ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Αχαΐα: Χαλάει ο καιρός από απόψε - Ποιες οι συνθήκες την Τσικνοπέμπτη

Αναλυτικά προβλέπονται οι εξής καιρικές συνθήκες.

Για την πόλη της Πάτρας.

Τετάρτη 19-2-2020

Αραιή συννεφιά κατά περιόδους αυξημένη,η οποία σταδιακά θα πυκνώσει και αργά το βράδυ θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες.Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 βαθμούς η ελάχιστη έως 15 βαθμούς η μέγιστη.

Πέμπτη 20-2-2020

Αρχικά συννεφιά με βροχές και καταιγίδες τις πρωινές ώρες με σταδιακή βελτίωση του καιρού.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΔκές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 3-4 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 βαθμούς η ελάχιστη έως 14 βαθμούς η μέγιστη.

Για την πόλη της Κάτω Αχαίας.

Τετάρτη 19-2-2020

Αραιή συννεφιά κατά περιόδους αυξημένη,η οποία σταδιακά θα πυκνώσει και αργά το βράδυ θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες.Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 βαθμούς η ελάχιστη έως 16 βαθμούς η μέγιστη.

Πέμπτη 20-2-2020

Αρχικά συννεφιά με βροχές και καταιγίδες τις πρωινές ώρες με σταδιακή βελτίωση του καιρού.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΔκές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 3-4 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 βαθμούς η ελάχιστη έως 15 βαθμούς η μέγιστη.

Για την πόλη του Αιγίου προβλέπεται.

Τετάρτη 19-2-2020

Αραιή συννεφιά κατά περιόδους αυξημένη,η οποία σταδιακά θα πυκνώσει και αργά το βράδυ θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες.Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 βαθμούς η ελάχιστη έως 13 βαθμούς η μέγιστη.

Πέμπτη 20-2-2020

Αρχικά συννεφιά με βροχές και καταιγίδες τις πρωινές ώρες με σταδιακή βελτίωση του καιρού.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΔκές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 4-5 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 βαθμούς η ελάχιστη έως 12 βαθμούς η μέγιστη.Τοποθετήσαμε κάμερα στην πόλη του Αιγίου για να παρακολουθείτε ζωντανά τις καιρικές συνθήκες εδώ http://aigio-kentro.meteoclub.gr/ και μετεωρολογικό σταθμό με κάμερα στην Αλυκή Αιγίου http://aigio.meteoclub.gr/ http://www.meteoclub.gr/webcams/peloponnisos-cams/aigio-cam .Τοποθετήσαμε μετωρολογικό σταθμό με καιρική κάμερα στο χωριό Παρασκευή στα 650μ υψόμετρο και μπορείτε να παρακολουθείτε ζωντανά τις καιρικές συνθήκες εδώ

http://paraskevi.meteoclub.gr/

Για την πόλη των Καλαβρύτων προβλέπεται.

Τετάρτη 19-2-2020

Αραιή συννεφιά κατά περιόδους αυξημένη,η οποία σταδιακά θα πυκνώσει και αργά το βράδυ θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες.Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 βαθμούς η ελάχιστη έως 7 βαθμούς η μέγιστη.

Πέμπτη 20-2-2020

Αρχικά συννεφιά με βροχές και καταιγίδες τις πρωινές ώρες με σταδιακή βελτίωση του καιρού.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΔκές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 4-5 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 βαθμούς η ελάχιστη έως 6 βαθμούς η μέγιστη.Τοποθετήσαμε κάμερα στην πόλη των Καλαβρύτων για να παρακολουθείτε ζωντανά τις καιρικές συνθήκες εδώ http://kalavryta.meteoclub.gr/

Μπορείτε να παρακολουθείτε ζωντανά τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην πόλη του Αιγίου εδώ νέα κάμερα http://aigio-kentro.meteoclub.gr/ http://www.meteoclub.gr/webcams/peloponnisos-cams/aigio-cam και τα καιρικά δεδομένα http://aigio.meteoclub.gr/ καθώς και τις καιρικές συνθήκες στην παιδική κατασκήνωση στον Αγιο Παντελεήμονα στην Ορεινή Αιγιάλεια στα 1350μ. υψόμετρο εδώ http://achaikochorio.meteoclub.gr/ .Στην κατασκήνωση έχουμε τοποθετήσει καιρική κάμερα η οποία είναι στο διαδίκτυο http://achaikochorio.meteoclub.gr/webcam/achaiko.jpg.Μπορείτε να παρακολουθείτε ζωντανά τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στα Καλάβρυτα εδώ νέα κάμερα http://kalavryta.meteoclub.gr/ http://skepasto.meteoclub.gr/cam.html Τοποθετήσαμε νέο μετεωρολογικό σταθμό με καιρική κάμερα στο χωριό Παρασκευή του Δήμου Αιγιαλείας στα 650μ και μπορείτε να παρακολουθείτε ζωντανά τις καιρικές συνθήκες εδώ http://paraskevi.meteoclub.gr/. Επίσης θα τοποθετήσουμε και άλλους σταθμούς με κάμερες στον Νομό Αχαίας

Μπορείτε να βλέπετε χάρτες επικινδυνότητας εδώ http://www.meteoclub.gr/ergaleia/meteoex.Ανανεώνει με Ctrl +F5

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

 Σεισμός 5,7 Ρίχτερ ανοιχτά των Φιλιατρών σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής.Το ακριβές επίκεντρο εντοπίζεται 25 χιλιόμετρα ανατολικά των Στροφάδων. Νωρίτερα, το αυτόματο υπολογιστ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Στις αρχές του 2020 η Πάτρα ήταν πρωτοπόρος και τοποθέτησε σε πλατείες τις πρώτες ταΐστρες αδέσποτων ζώων, για σκύλους και γάτες, παραδίδοντας μαθήματα φιλοζωίας σε ολόκληρη την χώ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυρή σεισμική δόνηση τώρα στην Πάτρα! Σύμφωνα με τα πρωτα στοιχεια ο σεισμός είχε επίκεντρο τον Πύργου και ήταν μεγέθους 5,8 Ρίχτερ, ενώ είχε μεγάλη διάρκεια.   . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Θεόδωρος Κανελλόπουλος σχολίασε επί της ουσίας την μη αξιοποίηση του λιμανιού της Πάτρας. Η ανάρτησή του«Είναι γνωστό ότι η βιομηχα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυρή σεισμική δόνηση τώρα στην Πάτρα! Σύμφωνα με τα πρωτα στοιχεια ο σεισμός είχε επίκεντρο τον Πύργου και ήταν μεγέθους 5,8 Ρίχτερ, ενώ είχε μεγάλη διάρκεια.  
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Θεόδωρος Κανελλόπουλος σχολίασε επί της ουσίας την μη αξιοποίηση του λιμανιού της Πάτρας. Η ανάρτησή του«Είναι γνωστό ότι η βιομηχανία της κρουαζιέρας
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα η οικογένειά της, συγγενέις και φίλοι θα αποχαιρετήσουν την Ντιάνα Καράμπελα - Μαγνησαλή, που έφυγε σε ηλικία 60 ετών. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα (νέο) Πατρών σ
Image
Image

Search