ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Uncategorised

Ασύλληπτη βία στην Τουρκία: Οπαδοί της Τράμπζονσπορ εισέβαλαν στο γήπεδο, παίκτες της Φενέρμπαχτσε τούς τσάκισαν στο ξύλο

Αδιανόητα σκηνικά στο τέλος της αναμέτρησης της Τράμπζονσπορ με τη Φενέρμπαχτσε. Οπαδοί των γηπεδούχων εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και οι παίκτες των φιλοξενουμένων απάντησαν με φοβερές κλωτσιές και μπουνιές.

Ο αγώνας έληξε έπειτα από 14 λεπτά καθυστερήσεων και ήταν αρκετά έντονος, με τον Μισί Μπατσουαγί να τον κρίνει στο 87′.

Όταν οι παίκτες είχαν συγκεντρωθεί στο κέντρο του γηπέδου, δεκάδες οπαδοί των γηπεδούχων εμφανίζονται να έχουν πηδήξει από τις κερκίδες και να τρέχουν προς το μέρος των παικτών της Φενέρμπαχτσε, της προσεχούς αντιπάλου του Ολυμπιακού για τα προημιτελικά του Conference League. Αυτοί δεν έμειναν με σταυρωμένα χέρια. Ο Μπράιτον Οσάγι-Σάμουελ με μία εναέρια κλοτσιά έριξε στο γρασίδι έναν οπαδό και στη συνέχεια άρχισε να τον γρονθοκοπεί.

Στη σύρραξη μπήκε και ο Τζέιντεν Οστερβόλντε, ο οποίος έριξε κλοτσιά στο κεφάλι πεσμένου οπαδού, ενώ μια γυριστή κλοτσιά από τον Μπατσουαγί είχε ως στόχο έναν άλλον οπαδό, που έτρεχε προς το μέρος του.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΠΟΨΕΙΣ

του Άγγελου Τσιγκρή, πρώην γενικού γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής Φαινόμενα συστηματικής βάναυσης συμπεριφοράς ταλανίζουν τουλάχιστον μια στις τρεις ελληνικές οικογένειες. Κα . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Λιντς έκλεισε θέση στο Γουέμπλεϊ για τον τελικό ανόδου στην Premier League που θα διεξαχθεί στις 26 Μαΐου. Η ομάδα του Ντάνιελ Φάρκε διέλυσε με 4-0 τη Νόριτς και σε συνδυασμό με . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Τσιτσιπάς ξεκίνησε ιδανικά το παιχνίδι, καθώς κέρδισε στο στρίψιμο του νομίσματος και σέρβιρε για να κάνει με το "καλησπέρα" το 1-0. Ο Νικολάς Τζάρι απάντησε άμεσα για το 1-1, γ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Το 1-0 έκανε ο Παναθηναϊκός AKTOR κόντρα στον ΠΑΟΚ για τον πρώτο γύρο των playoffs της Stoiximan Basket League, με τον Εργκίν Αταμάν να μοιράζει το χρόνο συμμετοχής και να στέκεται . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Δημοτική Αρχή, με αφορμή την πρόσφατη ερώτηση - τοποθέτηση της δημοτικής παράταξης τ«Πάτρα Ενωμένη», κάνει γνωστό ότι έχει προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, για να πληρωθούν οι εργαζόμεν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 15 Μαΐου η ημερίδα με θέμα «Δημογραφικό: Καμπανάκι κινδύνου! Η Ελλάδα γερνάει – Αναγκαιότητα και πρωτοβουλίες» που διοργάνωσε ο Πατραϊκός Όμιλος Πολιτι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

"MEET THE EXPERTS" ΣΥΝΑΝΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΛΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΡΙΦΟΥΣ Ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Αχαΐας  συνεχίζει τον κύκλο ενημερωτικών και εκπαιδευτικών συναντήσεων  για
Image
Image

Search