ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Θρήνος για την Αλίκη Καυκά που σκοτώθηκε σε τροχαίο- Συγκλονίζει ο πατέρας της

Νεότερα: Συγκλονίζουν τα λόγια του πατέρα της 23χρονης φοιτήτριας, που έχασε τη ζωή της σε τροχαίο με τη μηχανή στην οποία επέβαινε και οδηγούσε ο ξάδελφός της. Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στην Αμαλιάδα, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Ο οδηγός της μηχανής για άγνωστο λόγο έχασε τον έλεγχο του δικύκλου, χτύπησε σε κολώνα και στη συνέχεια η μηχανή διαλύθηκε. Η άτυχη φοιτήτρια έχασε τη ζωή της, ενώ ο νεαρός οδηγός φέρει βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση. Ο πατέρας της 23χρονης μίλησε στον Alpha για το κακό που βρήκε την οικογένειά του: “Σκοτώθηκε το αστέρι μου, το αστέρι μου. Δεν είχε κλάψει ποτέ. Με ένα χαμόγελο στο στόμα. Το μπουμπουκάκι μου” λέει. Όπως εξηγεί, “το παιδί δούλευε στην εστίαση, ήταν φοιτήτρια στην Πάτρα, στη Φιλοσοφική ήταν στο 5ο έτος, τελείωνε, ένα μάθημα χρωστούσε”.

“Είχε έρθει από την Πάτρα χθες, ήθελε να είναι μαζί μας διότι είμαστε καλύτερη περιοχή. Και ήρθε, άφησε τα πράγματά της στο σπίτι, με το λεωφορείο κατέβηκε και είπε στη μητέρα της ότι πάει να πιει έναν καφέ έξω”, αναφέρει και σημειώνει ότι το κακό έγινε στα 50-60 μέτρα έξω από το σπίτι τους.

“Αντί να παίρνει τη μητέρα της, όπως παίρνει συνήθως να πάει να την πάρει να την φέρει σπίτι, δυστυχώς ήρθε με τον ξάδελφό της. Δεν ανέβαινε ποτέ σε μηχανές", λέει συντετριμμένος.

Προηγούμενη Ανάρτηση : Hταν περασμένη μία και μισή τα ξημερώματα του Σαββάτου και ο οδηγός της μηχανής για άγνωστο λόγο έχασε τον έλεγχο του δικύκλου, χτύπησε σε σε στύλο φωτισμού και στην συνέχεια η μηχανή διαλύθηκε. Το νήμα της ζωής της 23χρονης φοιτήτριας, Αλίκης Καυκά, κόπηκε ακαριαία. Ο 30χρονος οδηγός της μηχανής, διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας, κι έπειτα στο Νοσοκομείο του Πύργου, όπου διασωληνώθηκε. Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρει βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του, διακομίσθηκε το πρωί του Σαββάτου στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου. Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το τμήμα τροχαίας Ήλιδας.

«Πάγωσε» η Αμαλιάδα

Ανείπωτη θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου της 23χρονης φοιτήτριας, Αλίκης Καυκά. Η νεαρή κοπέλα, από την Αμαλιάδα, ήταν ιδιαίτερα αγαπητή. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι η ζωή της χάθηκε,  στην γκρίζα άσφαλτο του δρόμου. Όλοι θυμούνται ένα κορίτσι που πάντα χαμογελούσε, ένα πλάσμα γεμάτο θετική ενέργεια, που έκανε όνειρα και σχέδια για το μέλλον. Η 23χρονη Αλίκη σπούδαζε φιλοσοφία, στο Πανεπιστήμιο Πατρών, ενώ παράλληλα εργαζόταν στον τομέα της εστίασης. Δεν υπάρχουν λέξεις για να αποτυπώσει κανείς τον πόνο που σκόρπισε ο χαμός της στην οικογένεια και στα αγαπημένα της πρόσωπα. Όταν ένας νέος άνθρωπος «φεύγει» τόσο ξαφνικά και άδικα, δεν υπάρχουν λόγια.

Πηγή; patrisnews.com

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πέθανε ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην Πιερία Γεώργιος Τερζόπουλος. «Με οδύνη αποχαιρετούμε το ιδρυτικό μας στέλεχος Γεώργιο Τερζόπουλο. Με καταγωγή από τον Πόντο, πήρε μέρος στη . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Δείτε απευθείας τη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής επί της πρότασης δυσπιστίας. Η τριήμερη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας στην Ολομέλεια, θα ολοκληρωθεί με τις τοποθετή . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ένα αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε χθες το βράδυ σε κεντρικό σημείο του Πύργου που είχε σαν αποτέλεσμα ένας νεαρός να μεταφερθεί με τραύματα στο κεφάλι στο γενικό νοσοκομείο του . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣΣύλληψη αλλοδαπού για παράνομη οπλοκατοχή Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ τηςΥποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας αλλοδ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣΣύλληψη αλλοδαπού για παράνομη οπλοκατοχή Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ τηςΥποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι σ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών ο Νικόλαος Κεραμιδάς, μετά από πολύμηνη μάχη με ασθένεια. Γεννημένος το 1957, ξεκίνησε να εργάζεται σε εκτελωνιστικό γραφείο από το 1969 σε ηλικία 13 ετών. Διετέλεσ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη, προχθές το πρωί, στον Πύργο , από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε, κακουργηματι
Image
Image

Search