ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα το στερνό αντίο στους Ν. Γιαννόπουλο και Γ. Βαλογιάννη- ¨Έσβησαν¨ στην Πατρών - Πύργου

Οι κηδείες των παιδιών θα γίνουν σήμερα Τρίτη . Στις 12:30 στην Βαρδα του 25χρονου και στις 15:00 του 28χρονου στην Μανωλαδα. Οι κάτοικοι στις περιοχές όπου ζούσαν τα δύο παλικάρια έχουν βυθιστεί στη θλίψη ενώ κανείς δεν μπορεί να πιστέψει το παιχνίδι της μοίρας και τον πρόωρο χαμό τους. 

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας για το θανατηφόρο δυστύχημα : Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ήλιδας σχηματίστηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, το οποίο συνέβη χθες το βράδυ, στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου. Ειδικότερα,  χθες το βράδυ, στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου, στο ύψος της Νέας Μανωλάδας, ένας 28χρονος ημεδαπός, οδηγώντας αυτοκίνητο συγκρούσθηκε με ένα ακόμη αυτοκίνητο και δύο φορτηγά, με αποτέλεσμα να τραυματισθούν θανάσιμα ο ίδιος και ένας 26χρονος συνεπιβάτης του, καθώς και να τραυματισθεί μια 19χρονη που επέβαινε σε ένα από τα φορτηγά. Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ήλιδας συνελήφθησαν οι οδηγοί των υπολοίπων τριών οχημάτων, ενώ ενεργείται προανάκριση για την διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου δυστυχήματος.

Προηγούμενη Ανάρτηση : Θανατηφόρο δυστύχημα στην Πατρών - Πύργου λίγο μετά τις 22:00 το βράδυ της Κυριακής στο ύψος της Μανωλάδας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες στο τροχαίο ενεπλάκησαν δύο νταλίκες και δύο Ι.Χ. . Από το δυστύχημα δύο άνθρωποι έχασαν την ζωή τους . Δύο 25χρονοι  Νεκροί είναι ο Νίκος Γιαννόπουλος 25 ετών από τη Βάρδα και ο Γιάννης Βαλογιάννης 28 ετών από την Μανωλάδα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το τροχαίο δυστύχημα συνέβη όταν το Ι.Χ. χτύπησε πλαγιομετωπικα με ένα προπορευόμενο, η νταλίκα προσπάθησε να τους αποφύγει αλλά δεν πρόλαβε να φρενάρει και έπεσε στην άκρη του δρόμου...  πίσω από την νταλίκα ακολούθησε...  η δεύτερη νταλίκα η οποία επίσης δεν μπόρεσε να αποφύγει την σύγκρουση και κατέληξε πάνω στο ΙΧ. Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Βάρδας όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός τους. Επίσης, στο τροχαίο τραυματίστηκε και μία κοπέλα η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο "Άγιος Ανδρέας" στην Πάτρα.

Στο σημείο βρέθηκε απο την πρώτη στιγμή η Πυροσβεστική Υπηρεσία που προχώρησε στον απεγκλωβισμό των νεκρών καθώς και δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο ένας  εκ των θυμάτων είχε χάσει σε τροχαίο τον αδερφό του πριν δυο χρόνια ενώ το δεύτερο θύμα αφήνει πίσω του ένα μωρό. 

 

(πηγη φωτό fb Ιωάννης Κούγιας)

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣ   Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικώνΣυνελήφθη, προχθές το απόγευμα, σε περιοχή της Δυτικής Αχαίας, απόαστυνομικούς της ΟΠΚΕ . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Μια ιδιαίτερα σημαντική αναδίφηση για τον χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης με τεκμηριωμένη επιχειρηματολογία και άκρως ενδιαφέρουσες θεματικές ενότητες θα πραγματοποιηθεί σήμερα Σ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Πέντε ακόμα συλλήψεις και συνολικά εννέα δικογραφίες για ενδοοικογενειακή βία στη Δυτική Ελλάδα  Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας: Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στη δεύτερη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Διακοφτό Αχαΐας για την ακινητοποίηση των συρμών του Οδοντωτού σιδηροδρόμου παραβρέθηκε την Παρασκευή 19 Απριλίου 2024, ο Βουλευτής Αχαΐας . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣ   Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικώνΣυνελήφθη, προχθές το απόγευμα, σε περιοχή της Δυτικής Αχαίας, απόαστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στη δεύτερη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Διακοφτό Αχαΐας για την ακινητοποίηση των συρμών του Οδοντωτού σιδηροδρόμου παραβρέθηκε την Παρασκευή 19 Απριλίου 2024, ο Βουλευτής Αχαΐας και Τομεάρχης Υγείας
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τελετή Αφής Ολυμπιακής Φλόγας στο Πανεπιστήμιο Πατρών, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024Στο πλαίσιο της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας για την πορεία προς τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 «Παρίσι 2024», η Ολυμπιακή Φλόγ
Image
Image

Search