ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Αχαΐα: H 30χρονη Μέγκι είναι η μητέρα 4 παιδιών που σκοτώθηκε όταν το όχημά της έπεσε σε γκρεμό

 

H 30χρονη Μέγκυ Στογιάνοβα-Μοσχονά , μητέρα 4 παιδιών ήταν η γυναίκα που σκοτώθηκε χθες το βράδυ πέφτοντας σε γκρεμό 100 μέτρων κοντά στον Κάλανο.

Ήταν παντρεμένη από το 2013 με τον επιχειρηματία Α. Μοσχονά, ιδιοκτήτη του καφέ “Ισωμα”,  με 4 παιδιά που έμενε με την οικογένειά της στο Ισωμα.Μάλιστα την Πυροσβεστική ενημέρωσε ο σύζυγός της που έμαθε για το συμβάν. Ανδρες της 6ης ΕΜΑΚ κατέβηκαν στον γκρεμό για να απεγκλωβίσουν την άτυχη γυναίκα η οποία δυστυχώς είχε καταλήξει , λόγω των βαρύτατων τραυμάτων. Το ζευγάρι πριν από μια εβδομάδα είχε βαφτίσει το τελευταίο του παιδάκι.

Συντετριμμένοι συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού αδυνατούν να πιστέψουν το τραγικό παιχνίδι της της μοίρας. Ήδη στο προφίλ του συζύγου τηα γυναίκας τα συλλυπητήρια μηνύματα είναι εκατοντάδες..."Να προσέχεις τα αγγελούδια σου" του γράφουν οι περισσότεροι....Πόνος και οδύνη και στην ευρύτερη περιοχή του Ισώματος που ζούσε το ζευγάρι καθώς ήταν και οι δύο ιδιαιτέρως αγαπητοί .

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Τραγωδία στον Κάλανο Αχαϊας. 30χρονη γυναίκα από την Βουλγαρία παντρεμένη με 4 παιδιά που έμενε με την οικογένειά της στο Ίσωμα, ενώ οδηγούσε το όχημά της, έχασε τον έλεγχο και βρέθηκε σε γκρεμό 100 μέτρων.

Μάλιστα την Πυροσβεστική ενημέρωσε ο σύζυγός της που έμαθε για το συμβάν. Ανδρες της 6ης ΕΜΑΚ κατέβηκαν στον γκρεμό για να απεγκλωβίσουν την άτυχη γυναίκα η οποία δυστυχώς είναι νεκρή. Η αστυνομία εντόπισε στο αυτοκίνητο και μία καραμπίνα.

 

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ


Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες η γυναίκα ειναι ζωντανή αλλά έχει τραυματιστεί. Ανδρες της ΕΜΑΚ κατάφεραν και την πλησίασαν.

Ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε μια γυναίκα έπεσε, σύμφωνα με πληροφορίες, σε γκρεμό στην Αχαΐα, ανάμεσα σε Κάλανο και Κομπηγάδι.

Αυτή τη στιγμή υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση και στο σημείο βρίσκονται άνδρες της ΕΜΑΚ και δύο πυροσβεστικά οχήματα.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυρή σεισμική δόνηση τώρα στην Πάτρα! Σύμφωνα με τα πρωτα στοιχεια ο σεισμός είχε επίκεντρο τον Πύργου και ήταν μεγέθους 5,8 Ρίχτερ, ενώ είχε μεγάλη διάρκεια.   . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Θεόδωρος Κανελλόπουλος σχολίασε επί της ουσίας την μη αξιοποίηση του λιμανιού της Πάτρας. Η ανάρτησή του«Είναι γνωστό ότι η βιομηχα . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο θα ανακοινώσει σήμερα την απόφαση του για μία από τις πιο αποκρουστικές υποθέσεις, με θύμα ένα ανήλικο παιδί, που έχουν απασχολήσει την Δικαιοσύνη. Την υ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα σοβαρό ατύχημα είχε ένας αγρότης χθες (28/03) το πρωί, στην Στιμάγκα Κορινθίας, κατά την διάρκεια εργασιών σε χωράφι. Σύμφωνα με πληροφορίες του korinthostv.gr, ο άτυχος ά . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυρή σεισμική δόνηση τώρα στην Πάτρα! Σύμφωνα με τα πρωτα στοιχεια ο σεισμός είχε επίκεντρο τον Πύργου και ήταν μεγέθους 5,8 Ρίχτερ, ενώ είχε μεγάλη διάρκεια.  
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Θεόδωρος Κανελλόπουλος σχολίασε επί της ουσίας την μη αξιοποίηση του λιμανιού της Πάτρας. Η ανάρτησή του«Είναι γνωστό ότι η βιομηχανία της κρουαζιέρας
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα η οικογένειά της, συγγενέις και φίλοι θα αποχαιρετήσουν την Ντιάνα Καράμπελα - Μαγνησαλή, που έφυγε σε ηλικία 60 ετών. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα (νέο) Πατρών σ
Image
Image

Search