LIFE STYLE

LIFE STYLE

Η Ε. Μελέτη συνεργάζεται με τον Μάνεση και επιστρέφει στην ενημέρωση

Και έτσι ξαφνικά, στη ραστώνη του τηλεοπτικού καλοκαιριού, ο Alpha ανακοίνωσε σε ζωντανή μετάδοση τη μεταγραφή της Ελεονώρας Μελέτη από τα «Μεσάνυχτα» το πρωί και τη σύμπραξη με τον Νίκο Μάνεση.

Η Ελεονώρα Μελέτη μπροστά από τις κάμερες και μαζί της, ο Νίκος Μάνεσης, ενορχηστρωτής κι εμψυχωτής της ομάδας, δημιουργούν, για τη νέα σεζόν, μία εναλλακτική, πρωινή ενημερωτική εκπομπή, σημειώνει η λιτή ανακοίνωση του Alpha, η οποία και ακολούθησε της live αποκάλυψης από την εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση», όπου η παρουσιάστρια ήταν καλεσμένη το μεσημέρι της Κυριακής.

Στις αρχές Ιουνίου είχε ανακοινωθεί άλλωστε, πως η Ελεονώρα Μελέτη ανανέωσε το συμβόλαιό της με τον Alpha για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Νίκος Μάνεσης για τη συνεργασία του με την Ελεονώρα Μελέτη

«11 με 1 Ελεονώρα… το ξεκαθαρίζουμε, το κλειδώνουμε. Αποφασίστηκε να ενιαιοποιηθεί η ζώνη. Υπάρχει ήδη έτοιμη μια εκπομπή που την έχουμε σχεδιάσει μαζί με την Ελεονώρα. Η Ελεονώρα μπροστά κι εγώ από πίσω» είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μάνεσης που αναλαμβάνει ρόλο αρχισυντάκτη, σε μια εκπομπή που θα μεταφέρει το ύφος του «Σαββατοκύριακου» τις καθημερινές.

«Σαφώς θα υπάρχουν ειδήσεις, αλλά θέλουμε να έχουμε και ένα πρόσημο που να είστε λίγο πιο χαλαροί για όλα όσα έχουμε περάσει» εξήγησε ο Νίκος Μάνεσης στη συνέχεια, χαρακτηρίζοντας το ύφος της νέας εκπομπής με την Ελεονώρα Μελέτη ως Infotainment.

Το άγχος της Ελεονώρας Μελέτη για το νέο της βήμα

Η Ελεονώρα Μελέτη περιέγραψε στη συνέχεια τον τρόπο που της ανακοινώθηκε η επικείμενη συνεργασία, αλλά και την ανακούφιση που ένιωσε, ακούγοντας πως πίσω της θα βρίσκεται ο δημοσιογράφος του Alpha.

«Είχα άγχος για το ποιο όνομα θα ακούσω. Όταν μου λέει το Νίκο Μάνεση, δεν μπορούσα να κρύψω τη χαρά μου» σημείωσε χαρακτηριστικά. «Για μένα είναι πολύ σημαντικό σε αυτό το εγχείρημα να νιώθω μια ασφάλεια και μια εμπιστοσύνη» πρόσθεσε, σημειώνοντας πως έχει περάσει καιρός από την εποχή που ασχολούνταν και πάλι με την ενημέρωση.

Δίωρη εκπομπή Infotainment με παρουσιάστρια την Ελεονώρα Μελέτη

«Έχουμε μια εκπομπή έτοιμη, θα μπορούσαμε να βγούμε και αύριο το πρωί» τόνισε ο Νίκος Μάνεσης που δεν αποκάλυψε ωστόσο το όνομα του προγράμματος που θα κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο.

Καθημερινά, από τις 11:00 το πρωί της Δευτέρας έως και την Παρασκευή, για δύο ώρες, η Ελεονώρα Μελέτη θα μεταφέρει τον παλμό των γεγονότων και θα παραδίδει τη σκυτάλη της ενημέρωσης στον Νίκο Μάνεση που συνεχίζει για 4η σεζόν το «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση», κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 10:00, αναφέρει για την τηλεοπτική αυτή σύμπραξη ο Alpha.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός σήμανε νωρίτερα για 25χρονη που προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της. Αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, έσπευσαν άμεσα στο σπίτι της κοπέλας, στην συμβολή των οδών Μα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

. . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

«Η Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου είναι ένα εμβληματικό έργο που αποτελεί, πλέον, σημείο αναφοράς της σύγχρονης Ελλάδας. Της Ελλάδας που μπορεί να φτάσει ψηλότερα, να αναπτύσσεται και να . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Βασίλης Γραμμένος, μιλά για το επεισόδιο ξυλοδαρμού του από τον Κωνσταντίνο Φλώρο έξω από την αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής την Τετάρτη (24/4). . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός σήμανε νωρίτερα για 25χρονη που προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της. Αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, έσπευσαν άμεσα στο σπίτι της κοπέλας, στην συμβολή των οδών Μαιζώνος και Ιεροθέου,
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

«Η Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου είναι ένα εμβληματικό έργο που αποτελεί, πλέον, σημείο αναφοράς της σύγχρονης Ελλάδας. Της Ελλάδας που μπορεί να φτάσει ψηλότερα, να αναπτύσσεται και να ισχυροποιείται πολύπ
Image
Image

Search