μασκοφόροι εκσφενδόνισαν καπνογόνα μέσα σε θέατρο σε νότιο προάστιο της Στοκχόλμης, όπου επρόκειτο να γίνει εκδήλωση κατά της άκρας δεξιάς, ανακοίνωσαν η αστυνομία και πολιτικοί . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Τις προηγούμενες εβδομάδες οι ΗΠΑ έστειλαν υπό άκρα μυστικότητα πυραύλους ATACMS μεγάλου βεληνεκούς στην Ουκρανία και χρησιμοποιήθηκαν ήδη πριν από λίγες ημέρες, δήλωσε σήμερα . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σήμερα Πέμπτη στις 12 το μεσημέρι θα οδηγηθεί ενώπιον του Ανακριτή για την απολογία του ο πρώην βουλευτής των Σπαρτιατών Κωνσταντίνος Φλώρος κατηγορούμενος σε βαθμό κακουργήματος γ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Πάτρα υποδέχεται σήμερα στο Δηµαρχείο της, την Ολυµπιακή Φλόγα των 33ων Θερινών Ολυµπιακών Αγώνων «PARIS 2024». Η Φλόγα αναµένεται να φθάσει στην Πάτρα µέσω της Γέφυρας Ρίου- Αντιρρίου, η οποία φέτ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου από τις 8.30 π.μ. έως 5 μ.μ., θα υπάρξει πλημμελής έως και πλήρης διακοπή υδροδότησης, στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς: Φλωρίνης, Τμήμα της Πανεπιστημίου, Αχαϊκή
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ.   Για σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου προγραμματίζονται δειγμα
Image
Image

Search