LIFE STYLE

LIFE STYLE

Britney Spears: Η εύθραυστη ψυχική υγεία και οι φόβοι των θαυμαστών της

Μεγάλη αγωνία έχουν οι θαυμαστές της Britney Spears για την κατάσταση της ψυχικής της υγείας και τα ποστ που ανεβάζει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σε πρόσφατη ανάρτησή της μάλιστα το πάλαι ποτέ είδωλο της ποπ δημοσίευσε ένα απόσπασμα από τη Βίβλο καθησυχάζοντας τους διαδικτυακούς της φίλους.

«Γίνε ο φρουρός σου, μείνε σταθερός στην πίστη σου, έχε κουράγιο, μείνει δυνατός.

Καταλαβαίνω γιατί δεν αρέσουν τα ποστ μου σε πολύ κόσμο, αλλά αυτή είμαι εγώ και είμαι χαρούμενη. Είμαι εγώ και είμαι αυθεντική και όσο πιο αληθινή γίνεται. Θέλω να εμπνεύσω τον κόσμο να κάνει το ίδιο και να είναι ο εαυτός του χωρίς να θέλει να ευχαριστήσει τους άλλους. Αυτό είναι το κλειδί στην ευτυχία» έγραψε στο Instagram.

Από το 2008 ο πατέρας της έχει τον έλεγχο της περιουσίας της μετά και την νοσηλεία της σε ψυχιατρική κλινική και έκτοτε οι φίλοι και θαυμαστές της θεωρούν ότι η Britney Spears ζει μια ζωή εγκλωβισμένη. Αυτός είναι και ο λόγος που δημιούργησαν το hashtag #FreeBritney και σε κάποια tweets τονίζουν ότι η τραγουδίστρια χρειάζεται βοήθεια.

Τον περασμένο Απρίλιο η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι έκαψε το γυμναστήριο στο σπίτι της.

«Δεν έχω βρεθεί εδώ τους τελευταίους έξι μήνες γιατί δυστυχώς έκαψα το γυμναστήριό μου. Είχα δύο κεριά, το ένα έφερε το άλλο και τελικά το έκαψα», είχε πει στο video η Spears.

Στα social media μάλιστα φαίνεται ότι κυκλοφορεί και ένα κείμενο στο οποίο αναφέρεται ότι η δισκογραφική της εταιρεία την υποχρέωνε όλα αυτά τα χρόνια να τραγουδά με μια συγκεκριμένη φωνή με στόχο να γίνει είδολο της ποπ.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Μέσα από την ψηφιακή εφαρμογή «MyCoast» θα μπορούν οι πολίτες να υποβάλουν άμεσα καταγγελίες για υπέρβαση των παραχωρήσεων ή για αυθαίρετη κατάληψη παραλίας. Συγκεκριμένα, δ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα αποκαλυπτήρια του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωκλογές έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης καθώς παρουσίασε στο Κέντρο Πολιτισμού – Ελληνικός Κόσμος και τα πέντε τελευταία ονόματ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυρό μπουρίνι το απόγευμα της Παρασκευής στην περιοχή της Μεσσάτιδας Πατρών, με τα φαινόμενα να είναι έντονα σε Πετρωτό, Σαραβάλι, Κεφαλόβρυσο και Κρήνη. Το σκηνικό του καιρού συ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Λίγα λεπτά μετά το τροχαίο με τραυματισμό δικυκλιστή στους Πέντε Δρόμους της Πάτρας, είχαμε δύο ακόμη με τραυματισμούς. Αρχικά, κοντά στην πλατεία Βουδ, συγκρούστηκαν δύο ΙΧ με απο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυρό μπουρίνι το απόγευμα της Παρασκευής στην περιοχή της Μεσσάτιδας Πατρών, με τα φαινόμενα να είναι έντονα σε Πετρωτό, Σαραβάλι, Κεφαλόβρυσο και Κρήνη. Το σκηνικό του καιρού συνέθεταν σφοδροί άνεμ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Λίγα λεπτά μετά το τροχαίο με τραυματισμό δικυκλιστή στους Πέντε Δρόμους της Πάτρας, είχαμε δύο ακόμη με τραυματισμούς. Αρχικά, κοντά στην πλατεία Βουδ, συγκρούστηκαν δύο ΙΧ με αποτέλεσμα τον τραυματι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου, τραυματισμένος, κατέληξε ένας 19χρονος μετά από άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στα Χαλικιάτικα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.c
Image
Image

Search