ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κορωνοϊός: Πρωτοβουλία της E.A.Y.A. για την προστασία των αστυνομικών στο λιμάνι της Πάτρας

Πρωτοβουλία από την Ένωση αστυνομικών υπαλλήλων Αχαΐας με στόχο τη θωράκιση των αστυνομικών που εργάζονται στο λιμάνι της Πάτρας και συγκεκριμένα στο χώρο των διαβατηρίων.Ο πρόεδρος της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Αχαΐας επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Πρόεδρο του Οργανισμού Λιμένος Πατρών και τον ενημέρωσε πως η ένωση παίρνει πρωτοβουλία να προσφέρει στους αστυνομικούς ότι χρειάζονται για την προστασία τους κατά την διάρκεια των ελέγχων στο λιμάνι της Πάτρας των πολιτών που φτάνουν από την Ιταλία.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του ΟΛΠΑ ανέφερε πώς ο οργανισμός προτίθεται και αυτός να συνεισφέρει για να δοθούν όλα τα απαραίτητα μέσα προστασίας στους αστυνομικούς υπαλλήλους. Ο πρόεδρος της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Αχαΐας ευχαρίστησε τον κύριο Τσώνη για τα άμεσα αντανακλαστικά του ενώ τόνισαν πως θα βρίσκονται σε επικοινωνία. Η ένωση αστυνομικών υπαλλήλων Αχαΐας παράλληλα σε συνάντηση που αναμένεται να έχει με τον Διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας την Τρίτη αναμένεται να θέσει το ζήτημα του κορωνοίου και τα μέτρα προστασίας που πρέπει να υπάρχουν έτσι ώστε να διασφαλιστεί η δημόσια υγεία.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Συμφωνείται με την Άμεση λήψη μέτρων (κορίνες, κώνους, αστυνόμευση κλπ) στην Ε.Ο. Πατρών - Πύργου με στόχο την μείωση των ατυχημάτων ;

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι κυβερνήσεις της ΕΕ ενίσχυσαν σήμερα την πίεση στην Ολλανδία να ξεμπλοκάρει την οικονομική στήριξη ύψους μισού τρισ. ευρώ για την αντιμετώπιση του αντίκτυπου του κορονοϊού, εν όψ . . .
ΥΓΕΙΑΣ ΘΕΜΑΤΑ

    Το ανοσοποιητικό σύστημα βοηθά στον συντονισμό της άμυνας του οργανισμού σας έναντι μολυσματικών ιών που μπορούν να σας αρρωστήσουν στην καλύτερη περίπτωση, ενώ στη χειρότερη . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πολλά έχουν ειπωθεί τις τελευταίες μέρες για τη χρήση της μάσκας και αν πρέπει να τη φοράμε, πού και για πόσο, ώστε να προστατευθούμε από τον κορωνοϊό.   Σήμερα λοιπόν, η αρμόδια . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά ξέσπασε στην περιοχή της Βούντενης.  Η πυρκαγιά ξέσπασε πολύ κοντά στο εργοστάσιο της Med Frigo.  Πάνω από 5 πυροσβεστικά οχήματα με 10 άνδρες σπεύδουν στην περιοχή. Οι άνεμο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά ξέσπασε στην περιοχή της Βούντενης.  Η πυρκαγιά ξέσπασε πολύ κοντά στο εργοστάσιο της Med Frigo.  Πάνω από 5 πυροσβεστικά οχήματα με 10 άνδρες σπεύδουν στην περιοχή. Οι άνεμοι είναι ισχυροί.
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Με το βλέμμα στη «μετά κορωνοϊού ημέρα», η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας αναλύει το νέο τουριστικό περιβάλλον και σχεδιάζει προσεκτικά την στρατηγική και τις δράσεις της, θέτοντας στο επίκεντρο τον εμπλ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Έλεγχοι για τη διαπίστωση παραβίασης των μέτρων αποφυγής και περιορισμούτης διάδοσης του κορωνοϊού στη Δυτική ΕλλάδαΣτη Δυτική Ελλάδα οι έλεγχοι για τη διαπίστωση παραβίασης των μέτρωναποφυγής και περ
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search