Υλικά:
2 στήθη κοτόπουλο κομμένα στη μέση
1/4 κούπα λάδι
2 κτσ σως σόγιας
1/2 κούπα μπαλσάμικο
2 σκελίδες σκόρδο
2 κτγ ρίγανη
αλάτι και πιπέρι
Εκτελέση:
Σε ένα μπολ προσθέτουμε το λάδι, το μπαλσάμικο, τη σως σόγιας, το σκόρδο, τη ρίγανη και το πιπέρι. Ανακατεύουμε καλά ώστε τα υλικά μας να ομογενοποιηθούν. Βάζουμε το κοτόπουλο σε ένα ταψί και προσθέτουμε τη μαρινάδα. Εάν έχουμε χρόνο μπορούμε να το αφήσουμε στο ψυγείο για κάποιες ώρες προκειμένου οι γεύσεις να είναι πιο δυνατές. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς και ψήνουμε το κοτόπουλο για περίπου μισή ώρα.