ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Πάτρα: Οκτώ άτομα στην Α.Δ. Αχαιας με τις συμπληρωματικές μεταθέσεις

Με 8 αστυνομικούς ενισχύεται η διεύθυνση της Αχαίας στο πλαίσιο των συμπληρωματικών μεταθέσεων της ΕΛΑΣ.

Οι συνδικαλιστές ζητούν κάθε χρόνο ενίσχυση με προσωπικό, αφού και οι συνάδελφοί τους που βγαίνουν στη σύνταξη, συνεχώς  αυξάνονται, όπως επίσης και οι ανάγκες αναφορικά με την αντιμετώπιση της μικροεγκληματικότητας. Οι τακτικές και οι έκτακτες μεταθέσεις που γίνονται κάθε χρόνο δυστυχώς δεν επαρκούν αλλά από το "τίποτα" όπως λένε κάτι είναι και αυτό.


Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαίαε Χάρης Τσίτσικας με αφορμή τις συμπληρωματικές μεταθέσεις δήλωσε στο achaianews.gr : Η ενίσχυση της ΑΔ Αχαΐας με 8 αστυνομικούς σίγουρα είιναι καλύτερο αποτέλεσμα από μηδενικές μεταθέσεις που είχαμε πρόσφατα στις τακτικές,  σίγουρα όμως δεν λύνει τα προβλήματα καθώς απαιτείται διψήφιος αριθμός συναδέλφων. Εμείς θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες μας πάντα με επιχειρήματα προκειμένου υπάρξει περαιτέρω ενίσχυση στο μέλλον".

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατατέθηκε τροπολογία του υπουργείου Εργασίας στο σχέδιο νόμου του υπουργείου Οικονομικών, με τίτλο «ρύθμιση οφειλών και παροχή δεύτερης ευκαιρίας», με την οποία καθορίζονται τα μέ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κατατέθηκε στη Βουλή το βράδυ της Τετάρτης, το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης με τίτλο "Ρυθμίσεις για την επιτάχυνση της εκδίκασης εκκρεμών υποθέσεων του ν. 3869/2010 σύμφων . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για σήμερα Πέμπτη το πρωί διακόπηκε η συνεδρίαση, με την ολοκλήρωση των δευτερολογιών της υπεράσπισης για το ανασταλτικό αποτέλεσμα της έφεσης. Στο δικαστήριο την Πέμπτη στις 11 το . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τη δεύτερη νίκη του στον 4ο όμιλο του EuroCup και πρώτη εντός έδρας πανηγύρισε ο Προμηθέας Πατρών. Οι Αχαιοί επικράτησαν με 88-72 της Ναντέρ, για την 4η αγωνιστική της διοργάνωσης, . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Παρελήφθησαν από την Ελληνική Αστυνομία (17) νέες δίκυκλες μοτοσυκλέτες, στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020, μέσω του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης για την υλοποίηση της δράσης «Εξοπλισμός
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τις 4 Νοεμβρίου 2020, με τον πομποδέκτη ΟΛΥΜΠΙΑ PASS μπορείτε να ταξιδεύετε σε όλη την χώρα και να απολαμβάνετε γρήγορες και άνετες διαδρομές, μέσω της ανανεωμένης υπηρεσίας διαλειτουργικότητας Gr
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 101 ετών, η Ευγενία Ασπρούλια.  Είχε αποκτήσει πέντε παιδιά, την Κατερίνα, τον Θεόδωρο, την Ασπασία, την Ανδριάνα και τον Βασίλη. Ο Βασίλης Ασπρούλιας, δικηγόρος στο επάγγε
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search