ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Αχαΐα: 60 κρούσματα σε ένα μήνα!-Καλπάζει ο ρυθμός μετάδοσης


354 τα νέα κρούσματα που καταγράφηκαν στην Ελλάδα την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου. Τι γίνεται όμως με την Αχαΐα και ποια είναι η κατάσταση ; Ο κορωνοϊός δείχνει να "φούντωσε" κατά τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου στην Αχαΐα.  Συγκεκριμένα συγκεντρώσαμε τα επίσημα στοιχεία που έχουμε στη διάθεση μας από την καθημερινή επίσημη ενημέρωση του ΕΟΔΥ. Εχουμε λοιπόν τα στοιχεία του Σεπτεμβρίου από την 1η του μήνα, η Αχαΐα καταγράφει 64 κρούσματα μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου.Τα 44 από αυτά εντοπίστηκαν τις τελευταίες 15 ημέρες. Από τις 15 δηλαδή Σεπτεμβρίου έχουμε μία αύξηση στα κρούσματα από μέρα σε μέρα. Το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου μάλιστα είχαμε μόλις 12 κρούσματα ενώ αρκετές ημέρες στις αρχές του Σεπτεμβρίου δεν καταγράφονταν κανένα κρούσμα. Αναλύοντας λοιπόν τα δεδομένα διαπιστώνουμε πως ο κορωνοϊός έχει αποκτήσει μία δυναμική και στην περιοχή μας η οποία θα πρέπει να ανακοπεί και αυτό θα γίνει με την αυστηρή τήρηση όλων των μέτρων υγιεινής και την προσοχή που θα πρέπει να δείξουμε όλοι ακολουθώντας πάντα τις οδηγίες των ειδικών.

 

 

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΥΓΕΙΑΣ ΘΕΜΑΤΑ

Τη μεγάλη σημασία της βιταμίνης Ε στην ομαλή ανάπτυξη του νευρικού συστήματος αναδεικνύει πρόσφατη αμερικανική έρευνα με τη συμμετοχή της Δρ Χρύσας Κιούση από το Κολέγιο Φαρμακευτι . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Από τα 667 επιπλέον κρούσματα που ανακοινώθηκαν σήμερα, τα 615 είναι εγχώρια κρούσματα και τα 88 συνδέονται με γνωστές συρροές. Τα κρούσματα στην Αχαΐα φθάνουν τα 6 . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Η έκκληση και το "καμπανάκι" για το επιδημιολογικό φορτίο σε τρεις περιοχές της χώρας και συγκεκριμένα στις Καστοριά, Θεσσαλονίκη και Ιωάννινα, αλλά τα ενεργά κρούσματα στη χώρα ήτ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Τον σταθμό του Μετρό στο Σύνταγμα, όπου κλιμάκια του ΕΟΔΥ πραγματοποιούν δωρεάν rapid tests αντιγόνου σε πολίτες, επισκέφθηκε σήμερα ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, συνοδευόμεν . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επεισόδια έλαβαν χώρα σε Λύκειο της Πάτρας το πρωί της Τρίτης. Ομάδα μαθητών έβαλε φωτιά σε κάδο και μάλιστα πέταξε μέσα και εύφλεκτο υλικό ώστε η φλόγα να "φουντώσει" και στη συνέχεια έκοψαν και ένα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Περισσότερες από 3.500 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, σχετικά με την ελεύθερη και ανεμπόδιστη κίνηση των πεζών, έχει βεβαιώσει σε οδηγούς η Αστυνομία από τον περασμένο Φεβρουάριο έως και το
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η 20η Οκτωβρίου, ημέρα που τιμάται ο προστάτης του Σώματος Άγιος Αρτέμιος έχει θεσμοθετηθεί με απόφαση της ελληνικής πολιτείας ως «Ημέρα της Αστυνομίας».   Για το λόγο αυτό, τελέστηκαν σήμερα (20-10
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search