Υλικά συνταγής για παϊδάκια στο τηγάνι
600 γρ. αρνίσια παϊδάκια
200 γρ. καρότα ψιλοκομμένα σε λωρίδες (ή ολόκληρα baby καρότα)
8 σκελίδες σκόρδο
3 πορτοκάλια
15 γρ. φρέσκο θυμάρι
Αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση συνταγής για παϊδάκια στο τηγάνι
Αλατοπιπερώστε τα παϊδάκια.
Βάλτε τα στο τηγάνι και ψήστε για 5 λεπτά σε μέτρια προς υψηλή φωτιά.
Προσθέστε στο τηγάνι τα καρότα και το σκόρδο.
Προσθέστε το ξύσμα ενός πορτοκαλιού στα παϊδάκια, μαζί με το θυμάρι.
Γυρίστε τα παϊδάκια, επαναλάβετε ανά δύο λεπτά μέχρι να πάρουν χρώμα και να ψηθούν.
Αφαιρέστε τα παϊδάκια από το τηγάνι.
Ρίξτε το χυμό από τα πορτοκάλια στο τηγάνι, ανακατέψτε για 30 δεύτερα.
Κατόπιν, βάλτε ξανά τα παϊδάκια στο τηγάνι, ανακατέψτε και αφήστε να τραβήξουν τη σάλτσα.
Κατόπιν τα παϊδάκια είναι έτοιμα για σερβίρισμα!