ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Πάτρα: Απίστευτη ιστορία στα δικαστήρια – Και τον απάτησε και τον καταδίκασε!

Το Τριμελές Εφετείο Εγκλημάτων Πάτρας επέβαλε ποινή φυλάκισης 12 μηνών σε σύζυγο γιατί ξυλοκόπησε τη γυναίκα του και 8 μηνών για τον «κοριό» που τοποθέτησε στο αυτοκίνητό της προκειμένου ν’ αποδείξει ότι τον απατούσε.
Μετά από μια οκταετία, εν τέλει, έκλεισε ο κύκλος της ενδοοικογενειακής βίας μετά απιστίας, που οδήγησε δύο οικογένειες στα δικαστήρια και στη διάλυση ενός γάμου.
Ο απατημένος άνδρας, πέραν της καταδίωξης σε βάρος του για ξυλοφόρτωμα της συζύγου του, «πλήρωσε» και για τον «κοριό» στις ρόδες της νταλίκας του εραστή της (!) -όταν τον έπιασε στα πράσα μαζί της- και τότε είχε κινδυνέψει η σωματική του ακεραιότητα.
Ας βάλουμε, όμως, τα πράγματα σε σειρά, με βάση όσα προέκυψαν κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας. Ο σύζυγος είχε υποψίες ότι τον απατούσε η γυναίκα του και για να το αποδείξει, τοποθέτησε «κοριό» στο αυτοκίνητό της. Μάλιστα, μέσω κάρτας SIM στο κινητό του, άκουγε απευθείας τις ερωτικές συνομιλίες της γυναίκας του με τον νταλικέρη εραστή της κι έτσι πληροφορήθηκε για ένα από τα ραντεβού τους στην προβλήτα του Ρίου. Εσπευσε, λοιπόν, επιτόπου και άρχισε να χτυπάει την πόρτα του οδηγού. Εντρομη η γυναίκα του μάζεψε τα ρούχα της και από την πόρτα του συνοδηγού κατάφερε να διαφύγει και να μπει στο δικό της ΙΧ, το οποίο είχε παρκάρει στην αλάνα του Πορθμείου. Ταυτόχρονα, ο νταλικέρης έβαλε μπροστά τη μηχανή της νταλίκας και παρέσυρε 4 – 5 μέτρα τον απατημένο σύζυγο!
Κατόπιν, ο τελευταίος υπέβαλε μήνυση και ο εραστής -παρά το γεγονός ότι είχε μάρτυρα υπεράσπισης τη γυναίκα του (!) που κατέθεσε ότι εκείνο το βράδυ ταξίδευε μαζί του- καταδικάσθηκε σε φυλάκιση κάποιων μηνών.
Προχθές, κατά την εκδίκαση της μήνυσης που κατέθεσε η «πέτρα του σκανδάλου» σε βάρος του απατημένου άνδρα, αποδείχθηκε ότι αυτός είχε βιαιοπραγήσει αρκετές φορές σε βάρος της και βέβαια είχε τοποθετήσει παράνομα τον «κοριό» στο όχημά της, κάτι που αποκαλύφθηκε τυχαία όταν αυτή το πήγε στον ηλεκτρολόγο διότι έσβηνε η μηχανή…

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με την εξέταση της Δήμητρας Πισπιρίγκου η οποία ξέσπασε σε λυγμούς όταν η εισαγγελέας της έδειξε φωτογραφία της μόλις έξι μηνών νεκρής ανιψιάς της, συνεχίστηκε η δίκη της Ρούλας Πι . . .
LIFE STYLE

Το ενδεχόμενο του γάμου με τη σύντροφό του, Ιωάννα Τούνη, ρώτησε ένας δημοσιογράφος τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, κατά τη διάρκεια δημόσιας εξόδου το βράδυ της Πέμπτης 18 Απριλίου. Την . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Τον τρόμο βιώνουν μία 38χρονη κι τα δύο παιδιά τους σε περιοχή της Δράμας, καθώς σύμφωνα με μήνυση που κατέθεσε, της έκοψαν τα φρένα του αυτοκινήτου της, το οποίο ήταν σταθμευμένο . . .
LIFE STYLE

Η Ελεονώρα Μελέτη βρέθηκε καλεσμένη του Αντώνη Σρόιτερ στην εκπομπή “Πρώτη Λέξη”. Η δημοσιογράφος, παρουσιάστρια και υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία περιέγραψε, μεταξύ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με την εξέταση της Δήμητρας Πισπιρίγκου η οποία ξέσπασε σε λυγμούς όταν η εισαγγελέας της έδειξε φωτογραφία της μόλις έξι μηνών νεκρής ανιψιάς της, συνεχίστηκε η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τους θ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σημαντική ανταπόκριση πολιτών, ανθρώπων της αυτοδιοίκησης, καθώς επίσηςεκπροσώπων φορέων και συλλόγων πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 17 Απριλίου ηημερίδα με θέμα «Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Πατρέων, την Τρίτη 23 Απριλίου 2024, ώρα 09:00, στο κτίριο ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, με τα παρακάτω θέματα: Έγκριση 1ης Τροποποίησης της από 01.08.2023 (ΑΔΑ 6ΨΝΝΟΚΩΞ-ΡΣΘ)
Image
Image

Search