ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των δικηγόρων της Πάτρας

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν οι δικηγόροι όλης της χώρας , μετά από απόφαση της συνεδρίασης της ολομέλειας των δικηγορικών συλλόγων της χώρας. Στην Πάτρα οι νομικοί της πόλης συγκεντρώθηκαν σήμερα στις 12 το μεσημέρι,  έξω από το Δικαστικό Μέγαρο, τηρώντας όπως αναφέρουν όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα προστασίας κατά του κορωνοϊού.

 Η ανακοίνωση των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας αναφέρει:

 

« Η Συντονιστική Επιτροπή, σε εκτέλεση της από 12.3.2021 απόφασης της Ολομέλειας για την οργάνωση δράσης «Ημέρες πανελλαδικής διαμαρτυρίας δικηγόρων», καλεί τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την αντιφατική και κακή νομοθέτηση, που δημιουργεί ανασφάλεια δικαίου, αιφνιδιάζει τους παράγοντες της δίκης και φαλκιδεύει δικαιώματα Ελλήνων πολιτών καθώς επίσης και για τη συνεχιζόμενη αδράνεια της Κυβέρνησης ως προς την οικονομική στήριξη του κλάδου.

 

Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 15.4.2021 και ώρα 12:00 , στο χώρο κάθε Πρωτοδικείου της χώρας, με κεντρικό σύνθημα «Ασφαλής υγειονομική και δικονομική λειτουργία της Δικαιοσύνης- Η αξιοπρέπεια των δικηγόρων είναι αδιαπραγμάτευτη» για την διεκδίκηση των αιτημάτων που έχει θέσει με τις αποφάσεις της η Ολομέλεια, θεσμικών και οικονομικών.

 

Η διαμαρτυρία θα διοργανωθεί με την τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων πρόληψης και προστασίας».

 

#pgnews

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΠΟΨΕΙΣ

της Ουρανίας Πάλμου, Διπλωματούχου πολιτικού μηχανικού - MCS στον περιβαλλοντικό σχεδιασμό, αντιπροέδρου ΤΕΕ ΤΔΕ Η συζήτηση που έγινε για την κατασκευή μαρίνας «Mega  Yacht » στο . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε χθες το απόγευμα σε γνωστό σούπερ μάρκετ, στην Τριών Ναυάρχων, στην Πάτρα. Σύμφωνα με πληροφορίες ακρωτηριάστηκε πιθανόν από τροχό κοπής τυριών, το δάχ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Ρεάλ αντιμετώπισε τεράστιες δυσκολίες απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι στο "Έτιχαντ" και στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ήταν σε θέση άμυνας για να συγκρατήσει τους φορμαρισμένους . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Μάνουελ Νόιερ κράτησε το μηδέν απέναντι στην Άρσεναλ και βοήθησε στην πρόκριση της Μπάγερν στα ημιτελικά του Champions League, πανηγυρίζοντας κι ένα ατομικό ρεκόρ. Ο Γερμανός τε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ. Για αύριο Πέμπτη 18 Απριλίου προγραμματίζονται δειγματοληπτ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το ΔΣ της Π.Ε.Δ.Δ.Ε. στην συνεδρίασή του την Πέμπτη 11 Απριλίου συζήτησε για τις συνθήκες που δημιουργούνται τόσο στην Δυτική Ελλάδα όσο και στην υπόλοιπη χώρα με βάση πολύ σημαντικές μελέτες τοπικών
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θέματα που άπτονται της συνεργασίας ενόψει της αντιπυρικής περιόδου συζητήθηκαν,σε κλίμα συνεργασίας, μεταξύ του Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Φωκίωνα Ζαΐμη και εκπροσώπων των Δασαρχείων της Αχαΐας.  Ο ισχ
Image
Image

Search