ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Τα νέα μέτρα - Τι ισχύει για γάμους και κέντρα διασκέδασης

Νέα μέτρα ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς κατά την έκτακτη ενημέρωση για τις εξελίξεις σχετικά με τον κορονοϊό. Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων ανακοίνωσε συγκεκριμένα τα εξής:

- Απαγορεύεται από αύριο Τετάρτη η διέλευση από την Κακαβιά από τις 11 μ.μ. έως τις 7 π.μ., ενώ από τη Δευτέρα θα εγκατασταθεί μόνιμο κλιμάκιο

- Από την Κυριακή 16 Αυγούστου όποιος εισέρχεται στην Ελλάδα από την Κακαβιά υποχρεούται σε επταήμερη κατ' οίκον απομόνωση.

- Παρατείνεται το όριο 100 ατόμων σε κοινωνικές εκδηλώσεις (γάμους, βαπτίσεις, κηδείες) έως τις 31 Αυγούστου

- Σε τοπική κλίμακα θα υπάρχει η δυνατότητα περιορισμού του ωραρίου λειτουργίας των κέντρων διασκέδασης

Επίσης ο Νίκος Χαρδαλιάς είπε ότι η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλους τους χώρους των πλοίων ανεξαρτήτως αριθμού επιβατών, ενώ απαγορεύονται όλες οι εκδηλώσεις στα πλοία.

Επίσης, υπενθύμισε ότι η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική σε χώρους γραφείων του Δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα, όταν υπάρχει επαφή με το κοινό, στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, στα ταξί, στα σούπερ μάρκετ, τα νοσοκομεία, τα φαρμακεία, τα κομμωτήρια, τους ανελκυστήρες και σε άλλους κλειστούς χώρους. Ισχυρή σύσταση για χρήση μάσκας υπάρχει για τις σκάλες και για ανοιχτούς χώρους όπου δεν μπορούν να υπάρχουν ασφαλείς αποστάσεις.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

354 τα νέα κρούσματα που καταγράφηκαν στην Ελλάδα την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου. Τι γίνεται όμως με την Αχαΐα και ποια είναι η κατάσταση ; Ο κορωνοϊός δείχνει να "φούντωσε" κατά τη δι . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το τελευταίο 24ωρο επιβεβαιώθηκαν 354 επιπλέον κρούσματα κορονοϊού. Από τα 325 εγχώρια κρούσματα, τα 56 συνδέονται με γνωστές συρροές , ενώ 25 συνδέονται με δράση τυχαίας δειγματολ . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Μανώλης Μητσιάς θα ανέβει στη σκηνή του κλειστού γηπέδου της Περιβόλας του Απόλλωνα Πατρών, από όπου θα γίνει η συναυλία, χωρίς όμως να υπάρχει κοινό, εξαιτίας των υγειονομικών σ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Συνολικά 354 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα και 3 θανάτους ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το τελευταίο 24ωρο επιβεβαιώθηκαν 354 επιπλέον κρούσματα κορονοϊού. Από τα 325 εγχώρια κρούσματα, τα 56 συνδέονται με γνωστές συρροές , ενώ 25 συνδέονται με δράση τυχαίας δειγματοληψίας του ΕΟΔΥ στο κ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Παρά λίγο να πληρώσει με την ίδια του τη ζωή, ένας μετανάστης την προσπάθειά του να διαφύγει από το λιμάνι της Πάτρας για την Ιταλία. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, «τρύπωσε» σε φορτηγό που επρόκε
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θλίψη και συγκίνηση προξένησε η δυσάρεστη είδηση ότι έφυγε από τη ζωή στα 68 της χρόνια η καθηγήτρια γαλλικών Βασιλική (Βαλή) Ευστ. Παπαγεωργοπούλου. Η εκλιπούσα είχε υπηρετήσει ως καθηγήτρια στο Πρότ
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search