ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Αχαΐα: H 30χρονη Μέγκι είναι η μητέρα 4 παιδιών που σκοτώθηκε όταν το όχημά της έπεσε σε γκρεμό

 

H 30χρονη Μέγκυ Στογιάνοβα-Μοσχονά , μητέρα 4 παιδιών ήταν η γυναίκα που σκοτώθηκε χθες το βράδυ πέφτοντας σε γκρεμό 100 μέτρων κοντά στον Κάλανο.

Ήταν παντρεμένη από το 2013 με τον επιχειρηματία Α. Μοσχονά, ιδιοκτήτη του καφέ “Ισωμα”,  με 4 παιδιά που έμενε με την οικογένειά της στο Ισωμα.Μάλιστα την Πυροσβεστική ενημέρωσε ο σύζυγός της που έμαθε για το συμβάν. Ανδρες της 6ης ΕΜΑΚ κατέβηκαν στον γκρεμό για να απεγκλωβίσουν την άτυχη γυναίκα η οποία δυστυχώς είχε καταλήξει , λόγω των βαρύτατων τραυμάτων. Το ζευγάρι πριν από μια εβδομάδα είχε βαφτίσει το τελευταίο του παιδάκι.

Συντετριμμένοι συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού αδυνατούν να πιστέψουν το τραγικό παιχνίδι της της μοίρας. Ήδη στο προφίλ του συζύγου τηα γυναίκας τα συλλυπητήρια μηνύματα είναι εκατοντάδες..."Να προσέχεις τα αγγελούδια σου" του γράφουν οι περισσότεροι....Πόνος και οδύνη και στην ευρύτερη περιοχή του Ισώματος που ζούσε το ζευγάρι καθώς ήταν και οι δύο ιδιαιτέρως αγαπητοί .

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Τραγωδία στον Κάλανο Αχαϊας. 30χρονη γυναίκα από την Βουλγαρία παντρεμένη με 4 παιδιά που έμενε με την οικογένειά της στο Ίσωμα, ενώ οδηγούσε το όχημά της, έχασε τον έλεγχο και βρέθηκε σε γκρεμό 100 μέτρων.

Μάλιστα την Πυροσβεστική ενημέρωσε ο σύζυγός της που έμαθε για το συμβάν. Ανδρες της 6ης ΕΜΑΚ κατέβηκαν στον γκρεμό για να απεγκλωβίσουν την άτυχη γυναίκα η οποία δυστυχώς είναι νεκρή. Η αστυνομία εντόπισε στο αυτοκίνητο και μία καραμπίνα.

 

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ


Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες η γυναίκα ειναι ζωντανή αλλά έχει τραυματιστεί. Ανδρες της ΕΜΑΚ κατάφεραν και την πλησίασαν.

Ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε μια γυναίκα έπεσε, σύμφωνα με πληροφορίες, σε γκρεμό στην Αχαΐα, ανάμεσα σε Κάλανο και Κομπηγάδι.

Αυτή τη στιγμή υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση και στο σημείο βρίσκονται άνδρες της ΕΜΑΚ και δύο πυροσβεστικά οχήματα.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα, 16 Απριλίου, η απεργία στα ΜΜΕ«Με κοινή απόφαση των ΕΣΗΕΑ, ΠΟΕΣΥ, ΠΟΣΠΕΡΤ, ΠΟΕΠΤΥΜ και ΕΤΗΠΤΑ προκηρύσσεται απεργία όλων των δημοσιογράφων, τεχνικών και διοικητικών σε όλα . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Με γνωστά ονόματα στις ευρωλίστες τους τα οποία ανακοίνωσαν σήμερα (15/4), Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και Νέα Αριστερά, μπαίνουν στην μάχη των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου. Η Ν . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Ολυμπιακός ήταν για ακόμα ένα παιχνίδι ισοπεδωτικός κόντρα στον Παναθηναϊκό, δεν έχασε ξανά σετ (3-0) και έκανε το 2-0 στους τελικούς της Volley League ανδρών. Οι "ερυθρόλευκοι" . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Οι δηλώσεις του Σλούκα:Για το ματς: "Είναι ένα σπέσιαλ παιχνίδι, πάντα ιδιαίτερο. Πάντα ένα ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός κρύβει κινδύνους, υπάρχει άγχος και το πρέπει, όπως εί . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα, 16 Απριλίου, η απεργία στα ΜΜΕ«Με κοινή απόφαση των ΕΣΗΕΑ, ΠΟΕΣΥ, ΠΟΣΠΕΡΤ, ΠΟΕΠΤΥΜ και ΕΤΗΠΤΑ προκηρύσσεται απεργία όλων των δημοσιογράφων, τεχνικών και διοικητικών σε όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού & Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών σε έκτακτη συνεδρίασή του αποφάσισε την συμμετοχή του Συλλόγου στην κινητοποίηση ενάντια στην ακρίβεια στις 17 Απριλίου. Το Διο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Την παραίτησή του από τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Τουριστικής Ανάπτυξης υπέβαλλε σήμερα στον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Ηλείας, Δημήτρης Νικολακό
Image
Image

Search