LIFE STYLE

LIFE STYLE

Δίκη Τζόνι Ντεπ vs Sun: «Έχασα 650 εκατ. δολάρια και βρέθηκα να χρωστώ άλλα 100 »

Συνεχίζεται η μαραθώνια δίκη της υπόθεσης Τζόνι Ντεπ vs Sun, στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λονδίνου.   Ο 57χρονος ηθοποιός είχε κάνει μήνυση στην εφημερίδα για συκοφαντική δυσφήμιση, κατηγορώντας τον όμιλο News Group Newspapers και τον εκδότη της Sun Νταν Γούτον ότι σε άρθρο που δημοσιεύθηκε το 2018, συμμερίστηκε τους «αναπόδεικτους ισχυρισμούς» της πρώην συζύγου του Άμπερ Χερντ, πως ήταν βίαιος εναντίον της κατά τη διάρκεια του γάμου τους.       

Διαψεύδοντας τις κατηγορίες, ο Ντεπ έχει στραφεί εναντίον της 34χρονης και σε ξεχωριστή υπόθεση για δυσφήμηση στις ΗΠΑ, ενώ σήμερα ο Αμερικανός είπε στους δικαστές πως έχασε «μέχρι και το τελευταίο σεντ» από τα 650 εκατομμύρια που είχε κερδίσει στο απόγειο της επιτυχίας των «Πειρατών της Καραϊβικής», και βρέθηκε μάλιστα να χρωστά επιπλέον 100 εκατομμύρια δολάρια σε φόρους, «εξαιτίας των μάνατζέρ του» τους οποίους κατηγόρησε για κλοπή. 

  Η Χερντ ισχυρίζεται ότι ο Ντεπ έφτασε καθυστερημένος στα 30α της γενέθλια τον Απρίλιο 2016, αφού έμαθε τα άσχημα νέα για τα οικονομικά του, και της πέταξε ένα μεγάλο μπουκάλι σαμπάνιας τραβώντας την από τα μαλλιά. Στην κατά αντιπαράσταση εξέταση ο Ντεπ κατέθεσε στο δικαστήριο: «Ήμουν ακόμα στο πρώτο στάδιο της ενημέρωσης από τον νέο μου μάνατζερ, που με πληροφόρησε οι προηγούμενοι είχαν διαφύγει με πολλά από τα χρήματά μου. Έκλεψαν τα χρήματά μου.»   Ερωτηθείς για το πόσα περίπου χρήματα εκτιμά ότι είχαν υπεξαιρέσει, ο Ντεπ έκανε μία παύση και είπε πως μετά το σίκουελ και την τρίτη ταινία των «Πειρατών της Καραϊβικής» βρέθηκε πλουσιότερος κατά 650 εκατομμύρια δολάρια.

«Και μετά τους απέλυσα για όλους τους σωστούς λόγους, και όχι μόνο έχασα τα 650 εκατομμύρια δολάρια, αλλά βρέθηκα και με μία «τρύπα» 100 εκατομμυρίων δολαρίων, επειδή δεν είχαν πληρώσει στην κυβέρνηση τους φόρους μου για αρκετά χρόνια», ισχυρίστηκε ο ηθοποιός.    Ο Ντεπ και η Χερντ γνωρίστηκαν το 2011 στα γυρίσματα της κωμωδίας "The Rum Diary" και παντρεύτηκαν στο Λος Άντζελες τον Φεβρουάριο του 2015. Τον επόμενο χρόνο όμως, το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός υπέβαλε αίτηση διαζυγίου που εκδόθηκε το 2017.       

Ο Ντεπ είπε πως χώρισαν ύστερα από έναν καβγά που ακολούθησε το πάρτι γενεθλίων εκείνου του Απριλίου, μετά την ενημέρωσή για τις τεράστιες οικονομικές απώλειες. Τελικά ο ηθοποιός κατέληξε σε συμβιβασμό με τους μάνατζέρ του το 2018.    Σε άλλο σημείο της κατάθεσής του, ο Ντεπ έκανε επίδειξη της σωματικής επίθεσης που υποστηρίζει πως δέχτηκε από την Χερντ, καθώς σε ηχογραφημένο στιγμιότυπο από τον Ιούλιο του 2016, ακούγεται να φωνάζει στην πρώην σύντροφό του ότι τον χτύπησε. Απευθυνόμενος στην Χερντ της είπε «ήρθες γύρω από το κρεβάτι και άρχισες να με γρονθοκοπείς».   

