ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Uncategorised

Επίδομα 534 ευρώ - Βρούτσης: Ερχεται και τον Νοέμβριο, τι ισχύει με αναστολή συμβάσεων

Mιλώντας στην πρωινή εκπομπή του OPEN, «Τώρα ό,τι συμβαίνει», o Υπουργός είπε ότι :  «Εξετάζουμε την επέκταση των αναστολών και για το μήνα Νοέμβριο. Αυτή τη στιγμή είμαστε σε διαδικασία συναπόφασης με το υπουργείο Οικονομικών. Πολύ σύντομα, νομίζω, θα υπάρξει ανακοίνωση».

 

Υπενθυμίζεται πως το μέτρο των αναστολών συμβάσεων εργασίας ισχύει μέχρι και τον Οκτώβριο σε επιχειρήσεις που ανήκουν στους κλάδους του επισιτισμού, του τουρισμού, των μεταφορών, του πολιτισμού, του αθλητισμού και κάθε άλλου κλάδου που πλήττεται βάσει ΚΑΔ, όπως επίσης επαναλειτουργούσες επιχειρήσεις εποχικής λειτουργίας ξενοδοχειακών καταλυμάτων και τουριστικών λεωφορείων. Τώρα το κυβερνητικό επιτελείο ετοιμάζεται να επεκτείνει το μέτρο και για τον Νοέμβριο.

 

 

Υπενθυμίζεται πως οι επιχειρήσεις που ανήκουν στους κλάδους του επισιτισμού, του τουρισμού, των μεταφορών, του πολιτισμού, του αθλητισμού και κάθε άλλου κλάδου που πλήττεται βάσει ΚΑΔ (πίνακας στο τέλος), όπως επίσης επαναλειτουργούσες επιχειρήσεις εποχικής λειτουργίας ξενοδοχειακών καταλυμάτων και τουριστικών λεωφορείων υποβάλλουν τις δηλώσεις αναστολών των εργαζομένων τους έως και το Σάββατο 24 Οκτωβρίου. Αντίστοιχα οι εργαζόμενοι υποβάλλουν τις δικές τους δηλώσεις στην ηλεκτρονική πλατφόρμα supportemployees.services.gov.gr έως και την Κυριακή 25 Οκτωβρίου.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός σήμανε νωρίτερα για 25χρονη που προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της. Αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, έσπευσαν άμεσα στο σπίτι της κοπέλας, στην συμβολή των οδών Μα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

. . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

«Η Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου είναι ένα εμβληματικό έργο που αποτελεί, πλέον, σημείο αναφοράς της σύγχρονης Ελλάδας. Της Ελλάδας που μπορεί να φτάσει ψηλότερα, να αναπτύσσεται και να . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Βασίλης Γραμμένος, μιλά για το επεισόδιο ξυλοδαρμού του από τον Κωνσταντίνο Φλώρο έξω από την αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής την Τετάρτη (24/4). . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός σήμανε νωρίτερα για 25χρονη που προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της. Αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, έσπευσαν άμεσα στο σπίτι της κοπέλας, στην συμβολή των οδών Μαιζώνος και Ιεροθέου,
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

«Η Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου είναι ένα εμβληματικό έργο που αποτελεί, πλέον, σημείο αναφοράς της σύγχρονης Ελλάδας. Της Ελλάδας που μπορεί να φτάσει ψηλότερα, να αναπτύσσεται και να ισχυροποιείται πολύπ
Image
Image

Search