LIFE STYLE

LIFE STYLE

Ξέσπασε σε κλάματα η Χριστίνα Παππά για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Στον αέρα της εκπομπής “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα” βγήκε η Χριστίνα Παππά, η οποία κλαίγοντας απάντησε στα όσα είπε για την ίδια η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο Happy Day.

«Όπως ξέρετε εγώ είχα μια δικαστική διαμάχη με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Δεν μιλούσαμε, εγώ θεωρούσα ότι είχε άδικο η Κωνσταντίνα, η ίδια θεωρούσε ότι είχα άδικο εγώ, ο καθένας με τα δίκια του, δεν μιλάγαμε. Ο άνθρωπος που μας έκανε να μιλήσουμε και μου πιπιλούσε τα αυτά επί εβδομάδες ήταν η Χριστίνα. “Γιώργο, είναι καλό κορίτσι, το έχεις παρεξηγήσει, έλα να φάμε”, μου έλεγε συνέχεια η Χριστίνα», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Οι άνθρωπο δεν είμαστε για τα εύκολα, αλλά και για τα δύσκολα. Όταν η Κωνσταντίνα είχε χωρίσει από μια μεγάλη σχέση γνωστή που είχε, όλοι την είχαν κάνει πέρα. Τη θεώρησα αδύναμη, στεναχωριόμουν, έβλεπα ένα όμορφο κορίτσι που δεν του μιλούσε άνθρωπος. Είχα πει στον κύριο Λάτσιο να την πάρει στον ΑΝΤ1 στο Dancing. Προσπάθησα και τη στήριξα με όσες γνωριμίες έχω.

Από τη στιγμή που με έπαιρνε 100 τηλέφωνα την ημέρα και πλέον δεν μου λέει ούτε καλημέρα. Είχα ανοίξει το μαγαζί στη Μύκονο και είχα ανάγκη να με στηρίξουν οι φίλοι μου, και δεν ήρθε ποτέ. Κι επειδή έχω και μια υπερηφάνεια, πήρα μία, δύο…

Την προηγούμενη εβδομάδα την κάλεσα στη Μύκονο να την φιλοξενήσω, τόσο χαζή είμαι, πιο αφελής από όλους. Αυτό που είπε με ενόχλησε γιατί εγώ δεν είμαι καμιά γυναίκα που τα έχει βρει όλα έτοιμα, ούτε μου έχει δώσει κανείς το βήμα στην τηλεόραση, ούτε καμία εκπομπή. Τα έχω κάνει μόνη μου, έχω παλέψει μόνη μου και με πιάνει το παράπονο. Και δεν επιτρέπω σε κανέναν να λέει για τη δουλειά μου. Της είχα γράψει σε ένα μήνυμα ότι όλα εδώ πληρώνονται κάποια στιγμή, ο Θεός από εκεί επάνω βλέπει και κρίνει», είπε κλαίγοντας η Χριστίνα Παππά.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Τι δήλωσε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος κατά την άφιξή του στο Δήλεσι, όπου πραγματοποιεί κοινή επίσκεψη με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη σε δομές τ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε προσαγωγές νεαρών ατόμων προχώρησε στις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής η Αστυνομία έξω από το χώρο του Παρατήματος στην οδό Κορίνθου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αυτή την . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Συμπληρώνουν σχεδόν ένα μήνα οι σακούλες με μπάζα που είναι τοποθετημένες σε πολλά κεντρικά σημεία της Αχαικής πρωτεύουσας και κυρίως στις οδούς Κορίνθου, Γούναρη και κανακάρη, προ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την πεποίθησή του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα είναι πρώτο κόμμα στις ευρωεκλογές επανέλαβε ο Στέφανος Κασσελάκης μιλώντας στην εκπομπή “Αυτοψία” του Alpha ενώ για τις ευρύτερες επιδιώξεις τ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε προσαγωγές νεαρών ατόμων προχώρησε στις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής η Αστυνομία έξω από το χώρο του Παρατήματος στην οδό Κορίνθου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αυτή την ώρα επικρατεί έντασ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θύμα απατεώνα έπεσε ηλικιωμένη με αποτέλεσμα να χάσει χιλιάδες ευρώ! H ηλικιωμένη γυναίκα, που διαμένει στο Αίγιο, δέχθηκε χθες τηλεφώνημα από άτομο που ισχυρίστηκε πως η κόρη της είχε τραυματιστεί κ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πάτρας με μεγάλη θλίψη  αποχαιρέτα τη συνάδελφο  νηπιαγωγό Κοτσίρη Χριστίνα. Η Χριστίνα υπηρετούσε τα τελευταία χρόνια στο 16 Ν/Γ Πατρών. Όλοι αυτοί  που είχαν την
Image
Image

Search