ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Αχαΐα-Ηλεία-Κορονοϊός: Σχέδιο για ιχνηλάτηση των εργατών γης από τις τοπικές Υγειονομικές Αρχές και την Αστυνομία


H  διενέργεια ελέγχων για κορονοϊό μέσω μοριακών τεστ στους εργάτες γης και τους καλλιεργητές της Δυτικής Ελλάδας ήταν ένα από τα ζητήματα που συζητήθηκαν ευρέως στη διάρκεια της σύσκεψης που είχε σήμερα ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης με τους τοπικούς φορείς.O κ. Χρυσοχοΐδης είχε ψηλά στην ατζέντα της επίσκεψής του το συγκεκριμένο θέμα και μάλιστα ήταν ενημερωμένος για την κατάσταση που επικρατεί τόσο στην Αχαΐα όσο και στην Ηλεία για το θέμα αυτό. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ήδη εκπονείται συγκεκριμένο σχέδιο η υλοποίηση του οποίου θα έχει ως κύριους βραχίονες τις τοπικές υγειονομικές Αρχές και την Αστυνομία, προκειμένου υπάρξει σαφής και ασφαλής εικόνα για το ενδεχόμενο να υπάρξει διασπορά του ιού ανάμεσα στους αλλοδαπούς που εργάζονται σε αυτές τις περιοχές.

Το γεγονός επιβεβαίωσε σε δηλώσεις του αμέσως μετά το πέρας της σύσκεψης με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ κ. Γιάννης Καρβέλης τονίζοντας χαρακτηριστικά: "Το θέμα με τους εργάτες γης και τους καλλιεργητές είναι σε εξέλιξη και από την πλευρά του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη θα υπάρξει ένα συγκεκριμένο σχέδιο στο οποίο θα συμβάλλουν και οι Υγειονομικές Αρχές της περιοχής, έτσι ώστε να μπορέσουμε να ελέγξουμε τις συγκεκριμένες ομάδες και να αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε πιθανό περιστατικό για να μην υπάρξει η οποιαδήποτε διασπορά στην κοινότητα"

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κρούσμα κορονοϊου σε μαθητή εντοπίστηκε στο 18ο  Δημοτικό Σχολείο  της Πάτρας.Σύμφωνα με πληροφορίες   το μοριακό τεστ του μαθητή, βγήκε θετικό και άμεσα χθες το βράδυ υπήρξε ενημέ . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πάτρας14:30 - 21:00 μμΓΙΑΜΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ ΠΡΑΤΣΙΚΑ 90 ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣΚΟΡΙΝΘΟΥ 161 - ΓΚΟΤΣΗΚΑΤΙΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣΓΟΥΝΑΡΗ 143 - ΛΟΝΤΟΥ ΚΟΚΟΒΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα ξεκινάει ο εμβολιασμός κατά του κορονοϊού στα Κέντρα Υγείας Βορείου Τομέα (Αγίου Αλεξίου) και Νοτίου Τομέα (Ζαρουχλεΐκων). Παράλληλα συνεχίζεται ο εμβολιασμός στα δύο Εμβολι . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σαφές μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση πως η Ελλάδα προετοιμάζεται για επέκταση των χωρικών της υδάτων οποτεδήποτε το κρίνει και οπουδήποτε έχει δικαίωμα με βάση το διεθνές δίκαιο έστει . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κρούσμα κορονοϊου σε μαθητή εντοπίστηκε στο 18ο  Δημοτικό Σχολείο  της Πάτρας.Σύμφωνα με πληροφορίες   το μοριακό τεστ του μαθητή, βγήκε θετικό και άμεσα χθες το βράδυ υπήρξε ενημέρωση του σχολείου. Ο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα ξεκινάει ο εμβολιασμός κατά του κορονοϊού στα Κέντρα Υγείας Βορείου Τομέα (Αγίου Αλεξίου) και Νοτίου Τομέα (Ζαρουχλεΐκων). Παράλληλα συνεχίζεται ο εμβολιασμός στα δύο Εμβολιαστικά Τμήματα του Π
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ανησυχία υπάρχει στην επιτροπή των λοιμωξιολόγων για την μετάλλαξη του κορονοϊού, κρούσματα της οποίας βρίσκονται όλο και περισσότερο στη χώρα μας. Αυτό ανέφερε ο καθηγητής Παθολογίας και Λοιμωξιολογί
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search