ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Δεκάδες κρούσματα κορονοϊού σε αστυνομικούς στο Αγρίνιο

Αναστάτωση έχει προκαλέσει στις τάξεις της Ελληνικής Αστυνομίας στην περιοχή του Αγρινίου, ο εντοπισμός δεκάδων θετικών αστυνομικών στον κορονοιό. Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι μέχρι στιγμής περισσότεροι από 30 αστυνομικοί έχουν βρεθεί θετικοί μετά από διενέργεια τεστ.

Ωστόσο εκτιμάται ότι ο τελικός αριθμός θα είναι μεγαλύτερος καθώς αναμένονται και άλλα αποτελέσματα. Μεγάλο ζητούμενο είναι ο τρόπος με τον οποίο θα γίνει η διαχείριση του προβλήματος, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η εξέλιξη αυτή αποδεκατίζει για άγνωστο χρονικό διάστημα την αστυνομική διεύθυνση του Αγρινίου.

Οι ένστολοι που βρέθηκαν θετικοί αλλά και αυτοί για τους οποίους αναμένεται εντός των επόμενων ωρών η έκδοση των αποτελεσμάτων, υποβλήθηκαν σε τεστ το περασμένο Σάββατο και μάλιστα πολλοί από αυτούς παρουσιάζονται κανονικά στις υπηρεσίες τους και είχαν επαφές με συναδέλφους τους αλλά και με πολίτες.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εφοδος της Αστυνομίας στο δρόμο προς το παλιό Σανατόριο στην Ζάστοβα Πατρών αποκάλυψε κορονο-πάρτι που προγραμματιζόταν στο κτίριο Παρά το τσουχτερό κρύο, νεαρά άτομσ ετοιμάζονταν . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μία 44χρονη που νοσηλευόταν στην Παθολογική Κλινική του νοσοκομείου "Αγιος Ανδρέας" και είχε βρεθεί θετική στον κορονοϊό, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή. Πρόκειται για μία από τ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε σήμερα 237 νέα κρούσματα κορωνοϊού την τελευταία ημέρα στην Ελλάδα. Μεγάλη πτώση σημειώσουν τα ημερήσια περιστατικά στην Ελλάδα καθώς χθες καταγράφηκαν 510 μολύνσ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μετα τις έντονες χιονοπτώσεις που σημειώνονται στα Καλάβρυτα, με απόφαση του Δημάρχου Θανάση Παπαδόπουλου θα ισχύσει: H διακοπή των μαθημάτων, για τη Δευτέρα 18 και την Τρίτη 19 Ι . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εφοδος της Αστυνομίας στο δρόμο προς το παλιό Σανατόριο στην Ζάστοβα Πατρών αποκάλυψε κορονο-πάρτι που προγραμματιζόταν στο κτίριο Παρά το τσουχτερό κρύο, νεαρά άτομσ ετοιμάζονταν να συγκεντρωθούν στ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μία 44χρονη που νοσηλευόταν στην Παθολογική Κλινική του νοσοκομείου "Αγιος Ανδρέας" και είχε βρεθεί θετική στον κορονοϊό, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή. Πρόκειται για μία από τους ασθενείς που μολ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μετα τις έντονες χιονοπτώσεις που σημειώνονται στα Καλάβρυτα, με απόφαση του Δημάρχου Θανάση Παπαδόπουλου θα ισχύσει: H διακοπή των μαθημάτων, για τη Δευτέρα 18 και την Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021, σε ό
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search