ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Δυτ. Ελλάδα: Θετικοί στον κορονοϊό τρεις εργαζόμενοι στο Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων στην Μυρσίνη

Θετικά στον κορωνοιό είναι τρία άτομα που εεγάζονται στο Κέντρο Φιλοξενίας προσφύγων στη Μυρσίνη Ηλείας.

Βρίσκονται σε κατ οίκον περιορισμό ενώ αύριο κλιμάκια του ΕΟΔΥ θα μεταβούν στην κλειστή δομή για να πραγματοποιήσουν τεστ στους 300 φιλοξενούμενους πρόσφυγες αλλά και το προσωπικό.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Patrisnews, τρία άτομα από το προσωπικό του κέντρου Φιλοξενίας Προσφύγων στη Μυρσίνη, εξετάζονται ως ύποπτα κρούσματα κορονοϊού.

Πιο συγκεκριμένα, δύο εργαζόμενοι σε ΜΚΟ η οποία δραστηριοποιείται εντός της δομής φιλοξενίας, αφού επέστρεψαν από τις καλοκαιρινές τους διακοπές, εμφάνισαν κάποια συμπτώματα του ιού. Και οι δύο εξετάστηκαν από τον γιατρό της δομής, με τα πρώτα τεστ να βγαίνουν θετικά, δεδομένο που καθιστά και τον γιατρό, επίσης, ύποπτο κρούσμα.

Τα επίσημα αποτελέσματα και για τους τρεις αναμένονται το βράδυ.

Στο μεταξύ, ο διοικητής της δομής κ. Ναμπίλ Μοράντ έδωσε εντολή να μπουν προληπτικά σε καραντίνα οι Σύροι φιλοξενούμενοι της δομής (περίπου 312 άτομα), ενώ αύριο κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα μεταβεί στην Μυρσίνη για την προληπτική τους εξέταση.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε εταιρεία που δραστηριοποιείται στην παραγωγή χρωμάτων παραδόθηκε, μετά από πλειστηριασμό, το κατασχεθέν, από το Τελωνείο Σερρών εμπόρευμα 25.700 λίτρων διαλυτικών μειγμάτων, α . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το πρωί της Παρασκευής 26 Απριλίου ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερνίτσης κ. Χρύσανθος τέλεσε την Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ερυμανθείας Τριταία . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρονται τα εξής: Σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται σε περιστατικό με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών ανακοινώνεται ότι μεσημβρινές ώρες . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή, την Μ. Τρίτη 30 Απριλίου 2024, ώρα 09:00,στο κτίριο ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, με τα παρακάτω θέματα: Έγκριση πληρωμής Λειτουργικών Εξόδων (Δ.Ε.Η., Τηλεφωνικά . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το πρωί της Παρασκευής 26 Απριλίου ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερνίτσης κ. Χρύσανθος τέλεσε την Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ερυμανθείας Τριταίας για τους μαθητές τ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρονται τα εξής: Σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται σε περιστατικό με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών ανακοινώνεται ότι μεσημβρινές ώρες σήμερα, Παρασκευή 2
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας συμβουλεύει και συνιστά στους πολίτες, οι οποίοι κατά την περίοδο εορτασμού του Πάσχα θα απουσιάζουν από τα σπίτια τους, να είναι ιδιαίτερα π
Image
Image

Search