ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Κορωνοϊός: 3.421 νέα κρούσματα- 71 στην Αχαΐα- «Βράζει» η Αιτωλοακαρνανία με 121 νέες μολύνσεις

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 3.421 νέα κρούσματα κορωνοϊού την Πέμπτη και 83 νεκρούς, ενώ οι διασωληνωμένοι ανέρχονται σε 754 που είναι κατά 11 λιγότεροι από χθες. Ρεκόρ σημειώθηκε στα τεστ για τον ιό, καθώς διενεργήθηκαν πάνω από 80.000 τη τελευταία ημέρα.

Τα κρούσματα είναι αυξημένα σήμερα σε σχέση με τη περασμένη, Μεγάλη Πέμπτη, ωστόσο αυτή η Πέμπτη λόγω Πάσχα κανονικά θα πρέπει να συγκριθεί με τη Μεγάλη Τρίτη, οπότε και υπήρξε η τελευταία «αντιπροσωπευτική» μέτρηση, πριν τις αργίες των ημερών του Πάσχα. Σήμερα, είχαμε ρεκόρ ημερήσιων διαγνωστικών ελέγχων καθώς τα τεστ το τελευταίο 24ωρο ξεπέρασαν τις 80.000.

Μεγαλώνει η διασπορά στην Αιτωλοακαρνανία που για πρώτη φορά στο διάστημα της πανδημίας ξεπερνά και μάλιστα με τριψήφιο αριθμό κρουσμάτων την Αχαία. Συγκεκριμένα στην Αιτωλοακαρνανία τις τελευταίες 24 ώρες εντοπίστηκαν 121  νέα κρούσματα, 71 στην Αχαΐα  και 22  στην Ηλεία. 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Μήνυμα 112 εστάλη στους κατοίκους της Χαλκιδικής, της Θεσσαλίας, της Μαγνησίας, της Λέσβου, των Σποράδων και της Βόρειας Εύβοιας, ενόψει των έντονων καιρικών φαινομένων που αναμένε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τον Δήμο Πατρέων ανακοινώνεται ότι από τη Δευτέρα 22 Απριλίου 2024 και εφεξής το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ 0794) της ΔΕ Ρίου του  Δήμου Πατρέων θα λειτουργεί  και απόγευ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων αναφέρονται τα εξής: Η Δημοτική Αρχή της Πάτρας, έχοντας ως προτεραιότητα τις λαϊκές ανάγκες, συνεχίζει να σχεδιάζει και να υλοποιεί, ολοκληρωμένες . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε στις 18-04-2024/1230 και κοινοποιήθηκε από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τον Δήμο Πατρέων ανακοινώνεται ότι από τη Δευτέρα 22 Απριλίου 2024 και εφεξής το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ 0794) της ΔΕ Ρίου του  Δήμου Πατρέων θα λειτουργεί  και απόγευμα με ωράριο Υπηρεσί
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων αναφέρονται τα εξής: Η Δημοτική Αρχή της Πάτρας, έχοντας ως προτεραιότητα τις λαϊκές ανάγκες, συνεχίζει να σχεδιάζει και να υλοποιεί, ολοκληρωμένες παρεμβάσεις, στα σχ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ. Τη Δευτέρα 22 Απριλίου προγραμματίζονται δειγματοληπτικοί έ
Image
Image

Search