ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Πάτρα: Το λάβαρο του καρναβαλιού στο Δημαρχείο- Καρναβαλική ατμόσφαιρα στην πόλη (φωτο)

Η  Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης "Καρναβάλι Πάτρας" παρέδωσε στον Δήμαρχο Πατρέων το Καρναβαλικό Λάβαρο στο μπαλκόνι του Δημαρχιακού Μεγάρου

Αντί για την ίδια την Ήρα Κουρή ήταν οι ξυλοπόδαροι αυτοί που ανέβασαν το λάβαρο στο κεντρικό μπαλκόνι του Δημαρχειακού Μεγάρου της Μαιζώνος, το οποίο παρέλαβε ο Δήμαρχος Πατρέων

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Το λάβαρο του καρναβαλιού παραδόθηκε στο Δήμαρχο Πατρέων σήμερα σε κλίμα... καρναβαλικό . Στο Δημαρχείο έφτασε  αυξημένος αριθμός ατόμων και  δημιουργήθηκε συνωστισμός  με συνέπεια  σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ακόμα και ο Δήμαρχος Κώστας Πελετίδης να φωνάζει στους παρευρισκόμενους να απομακρυνθούν και να τηρήσουν τα μέτρα προστασίας.

Γενικότερα η εικόνα της Πάτρας σήμερα λόγω και της μεγάλης γιορτής που ξεκινά αλλά και με ανοιχτά τα καταστήματα δεν θύμιζε σε καμία περίπτωση λοκ νταουν.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο κορονοϊός «χτύπησε» και την πόρτα του βουλευτή Β' Πειραιά της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρη Μαρκόπουλου. Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Μαρκόπουλος νοσηλεύεται από την περασμένη Πέμπτη, . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μια πολύ όμορφη έκπληξη μας επιφύλαξαν δύο Ζακυνθινόπουλα από το όρος «Σκοπός» της Ζακύνθου. Τα αδελφάκια Διονύσης Κόκλας και Ελένη Κόκλα στήθηκαν στο καλύτερο σημείο και με φόντο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με απόφαση του Δημάρχου Ερυμάνθου, Θεόδωρου Μπαρή ορίστηκε νέος χωρικός αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Τριταίας ο Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας, Ηλίας Παπαγιαννόπουλος, ο οποίος έχει . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ, μετά από πρόσκληση του Δικτύου Διαλόγου, Έρευνας  και Ανάλυσης για την Δημόσια Υγεία (ΔΙΔΕΑΔΥ), το οποίο απαρτίζεται από ακαδημα . . .