LIFE STYLE

LIFE STYLE

Ακρίτα για Μενεγάκη: Υπήρξε το πιο επιδραστικό πρόσωπο

Η απόφαση της Ελένης Μενεγάκη να αποχωρήσει από το τηλεοπτικό τοπίο έγινε γνωστή από την ίδια την παρουσιάστρια και ξάφνιασε τόσο τους τηλεθεατές όσο και τους φίλους, γνωστούς και συνεργάτες της.

Η είδηση κυκλοφορούσε ως ψίθυρος το τελευταίο διάστημα όμως μόλις την Πέμπτη, ανήμερα της ονομαστικής της εορτής η ίδια το ανακοίνωσε μέσω της εκπομπής της «Ελένη» στον Alpha.

Πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να σχολιάσουν δημόσια την απόφαση της παρουσιάστριας.

Μεταξύ αυτών και η Έλενα Ακρίτα, η οποία έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό της στο Facebook.

«Η Ελένη Μενεγάκη, που επέλεξε να αποχαιρετήσει το κοινό της, υπήρξε το πιο επιδραστικό πρόσωπο στην ιστορία της ιδιωτικής τηλεόρασης. Καθόρισε μόνη το μέλλον της, τη ζωή και την καριέρα της. Ας έχει μια καλή ζωή με όμορφα ταξίδια δίπλα στους αγαπημένους της ανθρώπους» έγραψε χαρακτηριστικά.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

O Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πάτρας σε ανακοίνωση του αναφέρει: Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας καταδικάζει το απαράδεκτο γεγονός της σύλληψης στο χώρο του σχολείου την Τρίτη 16/4, . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Θύελλα αντιδράσεων έχουν προκαλέσει οι πρόσφατες δηλώσεις του υποψήφιου ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπανώτα για τις γυναίκες που πέφτουν θύματα κακοποίησης. Οκ. Παπανώτας ακ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την απόφασή του να εξαιρέσει τον Δημήτρη Παπανώτα από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε ο Στέφανος Κασσελάκης.Σε ανάρτησή του στο Χ, ο κ. Κασσελάκης ανέφερε ότι σέβεται τις α . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Γυναίκα, καταπλακώθηκε από γκαραζόπορτα στις Ιτιές. Σύμφωνα με  πληροφορίες, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του "Αγίου Ανδρέα" έχοντας τις αισθήσεις της. Μάλιστα την είχαν απεγκλωβίσε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

O Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πάτρας σε ανακοίνωση του αναφέρει: Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας καταδικάζει το απαράδεκτο γεγονός της σύλληψης στο χώρο του σχολείου την Τρίτη 16/4, ως κοινών εγκληματι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣΣύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφασηΣυνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ΥποδιεύθυνσηςΑσφάλειας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε βάρος του ε
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η πολιτιστική μας παράδοση και η μουσική κληρονομιά είναι μοναδικές και αναντικατάστατες. Εμπλουτίζουν την προσωπική ζωή των πολιτών και αποτελούν τους πυλώνες για το μέλλον. Μια ξεχωριστή βραδιά κατ
Image
Image

Search