GASTRONOMY

GASTRONOMY

Φτιάξε καταπληκτικό τηγανητό ρύζι

Μπορείς να φτιάξεις στο σπίτι πολύ πιο νόστιμο τηγανητό ρύζι από αυτό που τόσο αγαπάς στο κινέζικο εστιατόριο της γειτονιάς.

Απλό και λαχταριστό, είναι ένα πιάτο που προτιμά πράγματι την οικιακή κουζίνα, καθώς δεν κρύβει καμία δυσκολία.

Η συνταγή του εξάλλου καλεί σε ελευθερία και πειραματισμό. Βάζεις ό,τι θες από λαχανικά, από πιπεριές και σέλινο μέχρι καρότα, φασολάκια, ακόμα και μπρόκολο, κρεμμύδι, σκόρδο, μανιτάρια κ.λπ.

Το μεγάλο μυστικό που απλοποιεί κατά πολύ την ετοιμασία του τηγανητού ρυζιού; Να φας ρύζι την προηγουμένη! Αυτό είναι το κόλπο του επαγγελματία, πως το ρύζι που τηγανίζει είναι βρασμένο από την προηγούμενη μέρα.

Φτιάχνεις λοιπόν περισσότερο ρύζι για γεύμα ή δείπνο και την επομένη έχεις έτοιμο το περίσσευμα για το τηγάνι. Κάπου 2,5 κούπες θα χρειαστείς για ένα μεγάλο τηγάνι.

Αφού ψιλοκόψεις και σοτάρεις λοιπόν τα λαχανικά της αρεσκείας σου, το γυρνάς σε μεσαία φωτιά και προσθέτεις στο τηγάνι και το ρύζι. Τέσσερα λεπτά χρειάζεται και καλή ανάμειξη με μια σπάτουλα.

Τόσο απλό...

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου, τραυματισμένος, κατέληξε ένας 19χρονος μετά από άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στα Χαλικιάτικα. Σύμφωνα με τις πληροφορ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Το κλίμα νευρικότητας και ανησυχίας που πυροδοτήθηκε από τις τελευταίες εξελίξεις στη Μ. Ανατολή και ειδικότερα με την επίθεση του Ιράν κατά του Ισραήλ εξακολουθεί να αποτυπώνεται . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με την εξέταση της Δήμητρας Πισπιρίγκου η οποία ξέσπασε σε λυγμούς όταν η εισαγγελέας της έδειξε φωτογραφία της μόλις έξι μηνών νεκρής ανιψιάς της, συνεχίστηκε η δίκη της Ρούλας Πι . . .
LIFE STYLE

Το ενδεχόμενο του γάμου με τη σύντροφό του, Ιωάννα Τούνη, ρώτησε ένας δημοσιογράφος τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, κατά τη διάρκεια δημόσιας εξόδου το βράδυ της Πέμπτης 18 Απριλίου. Την . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου, τραυματισμένος, κατέληξε ένας 19χρονος μετά από άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στα Χαλικιάτικα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.c
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με την εξέταση της Δήμητρας Πισπιρίγκου η οποία ξέσπασε σε λυγμούς όταν η εισαγγελέας της έδειξε φωτογραφία της μόλις έξι μηνών νεκρής ανιψιάς της, συνεχίστηκε η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τους θ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σημαντική ανταπόκριση πολιτών, ανθρώπων της αυτοδιοίκησης, καθώς επίσηςεκπροσώπων φορέων και συλλόγων πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 17 Απριλίου ηημερίδα με θέμα «Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-
Image
Image

Search