ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ποσότητα -μαμούθ κοκκαϊνης εντοπίστηκε στο Λιμάνι της Πάτρας-22,5 κιλά-956.000 ευρώ η αξία της Δείτε βίντεο

 Στο πλαίσιο των συστηματικών και εντατικών ελέγχων που πραγματοποιούν τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής για την καταπολέμηση των οργανωμένων μορφών εγκληματικότητας, συνελήφθη μεσημβρινές ώρες χθες, 42χρονος ημεδαπός, οδηγός Φ/Γ οχήματος, εντός του λιμένα Πατρών, από στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας,  για παράβαση του νόμου 4139/2013 ''περί εξαρτησιογόνων ουσιών''.

Συγκεκριμένα, μετά από αστυνομικό έλεγχο που διενήργησαν μεσημβρινές ώρες χθες τα παραπάνω στελέχη, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών  Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ΄΄ΑΙΚ΄΄ στην πύλη εξόδου οχημάτων του νότιου λιμένα Πατρών σε Φ/Γ όχημα (τράκτορας-επικαθήμενο), το οποίο είχε εκφορτωθεί από Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο προερχόμενο από τον λιμένα Ανκόνα Ιταλίας,  βρέθηκε  σε χώρο του φορτίου και συγκεκριμένα στο επάνω μέρος ξυλοκιβωτίου που περιείχε ένα ψυγείο, μία πλαστική μαύρη σακούλα, εντός της οποίας υπήρχαν είκοσι (20) πλαστικές συσκευασίες περιέχουσες συνολικά είκοσι δύο κιλά, πεντακόσια γραμμάρια και επτά δέκατα του γραμμαρίου (22,500.7kg) ναρκωτική ουσία του είδους κοκαΐνη.

Σε περαιτέρω νομότυπη κατ’ οίκον έρευνα , παρουσία εισαγγελικού λειτουργού  στην οικία του 42χρονου στον Άλιμο Αττικής, βρέθηκαν δύο (02) κινητά τηλέφωνα και τρεις (03) κάρτες SIM.

Το προσδοκώμενο όφελος από την πώληση των κατασχεθέντων ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών υπολογίζεται σε εννιακόσιες πενήντα έξι χιλιάδες και διακόσια πενήντα (956.250 €) ευρώ.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, ενώ συνολικά κατασχέθηκαν η ανευρεθείσα ποσότητα ναρκωτικών ουσιών η οποία θα αποσταλεί στην Χημική Υπηρεσία Πατρών, το Φ/Γ όχημα (τράκτορας και επικαθήμενο), έξι (06) κινητά τηλέφωνα, τρεις (03) κάρτες SIM και μία (01) συσκευή πλοήγησης .

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Στην απόρριψη της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσαν τα κόμματα της αντιπολίτευσης, (ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, Νέα Αριστερά, Πλεύση Ελευθερίας) προχώρησε αργά το βράδυ της Πέμπτης (28/3) η Β . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με την ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην ολομέλεια της Βουλής, ολοκληρώνεται η τριήμερη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσαν ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, Νέα Αριστερά και . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, πραγματοποίησαν φοιτητές καθώς και μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών για την τραγωδία των Τεμπών. Οι φοιτητές διήλθαν από τον σταθμό του ΟΣΕ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλο ένα κρούσμα βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε σε Γυμνάσιο του Πύργου, όπως έγινε γνωστό σήμερα Πέμπτη (23.03.24). Δύο μαθήτριες Γυμνασίου ήταν οι πρωταγωνίστριες αυτού του νέου . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, πραγματοποίησαν φοιτητές καθώς και μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών για την τραγωδία των Τεμπών. Οι φοιτητές διήλθαν από τον σταθμό του ΟΣΕ στην Όθωνος Αμαλίας
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλο ένα κρούσμα βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε σε Γυμνάσιο του Πύργου, όπως έγινε γνωστό σήμερα Πέμπτη (23.03.24). Δύο μαθήτριες Γυμνασίου ήταν οι πρωταγωνίστριες αυτού του νέου επεισοδίου. Σε βίν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ. Για αύριο Παρασκευή 29 Μαρτίου προγραμματίζονται δειγματολη
Image
Image

Search