ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Πάτρα: Συνεχίζονται σήμερα τα «γρήγορα τεστ» - Τα σημεία που βρίσκονται τα κλιμάκια

Περισσότεροι απο 500 συμπολίτες επισκέφθηκαν την Πέμπτη τις πλατείες όπου βρίσκονταν τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ και διενεργούσαν γρήγορα τεστ. Απο τα 527 ευτυχώς μόλις δύο ήταν θετικά.  Τα τεστ θα συνεχιστούν και σήμερα Παρασκευή, σε τρεις πλατείες της πόλης, Γεωργίου, Ελευθερίας και Κύπρου.

Νεότερα: Μόλις δύο θετικά τεστ σύμφωνα με τις πληροφορίες από τα 527 που διενεργήθηκαν σε τρεις πλατείες της Πάτρας, εντοπίστηκαν σήμερα. Από τα 527 rapid test που διενεργήθηκαν σήμερα στην Πάτρα τα 196 έγιναν στην πλατεία Γεωργίου όπου και διαπιστώθηκαν δύο θετικά, τα  133 στην πλατεία Ελευθερίας και τα 198 στην πλατεία Κύπρου. Τα τεστ θα συνεχιστούν και αύριο κι αν δεν εξαντληθούν τα 1.500 που είναι συνολικά, θα συνεχιστούν και το Σάββατο στα ίδια σημεία.


Ξεκινούν σήμερα Πέμπτη τα 1.000 rapid tests στην Πάτρα.  Η ανταπόκριση των Πατρινών είναι μεγάλη, όπως φαίνεται από την ουρά που έχει σχηματιστεί αυτή την ώρα στην πλατεία Γεωργίου και το Στάδιο της Παναχαΐκής. Τα τεστ αυτά είναι τα αντιγόνου που έχουν ένα υψηλό ποσοστό διάγνωσης που φτάνει το 95%, σύμφωνα με τους ειδικούς επιστήμονες. Στην Πάτρα θα γίνουν αρχικά σε τρεις υπαίθριους χώρους, στην πλατεία Γεωργίου (φωτο), στην πλατεία Κύπρου στην Αγυιά και στην πλατεία Ελευθερίας στα Προσφυγικά, ενώ θα ξεκινήσουν ταυτόχρονα την ίδια ώρα, την Πέμπτη, με τυχαίους δειγματοληπτικούς ελέγχους. 

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Θα κάνουμε διαφορετικά Χριστούγεννα φέτος. Πολύ - πολύ πιο περιορισμένα, με τις οικογένειες μας, με τους ανθρώπους που αγαπάμε, άντε ενδεχομένως μία οικογένεια ακόμα", τόνισε ο πρ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

«Μαύρο» ρεκόρ με 121 θανάτους από κοροναϊό καταγράφει η χώρα μας το τελευταίο 24ωρο, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά τις εκτιμήσεις των επιστημόνων που έκαναν λόγο για αυξητική τάση των . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός στο νοσοκομείο "Αγ. Ανδρέας" , καθώς διαπιστώθηκε πως υπήρχε κρούσμα κορονοϊού σε ασθενή κλινικής. Συγκεκριμένα  εντοπίστηκε κρούσμα σε ασθενή της παθολογικής κλινικής. . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

H  διενέργεια ελέγχων για κορονοϊό μέσω μοριακών τεστ στους εργάτες γης και τους καλλιεργητές της Δυτικής Ελλάδας ήταν ένα από τα ζητήματα που συζητήθηκαν ευρέως στη διάρκεια της σ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός στο νοσοκομείο "Αγ. Ανδρέας" , καθώς διαπιστώθηκε πως υπήρχε κρούσμα κορονοϊού σε ασθενή κλινικής. Συγκεκριμένα  εντοπίστηκε κρούσμα σε ασθενή της παθολογικής κλινικής. Ο ασθενής βρισκόταν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Το περιστατικό συνέβη πριν από λίγη ώρα μπροστά από την κάρα του Αγ. Ανδρέα. Ένα κοριτσάκι 12 ετών έφθασε στο σημείο για να προσκυνήσει. Εκείνη τη στιγμή δεν υπήρχαν πολλοί πιστοί μέσα στην εκκλησί
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μικτό κλιμάκιο από τη Διεύθυνση Υγιεινής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας βρέθηκε την Παρασκευή σε υποκατάστημα πολύ μεγάλης αλυσίδας σούπερ μάρκετ στην Πάτρα. Στο κατάστημα έχουν εντοπιστεί, σύμφωνα μ
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search