GASTRONOMY

GASTRONOMY

Cheesecake νουτέλα

Υλικά

400 γρ. νουτέλα

500 γρ. τυρί κρέμα σε θερμοκρασία δωματίου

60 γρ. ζάχαρη άχνη

250 γρ. μπισκότα

75 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου

100 γρ. ψημένα φουντούκια

 

Εκτέλεση

Σε έναν επεξεργαστή τροφίμων αλέστε τα μπισκότα και στη συνέχεια τα φουντούκια σε χοντρά κομμάτια.

Τοποθετήστε τα μπισκότα σε ένα μπολ και προσθέστε το βούτυρο, μια κουταλιά νουτέλα και τρεις κουταλιές από τα τριμμένα φουντούκια.

Ανακατέψτε καλά μέχρι να ομοιογενοποιηθεί το μείγμα.

Απλώστε ομοιόμορφα το μείγμα σε ένα τσέρκι και πατήστε μέχρι να αποκτήσει επίπεδη επιφάνεια.

Τοποθετήστε στο ψυγείο για να ξεκουραστεί η βάση.

Σε ένα άλλο μπολ ρίξτε το τυρί κρέμα, τη νουτέλα και τη ζάχαρη άχνη. Ανακατέψτε μέχρι να ομοιογενοποιηθεί το μείγμα.

Απλώστε πάνω από τη βάση με μπισκότα την κρέμα και γαρνίρετε με τα τριμμένα φουντούκια.

Τοποθετήστε στο ψυγείο για 3-4 ώρες πριν το κόψετε.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνολικά 31 κόμματα και συνασπισμοί κομμάτων από τα 46 που είχαν αρχικά δηλώσει συμμετοχή στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, έλαβαν το πράσινο φως από το Α1 Πολιτικό Τμήμα του Αρείο . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν οι γονείς του βρέφους που πνίγηκε με τροφή στην Κω, μετά την απολογία τους στον εισαγγελέα, το απόγευμα της Τετάρτης (24.4.24). Οι γονεί . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νεότερα: Στην άσκηση κακουργηματικής ποινικής δίωξης για βιαιοπραγία κατά βουλευτή κατά την άσκηση των καθηκόντων του (άρθρο 157ΠΚ) προχώρησε η εισαγγελία σε βάρος του βουλευτή Κων . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δήλωσε πως δεν επιθυμεί ο ψηφοφόροι των Σπαρτιατών να στραφούν στο κόμμα, καθώς είναι άκ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ανακοίνωση: Η έναρξη λειτουργίας των απογευματινών χειρουργείων στην περιοχή μας αναδεικνύει καθημερινά την κυνική ομολογία της κυβέρνησης, ότι οι ασθενείς καλούνται να ξεπεράσουν τις τεράστιες αναμο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κατά την σημερινή (Τετάρτη 24 Απρίλη) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πατρέων, για το θέμα των συμβασιούχων της κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ, το Σώμα ενέκρινε, κατά πλειοψηφία, την ακόλ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επίσκεψη  στο Κέντρο Ενημέρωσης και Προσέλκυσης Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Πανεπιστημίου Πατρών  (ΚΕΔΜΟΠ -Χάρισε Ζωή) πραγματοποίησαν σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 ο Αναπληρωτής Περιφερειά
Image
Image

Search