ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Toυ έστησε καρτέρι με όπλο αλλά ευτυχώς αστόχησε- Παραλίγο φονικό στο Επιτάλιο

Σοκάρει το περιστατικό της απόπειρας ανθρωποκτονίας από έναν εργάτη γης προς συνάδελφο του που έλαβε χώρα το βράδυ της περασμένης Τετάρτης στον Πύργο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφ. «Πατρίς» το επεισόδιο σημειώθηκε ύστερα από λογομαχία – για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο – που είχε 38χρονος εργάτης από την Αχαΐα και ο 43χρονος επιστάτης του από την Μεσσηνία οι οποίοι εργάζονταν σε καλλιέργειες καρπουζιού στη Γαστούνη.

 

Με βάση τα όσα έχουν γίνει γνωστά από την καταγγελία του 43χρονου, μετά το πέρας της εργασίας τους, ο 38χρονος τον περίμενε στις Κολιρέικες Παράγκες και τον ακολούθησε με το αυτοκίνητο του μέχρι και το Επιτάλιο όπου αφού πλεύρισε το όχημα του Μεσσήνιου επιστάτη, ξεκίνησε να πυροβολεί μάλλον με πιστόλι χωρίς ευτυχώς κάποια σφαίρα να πετύχει τον ίδιο ή το όχημά του.

 

Ο 43χρονος αν και σοκαρισμένος κατάφερε να αποφύγει τους πυροβολισμούς και κατήγγειλε το περιστατικό στις Αρχές οι οποίες ερευνούν την υπόθεση και αναζητούν τον δράστη που μετά το περιστατικό τράπηκε σε φυγή.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Η Ελλάδα είναι η 2η ακριβότερη χώρα, στην τιμή αμόλυβδης βενζίνης, στην Ευρωζώνη και η  επίθεση του Ιράν το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Ισραήλ ήρθε να προστεθεί σε μία σειρά γεγον . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

 Η Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Πατρών  σε συνεργασία με το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων ,το Κέντρο Πρόληψης Καλλίπολις και το Κέντρο Υγείας Άνω Πόλης σας καλούν σε ανοι . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέες εξελίξεις αναμένεται να προκύψουν σύντομα στην υπόθεση της διαρροής των προσωπικών δεδομένων των αποδήμων από το υπουργείο Εσωτερικών και τη χρήση τους από την ευρωβουλεύτρια . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε μια 36χρονη γυναίκα στο Αίγιο μετά από επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας.Όλα συνέβησαν το μεσημέρι της Τετάρτης (17/4) όταν, για άγνωστο λόγο, ξέσπασε καβ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε μια 36χρονη γυναίκα στο Αίγιο μετά από επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας.Όλα συνέβησαν το μεσημέρι της Τετάρτης (17/4) όταν, για άγνωστο λόγο, ξέσπασε καβγάς ανάμεσα στην γυν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κυνηγητό μέσα στο Δικαστικό Μέγαρο Πατρών για δύο νεαρές που έκλεψαν άνδρα στον πεζόδρομο της Κανάρη και “κρύφτηκαν” στα Δικαστήρια. Ανδρες της ομάδας ΔΙΑΣ έφθασαν στο σημείο για την αναζήτηση των δύ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με ανάρτησή του στο facebook, δείχνει την αγάπη του για τα παιδιά του και την υπερηφάνεια του ταυτόχρονα για την πρόοδό τους σε εκπαιδευτικό και επαγγελματικό επίπεδο, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού και πα
Image
Image

Search