ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Ηλεκτρονική εξουσιοδότηση και υπεύθυνη δήλωση από το σπίτι χωρίς ΚΕΠ

 Πλέον θα μπορούμε από τον υπολογιστή του σπιτιού μας να ρυθμίζουμε την εξουσιοδότηση και την υπεύθυνη δήλωση χωρίς να χρειαστεί οποιαδήποτε παρέμβαση από τα ΚΕΠ.

Σημειώνεται ότι αρχικά η υπεύθυνη δήλωση ρυθμιζόταν ενώπιον δημόσιας αρχής από το νομοθετικό διάταγμα 105/1969, γι' αυτό και έχει καθιερωθεί η έκφραση «υπεύθυνη δήλωση του νόμου 105». Σήμερα ρυθμίζεται από το άρθρο 8 του ν. 1599/1986 όπως έχει στο μεσοδιάστημα τροποποιηθεί.

Πηγές στο Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής ανέφεραν στο Dikaiologitika News πως αυτή τη στιγμή η πλατφόρμα δουλεύεται με γρήγορους ρυθμούς, πράγμα που κάνει πολύ πιθανό υπηρεσίες στο gov.gr να τρέξουν μέσα στους επόμενους δύο μήνες.

Αναλυτικά, ο πολίτης θα επισκέπτεται το gov.gr από τον υπολογιστή του. Στη συνέχεια θα γίνεται ταυτοπροσωπία είτε μέσα από κωδικούς του TAXISnet είτε από τα τραπεζικά του στοιχεία. Έπειτα, με έναν κωδικό θα αποστέλλεται η υπεύθυνη δήλωση ή η εξουσιοδότηση στην υπηρεσία που επιθυμεί ο πολίτης.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η  Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας φέρνει στην Πάτρα  για τρεις βραδιές την παράσταση "Ο Μέγας Ιεροεξεταστής",  στον Πολυχώρο Πολιτισμού «Μηχανουργείο. Οι παραστάσεις έχουν προγραμματισ . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το να επιθυμεί κάτι κανείς είναι θεμιτό, το να επιδιώκει να το αποκτήσει κι αυτό δεν ανατρέπει την αρμονία των πραγμάτων, αλλά το να θέλει κάποιος κάτι και να επιδιώκει να το αποκτ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Η Ελληνική Εταιρεία Εντατικής Θεραπείας έχει συντάξει οδηγίες σχετικά με την προτεραιότητα εισαγωγής ασθενών στη ΜΕΘ. Σύμφωνα με ένα γενικό περίγραμμα, ιδανικός στόχος είναι να εισ . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Δριμεία κριτική άσκησε στο Ισραήλ ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μιλώντας στην 5η διάσκεψη της Διακοινοβουλευτικής Πλατφόρμας για την Ιερουσαλήμ που έλαβε χώρα στην Κων . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στις φυλακές Μαλανδρίνου θα μεταχθεί σύμφωνα με πληροφορίες ο 38χρονος ηγετικό στέλεχος των αντιεξουσιαστών στην Πάτρα, που συνελήφθη από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία τη Δευτέρα, για συμμετοχή στην
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

O χρυσός Ολυμπιονίκης Ιστιοπλοΐας το 1996 στην Ατλάντα και Αργυρός Ολυμπιονίκης το 2004 στην Αθήνα, Νίκος Κακλαμανάκης αναγορεύεται σήμερα σε επίτιμο Διδάκτορα των Τμημάτων Λογοθεραπείας και Φυσικοθερ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Μαθητικό Καλλιτεχνικό Φεστιβάλ – Ημέρα Δράσης του Προγράμματος «κι αν ήσουν εσύ;» την Τρίτη 23 Απριλίου 2024 στα Παλαιά Σφαγεία Πατρών. Στην εκδήλωση που είχε τίτλο «Μα
Image
Image

Search