ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Το σήκωσε ο Προμηθέας, νίκησε 82-74 το Περιστέρι στον τελικό

Ο Προμηθέας Πατρών κατέκτησε το 1ο Σούπερ Καπ του ΕΣΑΚΕ, που αποτελεί τον παρθενικό τίτλο της ιστορίας του, επικρατώντας στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» 82-74 του Περιστερίου.

Οι Αχαιοί νίκησαν την ομάδα των Δυτικών Προαστίων στον τελικό, αφού είχαν αποκλείσει χθες την ΑΕΚ εξαργυρώνοντας την αντεπίθεση διαρκείας του τελευταίου δεκαλέπτου. Με επιμέρους σκορ 22-9 έκαναν μεγάλη ανατροπή και σήκωσαν το τρόπαιο.

 

Μεγάλος πρωταγωνιστής της ομάδας του Μάκη Γιατρά, ο Ίαν Μίλερ, ο οποίος σημείωσε τους 9 από τους 17 πόντους του στο τελευταίο τρίλεπτο του αγώνα, «σφραγίζοντας» τη νίκη. Άξιος συμπαραστάτης του ο Ντάνι Αγκμπελέσε με νταμπλ νταμπλ σε πόντους (16) και ριμπάουντ (12), ενώ πολύτιμη ήταν και η προσφορά του Ντιάντε Γκάρετ (15π.).

 

Από το Περιστέρι των 13 λαθών, ξεχώρισε ο Αμπντούλ Γκάντι με 14 πόντους.

 

Προμηθέας-Περιστέρι 82-74

Τα δεκάλεπτα: 20-23, 37-41, 60-65, 82-74

 

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (Μάκης Γιατράς): Αγκμπελέσε 16, Λούντζης 9 (2), Αγραβάνης 5 (1), Γιαννόπουλος 7 (1), Μίλερ 17 (1), Τζέιμς 7 (1), Γκάρετ 15 (3), Χριστοδούλου 2, Φλόιντ 4

 

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Νίκος Παπανικολόπουλος): Γκάντι 14 (2), Σαλούστρος 2, Βασιλόπουλος, Τζόουνς 9, Γκρέι 13 (2), Άρλετζ 7, Σκορδίλης 5, Πέτεγουεϊ 13 (4), Μαυροκεφαλίδης 2, Αθηναίου 2, Καράμπελας 7 (1)

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

«Φθινοπωρινός» θα είναι ο καιρός το Σάββατο 11 Μαΐου στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στη Δυτική Ελλάδα. Σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα θα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Hellenic Train ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι, λόγω τεχνικών εργασιών που πραγματοποιεί ο Διαχειριστής της Υποδομής (Ο.Σ.Ε.) στον Προαστιακό της Πάτρας, από τη Δευτέρα 13 Μα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με κάθε προβλεπόμενη λαμπρότητα τιμήθηκε την Παρασκευή του Πάσχα η εορτή της Παναγίας Τρυπητής, πολιούχου του Δήμου Αιγιαλείας και της πόλης του Αιγίου. Για πρώτη φορά μετά από 5 χ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Tο κεφάλαιο Παρί έκλεισε για τον Κιλιάν Εμπαπέ. Ο Γάλλος σούπερ σταρ ανακοίνωσε μέσω VIDEO στα social media του την αποχώρηση από τον σύλλογο έπειτα από επτά χρόνια, αφού δεν θα αν . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Hellenic Train ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι, λόγω τεχνικών εργασιών που πραγματοποιεί ο Διαχειριστής της Υποδομής (Ο.Σ.Ε.) στον Προαστιακό της Πάτρας, από τη Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και μέχρι ο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με κάθε προβλεπόμενη λαμπρότητα τιμήθηκε την Παρασκευή του Πάσχα η εορτή της Παναγίας Τρυπητής, πολιούχου του Δήμου Αιγιαλείας και της πόλης του Αιγίου. Για πρώτη φορά μετά από 5 χρόνια ακολουθήθηκε η
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εργασίες επείγουσας αντικατάστασης δικτύου ύδρευσης, θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 13 Μαΐου στην οδό Ευνάρδου.  Λόγω των εργασιών, τη συγκεκριμένη μέρα (Δευτέρα) από τις 8 π.μ. έως 2 μ.μ., θα υπάρξ
Image
Image

Search