LIFE STYLE

LIFE STYLE

Ο Eminem «κράζει» όσους αρνούνται να φορέσουν μάσκα στο νέο του τραγούδι

Την πρώτη τους συνεργασία με τίτλο «The Adventures of Moon Man & Slim Shady» κυκλοφόρησαν οι Kid Cudi και Eminem. Το συγκεκριμένο τραγούδι θίγει πολλά θέματα, από τα άτομα που αρνούνται να φορέσουν μάσκες προστασίας από τον κορονοϊό έως την αστυνομική βαρβαρότητα.

Οι ράπερ κυκλοφόρησαν ένα animation βίντεο του νέου τραγουδιού, στο οποίο οι Kid Cudi και Eminem παρουσιάζονται ως μαχητές του εγκλήματος ή υπερήρωες.

Ο Eminem φαίνεται να βάζει στο στόχαστρο την κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ και εγκαλεί ανθρώπους που αρνούνται να φορέσουν μάσκα.

Στους στίχους του τραγουδιού, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, γίνεται επίσης αναφορά στον Ντρου Μπρις, quarterback των New Orleans Saints του NFL, ο οποίος με αφορμή τις διαδηλώσεις για τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ και το πώς θα αισθανόταν αν επανερχόταν στο αμερικανικό ποδόσφαιρο μία μορφή διαμαρτυρίας όπως αυτή του Κόλιν Καπέρνικ το 2016 (γονάτισμα κατά την ανάκρουση του εθνικού ύμνου των ΗΠΑ) απάντησε πως ακόμα το θεωρεί ασέβεια προς τη σημαία.

Ο Μπρις αργότερα ζήτησε συγνώμη για τα σχόλια με έλλειψη ευαισθησίας.

Ο Eminem κυκλοφόρησε το 11ο άλμπουμ του με τίτλο «Music to Be Murdered By» τον Ιανουάριο. Ο Kid Cudi κυκλοφόρησε δύο άλλα τραγούδια φέτος και πρόσφατα είχε ρόλο στο «Westworld» του HBO.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση άσκησε ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Αριστεράς, Αλέξης Χαρίτσης από το βήμα της Βουλής κατά την τρίτη μέρα της συνεδρίασης για την π . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Εκτός λειτουργίας την θα είναι την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024, όλες οι υπηρεσίες της ΗΔΙΚΑ ΑΕ από τις 8:00 π.μ. έως τις 20:00 μ.μ., λόγω προγραμματισμένης αναβάθμισης του Πληροφοριακο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ. Για αύριο Παρασκευή 29 Μαρτίου προγραμμ . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Ο βασιλιάς Κάρολος απευθύνθηκε στον βρετανικό λαό, σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη για τους καθολικούς.Στο μήνυμά του, επαναβεβαίωσε την υπόσχεση της στέψης του να ακολουθήσει το παράδειγμα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ. Για αύριο Παρασκευή 29 Μαρτίου προγραμματίζονται δειγματολη
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνεχίζοντας τις επαφές του με κυβερνητικά στελέχη, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αχαΐας,Φωκίων Ζαΐμης, συναντήθηκε με τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και ΠολιτικήςΠροστασίας, Βασίλη Κικίλια.Η συνάντηση πραγμ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣΣύλληψη αλλοδαπού για παράνομη οπλοκατοχή Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ τηςΥποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι σ
Image
Image

Search