LIFE STYLE

LIFE STYLE

Παπαδοπούλου: Το Survivor μου άφησε μια πληγούλα μέσα μου

Για όλους και για όλα απάντησε η Ειρήνη Παπαδοπούλου. Η τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και απάντησε σε ερωτήσεις που της έκαναν followers από Instagram και Twitter. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο Survivor, τον Στέλιο Χανταμπάκη, αλλά και τον σύντροφό της, τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη.

«Όταν έπαιζα επαγγελματικά χάντμπολ έπεφτε πείνα. Στο τραγούδι καταφέρνουμε και πορευόμαστε με αυτό το επάγγελμα. Δεν κατάφερα να απαλλαγώ από τις πανάδες που απέκτησα στο Survivor. Δεν ξέρω αν θα πήγαινα στο Survivor All Star. Θέλω 15 κιλά σίγουρα, καλή πρόταση και συμμάχους. Έχω “εξοντώσει” τον Πασχαλάκη; Φαντάσου να μην υπήρχε και απόσταση. Με τον Αλέξανδρο γνωριστήκαμε στο αεροδρόμιο, εκεί με είδε… Το χειρότερο πράγμα που μου άφησε το Survivor είναι μια πληγούλα μέσα μου! Από το Survivor με τον Γιάννη Σπαλιάρα μιλάω πιο συχνά σε σχέση με τους υπόλοιπους. Αν δεν με ψάξει κάποιος δεν θα μπω στη διαδικασία να τον ψάξω. Δεν έχω κάτι με τον Στέλιο Χανταμπάκη. Οτιδήποτε έχει γίνει μέσα στο παιχνίδι, ήταν μέσα στο παιχνίδι. Δεν με ενοχλεί όταν βλέπω φωτογραφίες του Κώστα Πηλαδάκη με τη νέα του σύντροφο», είπε η Ειρήνη Παπαδοπούλου.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Αποπνικτική παραμένει η ατμόσφαιρα στην Πάτρα, με την σκόνη να έχει απομονώσει την πόλη, αφού ο ορίζοντας είναι τελείως κλειστός και χάθηκαν στην κυριολεξία, η Ναύπακτος, η Παλιοβο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη, προχθές το πρωί, στον Πύργο , από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μία τεράστια τρύπα, έχει ανοίξει στο οδόστρωμα στην συμβολή των οδών Καποδιστρίου και Κουμανιώτη στην Πάτρα. Μάλιστα ένα σήμα στην τεράστια λακούβα, προειδοποιεί τους οδηγούς και τ . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Χριστίνα Πετροπούλου, “ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΟΥ ΟΜΗΡΟΥ”, Μνήμη Συγγένεια Ταυτότητα στο Γκαλλιτσιανό της Καλαβρίας, Επίκεντρο, Θεσσαλονίκη 2023. Επειδή ακόμα και σήμερα πολλοί ίσως να έχ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη, προχθές το πρωί, στον Πύργο , από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε, κακουργηματι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μία τεράστια τρύπα, έχει ανοίξει στο οδόστρωμα στην συμβολή των οδών Καποδιστρίου και Κουμανιώτη στην Πάτρα. Μάλιστα ένα σήμα στην τεράστια λακούβα, προειδοποιεί τους οδηγούς και τους πεζούς για τον κ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από το Σωματείο Εργαζομένων στα Ιδρύματα Υγείας Ιδιωτικού Δικαίου & ΝΠΙΔ Ν. Αχαΐας ανακοινώνονται τα εξής: Το Κλαδικό Σωματείο Στην Ιδιωτική Υγεία – Πρόνοια – Ειδική Αγωγή χαιρετίζει όλους τους σ
Image
Image

Search