ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Την Τετάρτη η διαμαρτυρία στο Σύνταγμα για την αιματοβαμμένη Πατρών - Πύργου

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα για την Πατρών - Πύργου διοργανώνεται στις 16 Οκτωβρίου. "Οι Ηλείοι, οι Ζακύνθιοι, οι Κεφαλλήνιοι της Αθήνας, στο Σύνταγμα, για το δρόμο Πάτρα - Πύργος - Ολυμπία - Τσακώνα... ΟΧΙ άλλα θύματα, ΟΧΙ άλλους θανάτους, ΟΧΙ άλλα τροχαία ατυχήματα στο δρόμο καρμανιόλα, την ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟ... Διαμαρτυρία στην Αθήνα για την μη ολοκλήρωση της ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΟΔΟΥ, την Τετάρτη, στις 16 Οκτωβρίου 2019...

Η επιτροπή αγώνα των Ηλείων για το Δρόμο Πάτρα, Πύργο, Ολυμπία, Τσακώνα, προσκαλούν τα Σωματεία τους Συλλόγους των ΗΛΕΙΩΝ, καθώς και όλους τους ΗΛΕΙΟΥΣ, τους Ζακύνθιους, τους Καφαλλήνιους που διαμένουν στην ΑΘΗΝΑ, σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα στις 16 Οκτωβρίου 2019 ημέρα Τετάρτη και ώρα 17.00 μ.μ., στην Πλατεία Συντάγματος στο συντριβάνι στην έξοδο του Μετρό! Συμμετέχουν οι Σύλλογοι Γουμεριωτών Ηλείας "Η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ", Η ΕΝΩΣΗ ΚΟΥΜΑΝΙΩΤΩΝ ΗΛΕΙΑΣ, Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ ΠΥΡΓΙΩΝ.

"Η συγκέντρωση θα είναι διαμαρτυρία για την κοροϊδία ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΆ σε βάρος όλων των ΗΛΕΙΩΝ από την Κυβέρνηση από τα κόμματα εξουσίας, για τον νέο ΕΘΝΙΚΟ δρόμο Πάτρα – Πύργου – Τσακώνα (Ολύμπια οδός ) που συνεχώς δημοπρατείται χρόνια τώρα και ποτέ δεν ξεκινάει", όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Επιτέλους σεβασμό στους 300.000 ΗΛΕΙΟΥΣ και στους πάνω από 100.000 ΗΛΕΙΟΥΣ της Αθήνας…

Έχουν αφήσει χωρίς έργα υποδομής την Ολυμπιακή γη, χωρίς ( δρόμους, αεροδρόμιο, χωρίς σιδηρόδρομικό δίχτυο, 6 ιαματικές πηγές κρατικές αναξιοποίητες, ούτε μία μαρίνα, δεκάδες μνημεία χωρίς δρόμο πρόσβασης, 120 χιλιόμετρα παραλίες αναξιοποίητες κ.λ.π. ) με συνέπεια ο Νομός να είναι τελευταίος σε ανάπτυξη!!

Η ΔΟΕ μας έκλεψαν την γιορτή ΑΦΗΣ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ για τους Ολυμπιακούς αγώνες νέων, δεν γίνεται στο Ιερό της Ολυμπίας στην γενέτειρα των Ολυμπιακών αγώνων, όπως επιβάλλεται, γίνεται στο Παναθηναίκό στάδιο της Αθήνας…

Η γη με το ισχυρότερο όνομα στον κόσμο το «Ιερό της Ολυμπίας» με δρόμους καρμανιόλες, με καθημερινά θανατηφόρα ατυχήματα!

ΟΧΙ άλλα εκατοντάδες θανατηφόρα ατυχήματα, ΟΧΙ άλλους χιλιάδες τραυματισμούς κάθε χρόνο, στο δρόμο Πάτρα – Πύργος – Τσακώνα !

Ας κάνουμε ένα μνημόσυνο για τα εκατοντάδες θύματα…

Όσες και όσοι γνωρίζουν ονόματα θυμάτων στο δρόμο Πάτρα, Πύργο, Τσάκωνα να μας τα στείλετε για να τα διαβάσουμε…

Ας κάνουμε κάτι εμείς οι πάνω από 100.000 εκτός Ηλείας, Ηλείοι…

πηγή iliaoikonomia.gr

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, πραγματοποίησαν φοιτητές καθώς και μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών για την τραγωδία των Τεμπών. Οι φοιτητές διήλθαν από τον σταθμό του ΟΣΕ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλο ένα κρούσμα βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε σε Γυμνάσιο του Πύργου, όπως έγινε γνωστό σήμερα Πέμπτη (23.03.24). Δύο μαθήτριες Γυμνασίου ήταν οι πρωταγωνίστριες αυτού του νέου . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερωτικά e-mail σε 136.673 επαγγελματίες και επιχειρήσεις που δεν έχουν ακόμα προχωρήσει στη διασύνδεση ταμειακής μηχανής με POS, απέστειλε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.  . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Υπουργός Επικρατείας, Σταύρος Παπασταύρου και ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Γιάννης Μπρατάκος, υπέβαλαν πριν από λίγο στον Πρωθυπουργό Κυριάκος Μητσοτάκη τις παραιτήσεις τους . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, πραγματοποίησαν φοιτητές καθώς και μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών για την τραγωδία των Τεμπών. Οι φοιτητές διήλθαν από τον σταθμό του ΟΣΕ στην Όθωνος Αμαλίας
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλο ένα κρούσμα βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε σε Γυμνάσιο του Πύργου, όπως έγινε γνωστό σήμερα Πέμπτη (23.03.24). Δύο μαθήτριες Γυμνασίου ήταν οι πρωταγωνίστριες αυτού του νέου επεισοδίου. Σε βίν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ. Για αύριο Παρασκευή 29 Μαρτίου προγραμματίζονται δειγματολη
Image
Image

Search