ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Aχαΐα: Με 757 κρούσματα «φεύγει» ο Νοέμβριος -Μείωση τις τελευταίες ημέρες

Με 757 κρούσματα στο σύνολο φεύγει ο Νοέμβριος για την Αχαΐα που αποδείχτηκε και στον νομό ο χειρότερος μήνας της πανδημίας.

Τα 757 κρούσματα κορωνοϊού είναι τα περισσότερα από κάθε άλλον μήνα, ενώ τα ενεργά  αντιστοιχούν περίπου στα μισά από αυτά.

Η διασπορά ήταν λοιπόν μεγάλη και για την Αχαΐα, όμως κατόρθωσε να κρατήσει η περιοχή μία σταθερά σε όλο τον μήνα και να μην αφήσει την κατάσταση να της ξεφύγει, όπως έγινε στην Βόρεια Ελλάδα.

Το θετικό είναι επίσης ότι τις τελευταίες ημέρες έχει σημειωθεί μία πτώση της καμπύλης σε ότι αφορά τουλάχιστον τον αριθμό των κρουσμάτων που δίνονται από τον ΕΟΔΥ.

Έτσι από τον μέσο όρο των 28 κα των 30 που είχαμε για κάποιες μέρες, πέσαμε στα 16 και στα 18. Αξίζει να αναφέρουμε ότι τα τρία ρεκόρ των κρουσμάτων που είχε η Αχαΐα αυτόν τον μήνα το 54, το 34 και τα 32 της 1ης Νοεμβρίου.   

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Οι μεταλλάξεις από Βρετανία, Νότια Αφρική, αλλά και από Βραζιλία, απασχολούν ιδιαίτερα την επιστημονική κοινότητα είπε στον ΣΚΑΪ ο καθηγητής και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στο εργοτάξιο της Εθνικής Πινακοθήκης βρέθηκε την Παρασκευή η Λίνα Μανδώνη όπου και ξενάγησε την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα ΣακελλαροπούλουΗ Λίνα Μενδώνη που παρακολουθεί από . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Η  Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης "Καρναβάλι Πάτρας" παρέδωσε στον Δήμαρχο Πατρέων το Καρναβαλικό Λάβαρο στο μπαλκόνι του Δημαρχιακού Μεγάρου . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Έρευνα πραγματοποιήθηκε βραδινές ώρες χθες (22 προς 23 Ιανουαρίου 2021) σε δύο πτέρυγες (3 θαλάμους και κελί) καθώς και κοινόχρηστους χώρους του Καταστήματος Κράτησης Πατρών.Η έρευ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Έρευνα πραγματοποιήθηκε βραδινές ώρες χθες (22 προς 23 Ιανουαρίου 2021) σε δύο πτέρυγες (3 θαλάμους και κελί) καθώς και κοινόχρηστους χώρους του Καταστήματος Κράτησης Πατρών.Η έρευνα πραγματοποιήθηκε,
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μετά από αρκετές ημέρες, η σορός της 8χρονης Ειρήνης - που έχασε τη μάχη με τη ζωή στο Μπέρκαμο της Ιταλίας στις 4 Ιανουαρίου - έφτασε στην Κάτω Αχαΐα.Το πρωί της Παρασκευής, οι γονείς της, συγγενείς
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στους δρόμους και σήμερα οι αστυνομικοί στο κέντρο της πόλης για την τήρηση των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοιού. Οι πεζές περιπολίες αφορούν σε χρήση μάσκας , έλεγχο αποστάσεων και άσκοπες μετ
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search