Η Χερντ από την πλευρά της κατηγορεί τον Ντεπ και για άλλα περιστατικά βίας. Κατά την ίδια, στις 23 Απριλίου του 2015 στο Λος Άντζελες, ο τότε σύζυγός της την άρπαξε από τα μαλλιά με το ένα χέρι και άρχισε να την χτυπά επαναλαμβανόμενα με το άλλο.

Ο 57χρονος αντέτεινε πως αυτό δεν θα μπορούσε να έχει συμβεί, καθώς είχε επιστρέψει από την Αυστραλία για να χειρουργηθεί σε δάκτυλο του χεριού του που είχε μερικώς ακρωτηριαστεί μετά από ατύχημα.    «Είχαν βάλει λάμα στο σπασμένο οστό, αλλά χωρίς αποτέλεσμα» ισχυρίστηκε, προσθέτοντας ότι τελικά έπαθε μόλυνση από βακτήριο υποφέροντας από τους πόνους. Ο Ντεπ υποστήριξε ότι δεν θα μπορούσε να έχει χτυπήσει την Χερντ στο κεφάλι, όπως τον κατηγορεί, αφού φορούσε γύψο. 

 Η μήνυση κατά της Sun έγινε για συγκεκριμένο άρθρο στο οποίο γινόταν λόγος για «ατράνταχτα στοιχεία» ενοχής του Ντεπ. Η δίκη αναμένεται να διαρκέσει περίπου τρεις εβδομάδες, σε πέντε διαφορετικές δικαστικές αίθουσες, ώστε να τηρηθούν οι αποστάσεις ασφαλείας που επιβάλλουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα λόγω της πανδημίας κορωνοϊού.  

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο θα ανακοινώσει σήμερα την απόφαση του για μία από τις πιο αποκρουστικές υποθέσεις, με θύμα ένα ανήλικο παιδί, που έχουν απασχολήσει την Δικαιοσύνη. Την υ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα σοβαρό ατύχημα είχε ένας αγρότης χθες (28/03) το πρωί, στην Στιμάγκα Κορινθίας, κατά την διάρκεια εργασιών σε χωράφι. Σύμφωνα με πληροφορίες του korinthostv.gr, ο άτυχος ά . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκτός λειτουργίας την θα είναι την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024, όλες οι υπηρεσίες της ΗΔΙΚΑ ΑΕ από τις 8:00 π.μ. έως τις 20:00 μ.μ., λόγω προγραμματισμένης αναβάθμισης του Πληροφοριακο . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίθεση σκύλων σε γυναίκα εκτυλίχθηκε το πρωί της Τετάρτης, σε πάρκινγκ της οδού Μάντικα στη Ραφήνα. Όπως αναφέρει το irafina.gr, ανακοίνωση για το περιστατικό εξέδωσε ο Δήμος . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα η οικογένειά της, συγγενέις και φίλοι θα αποχαιρετήσουν την Ντιάνα Καράμπελα - Μαγνησαλή, που έφυγε σε ηλικία 60 ετών. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα (νέο) Πατρών σ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, πραγματοποίησαν φοιτητές καθώς και μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών για την τραγωδία των Τεμπών. Οι φοιτητές διήλθαν από τον σταθμό του ΟΣΕ στην Όθωνος Αμαλίας
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλο ένα κρούσμα βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε σε Γυμνάσιο του Πύργου, όπως έγινε γνωστό σήμερα Πέμπτη (23.03.24). Δύο μαθήτριες Γυμνασίου ήταν οι πρωταγωνίστριες αυτού του νέου επεισοδίου. Σε βίν
Image
Image

Search