ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Μυρσίνη Ηλείας: Αρνητικά όλα τα τεστ για κορονοϊό εντός της δομής

Τους ελέγχους σε προσωπικό και πρόσφυγες ξεκίνησε χθες το πρωί το κλιμάκιο γιατρών του ΕΟΔΥ που έφτασε στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στην Μυρσίνη για να διαπιστωθεί εάν έχουν νοσήσει από τον κορονοϊό. Τα αποτελέσματα βγήκαν το πρωί του Σαββάτου και είναι όλα αρνητικά.

Χθες το πρωί και μέχρι το μεσημέρι εξετάστηκαν περίπου 12 άτομα από το προσωπικό που διαμένουν εντός νομού και περίπου 50 πρόσφυγες, οι οποίοι την Δευτέρα και την Τρίτη είχαν πιθανότατα βρεθεί ή πλησιάσει στο ιατρείο για κάποιο μικροπρόβλημα.

Παράλληλα, απ’ όλα τα σπίτια των προσφύγων εξετάστηκαν τουλάχιστον ένας από κάθε οικογένεια.

Να σημειωθεί ότι αρνητικές στον κορονοϊό ήταν και οι εξετάσεις άλλων 13 εργαζομένων της δομής, οι οποίοι είναι κάτοικοι Πατρών, ενώ ομαλά εξελίσσεται η υγεία των τριών ατόμων που έχουν νοσήσει και είναι σε κατ’ οίκον περιορισμό, όπως άλλωστε και το λοιπό προσωπικό.

Χθες την δομή στην Μυρσίνη επισκέφθηκε και κλιμάκιο της οργάνωσης «Γιατροί Του Κόσμου», οι οποίοι προσέφεραν υγειονομικό υλικό, όπως μάσκες, σαπούνια, αντισηπτικά, τα οποία και μοιράστηκαν σε όλα τα σπίτια των προσφύγων.

Πρόεδρος τοπικής κοινότητας Μυρσίνης Ανδρέας Αποστολόπουλος:

«Προς το παρόν είναι μικρή η ανησυχία προς το παρόν στο χωριό, γιατί έχουμε παρατηρήσει ότι δεν κυκλοφορούν πλέον οι πρόσφυγες στους δρόμους και έχουν σεβαστεί την εντολή του διοικητή της δομής του κ. Μοράντ.

Και μέσα κυκλοφορούν με μάσκες με μια τάξη και πειθαρχία. Ελπίζουμε να μην έχουμε άλλα κρούσματα στη δομή και όλα να πάνε καλά»

Πηγή: patrisnews.com

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ο υπουργός Υγείας της Βρετανίας Ματ Χάνκοκ ανακοίνωσε σήμερα ότι η κυβέρνηση θα επιβάλει νέους περιορισμούς στη βορειοανατολική Αγγλία, απαγορεύοντας τις επαφές μεταξύ προσώπων που . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κριτική στο «Πρόγραμμα 100.000 νέων επιδοτούμενων θέσεων εργασίας», των υπουργείων Εργασίας και Οικονομικών ασκεί με ανακοίνωσή της η τομεάρχης Εργασίας του ΣΥΡΙΖΑ, Μαριλίζα Ξενογι . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Η ενδοοικογενειακή βία κατά τη διάρκεια της απομόνωσης εξαιτίας του κορονοϊού, είναι το αντικείμενο μιας πολύ ενδιαφέρουσας επιστημονικής έρευνας που διεξάγει το Κέντρο Μελετών Ασφ . . .
ΑΠΟΨΕΙΣ

ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ του δόγματος «όχι σε όλα» υιοθετούν μια διαστρεβλωμένη αντίληψη περί προοδευτικότητας αποδίδοντας τις εκάστοτε κοινωνικές επιταγές σε μία ύποπτη και ύπουλη προσπάθεια επι . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ξεκίνησε η συνταγογράφηση για το εμβόλιο κατά της γρίπης και οι λίστες αναμονής στην Πάτρα, αλλά και γενικότερα στα φαρμακεία της Ελλάδος είναι μεγάλες. Όλοι θέλουν να κάνουν το εμβόλιο και από το πρ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μεγάλη ταλαιπωρία για κατοίκους του Αγίου Βασιλείου της Πάτρας οι οποίοι είδαν τους φόβους τους να γίνονται πραγματικότητα σήμερα Δευτέρα λόγω της έντονης νεροποντής. Οι αυλές των σπιτιών τους πλημμύ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάνω από 2.000 κλήσεις μοίρασε η Τροχαία τον Σεπτέμβριο προσπαθώντας να βάλει σε μία τάξη την αναρχία που χαρακτηρίζει τους δρόμους της Πάτρας και να μειώσει το φαινόμενο της παράνομης στάθμευσης. Μό
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search