ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Κορωνοϊός: Δύο νέα κρούσματα, 4 νεκροί σε ένα 24ωρο

Τα στοιχεία που παρουσιάζονται αφορούν περιστατικά από την επιδημιολογική επιτήρηση της νόσου από το νέο κορωνοϊό (COVID19), με βάση τα δεδομένα που έχουν δηλωθεί στον ΕΟΔΥ  και καταγραφεί μέχρι τις 01 Ιουνίου 2020 (ώρα 15:00). Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου είναι 2. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 2918 (ημερήσια μεταβολή +0.1%), εκ των οποίων 55.1% άνδρες. 

Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 4, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 179 θάνατοι. Η μέση ηλικία των ασθενών που απεβίωσαν είναι 76 έτη. Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 12 (75.0% άνδρες).

Η ημερήσια κατανομή των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων είναι η ακόλουθη (η γραμμή παριστάνει την συνολική, αθροιστική κατανομή των κρουσμάτων).

Από το σύνολο των 2918 κρουσμάτων, 637 (21.8%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό, 1695 (58.1%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα και τα υπόλοιπα δεν σχετίζονται ούτε με ταξίδι ούτε με άλλο γνωστό κρούσμα ή είναι ακόμα υπό διερεύνηση.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθησαν ζθς; στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας από ανακριτικούς υπαλλήλους του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Πάρου, σε συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία και το Κλιμάκιο Αντ . . .
LIFE STYLE

Η Κοραλία Καράντη μίλησε για την πορεία της στον χώρο της υποκριτικής, την προσωπική της ζωή, αλλά και το φλερτ που δέχεται.Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» κ . . .
LIFE STYLE

Ο Κώστας Μπίγαλης μίλησε για τη συνεργασία του με τον Άντονι Χόπκινς, αλλά και τη συμμετοχή του στο πρώτο του μιούζικαλ.Ο τραγουδιστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Duke Productions παρουσιάζει μετά  την επιτυχία της  στο θέατρο Αλκμήνη στην Αθήνα,  στο θέατρο  Act στην Πάτρα για 2 μόνο παραστάσεις. 26 Απριλίου και 20 Μαΐου στις 21.15 το έ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στην απεργία της Ομοσπονδίας τους συμμετέχουν την Τετάρτη και οι δικαστικοί υπάλληλοι της Πάτρας. Κύριο αίτημα είναι η απόσυρση του νομοσχεδίου για το δικαστικό χάρτη και να μην καταργηθεί – συγχωνευ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας, συνέρχεται σε ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας της Περιφερειακής Αρχής, την Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 και ώρα 16.00.  Το Σώμα θα συνεδριάσει στην αίθουσα του Περι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Λόγω εργασιών αντικατάστασης δικτύου ύδρευσης από την ΔΕΥΑΠ, ανακοινώνεται, ότι σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου, από τις 9 π.μ. έως τις 3 μ.μ., θα υπάρξει πλημμελής έως και  πλήρης διακοπή υδροδότησης σε τ
Image
Image

Search